179

Анонимен

преди 13 години

Алексей Петров,след като употреби Дачковия и Патрашката се чуди в безсилието си какво още да измагари,за да е интересен!

178

kevo

преди 13 години

И президентът Алексей П. се разлигави с една маска на Бойко. Неговият арсенал вече се изчерпва. Да се снимаш с маската на Бойко е повече от глупаво. Това е акт на саморазобличаване, с който невъздържано подсказваш, кой искаш всъщност да си ти. Това вече не е игра на словесно плющене - кой какъв е и пр. В случая сам демонстрираш най-интимното си въжделение, признаваш мечтата, в която се оглеждаш непрекъснато.

177

ile

преди 13 години

И ДВАМАТА СА УСРАНИ ГЮБРЕТА

176

Анонимен

преди 13 години

Дреме му на народа и за печатниците и за контрабандните цигари. Какво е направил за да има хляб за хората? От ден на ден става все по-зле и по-зле!!!

175

Анонимен

преди 13 години

VASTANOVAVANE NA ZARSTVO BALGARIA I NA TARNOVSKATA KONSTITUZIA...

174

bravo boiko

преди 13 години

s tezi zaglaviq na bg. dnes mai 4e sa hvanali kapiqta na patra6kova i cicat ot traktora naposledak.tq i qnka ludata i goce cicat ot tam.ama da ne si smenim sobstvenika skoro?

173

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

pomak prestpnik s darjavna vlast pri komunistite.ne se sravnqvai s boiko.draj si taksitata,***,qnka ludata,goce, stani6ev i zaedno s tqh lovi patq za centralniq zatvor.

172

момчил

преди 13 години

лечо е шегаджия ,ама твърд

171

Щурия Бутовски

преди 13 години

Чудя се с какво Алексей е по-добър от ББ и ЦЦ ... може би с това че още не е бил облечен във официална власт ? Защо да издигаме Алескей ? Той ББ е същият ...

170

kk

преди 13 години

Браво на Алексей Петров!Предполагам,че иска да каже:"МАСКАРАДЪТ СВЪРШИ,ДА СВАЛИМ МАСКИТЕ"!

169

Разсъдлив седесар

преди 13 години

В УНСС само некадърници ли произвеждат!Завършил Трактора сержантско училище, станал старшина, ама записал УНСС (как бе и с какъв успех) и взел,че го завършил. Бонго станал икономист! Че сетне и доктор станал там! Как не е станал професор!Навремето Кофе Бабоне пееше : Бонго ще влезе в парламент, после Бонго ще стане президент! ЦЦ завършил НСА, ама сетне завършил Право в УНСС! Какъв е този университет,какво е това чудо: струва ми се ,че и магаре да влезе там, без приемен изпит, разбира се, ако хвърли 15-20 хил.лв, ще излезе голям доктор! А Мартинчо пък си излязъл без научни звания!Очевидно толкова са му умствените способности.Ама е шеф на СДС!

168

Аз съм за Асен/Алекс

преди 13 години

Никакъв Бойко!Искаме си помака от Бабинци за президент! Говори по малко,защото не е чист българин, то и името му е руско, ама ние обичаме тези с руски имена! То и тези от САЩ избраха за президент афроамериканец, защо ние да не си изберем ***! Четиримата заедно с Янчо и двамата от Галерия цяла РБ напарвиха на компромати и СРС-та! Стефанов от НАП едва не получи инфаркт, ЦЦ се скри при бебето, а ББ непрекъснато повтаря, че той няма проблем с Ал, а Цецо! Затова само Асен и никакви там Бойковци! Бойко - при каракачанките!

167

Помакът и в-к Монд

преди 13 години

Г-н Петров, умното си е умно! Следващият път се дегизирайте с кучешко облекло , и когато кореспондентът на Монд влезе, излезте от една кучешка колиба и започнете да лаете, но не Ау,Ау, а ГЕРБ, ГЕРБ!Когато пък ви дойде на гости кореспондентът на Унита, се дегизирайте като петел, накарайте Дачков и К.П. да подскачат като кокошки току що снесли яйца, а вие подайте на италианото две щраусови яйца, ама едното по-малко, че Патрашкова няма такива репродуктивни способности.

166

genadi

преди 13 години

do 167:Бил по-образован? Неграмотният *** Асан Юмеров? *** МУ И ***!С туй ли си изкарвате хляба? Да славите неграмотната пума?

165

Анонимен

преди 13 години

VASTANOVAVANE NA ZARSTVO BALGARIA I NA TARNOVSKATA KONSTITUZIA

164

Анонимен

преди 13 години

Той е политически гений, но няма идеи за управлението. Виждането му за света е изключително полицейско. Успява да вдъхва страх. Преди хората не правеха нищо без рушвет. Сега просто не правят нищо.

163

НРБ

преди 13 години

Трактори и тикви. Тикви и трактори.Мафия. Това е.

162

Анонимен

преди 13 години

Двамата спокойно могат да си разменят местата. Дори Петров ще се справи по-добре с икономиката, защото е по-образован.

161

Анонимен

преди 13 години

А дали не може, една, поне една новина, моля, за хора, които работят НЕЩО без далавери, милиони и престъпност

160

Анонимен

преди 13 години

mutri