48

Анонимен

преди 13 години

Хубавото е че поне сега в управлението са висшисти, вече и от БСП-то и от Дпс-то, си избират такива хора. Герб поне се стараят да оправят плачевното положение след всеки мандат на БСп, след тях /Бсп/Държавата е изцедена. Само *** би псувал развитието на България - отпушени еврофондове, напредък в инфраструктурата, борбата с престъпнста, магистралите- дето трябваше да са готови 70те години - минаха много правителства но това не се случи мина и иван костов, и сергей и доган и т.н. РЗС=БСП=ДПС

47

Щраус

преди 13 години

Тези от ГЕРБ да се видят ръководителите - единия пожарникар и повече от кофпомпа не е виждал, станал Премиер, а другия е учител по физкултура и той Вицепремиер и министър на вътрешните работи, при наличие на министерство на физическото възпитание и спорта и консултира Европа за пари по правото и сигурността.Те това не мога да го разбера? Има една питица и викат ЩРАУС (вече я има и нас) дето си заравя главата в пясъка при опастност, така трябва да са и от ГЕРБ, по ниски и от тревата.

46

Гунчо

преди 13 години

Абе този кундурждия който се изживява като кадровик за Силистра защо не се скрие някъде. Каква диплома какви пет лева. Дори и най близките му приятели нямат спомен той да е бил студент.Поредното гнусно петно за малкият ни град- където безработицата е голяма а а да започнеш работа някъде трябва да си човек на въпросният депутат Господинов. Жалко долно същество.

45

Анонимен

преди 13 години

тия пак си мерят пиш---е.

44

Анонимен

преди 13 години

А това, че на ГЕРП дипломите са от калинково-илиев (килиев) тип ние много добре си го знаем.

43

lilly alex

преди 13 години

kato v detskata gradinka parlamentat e kartinka.nqkoi kukla we razpla4e drug sbiva se s drugoto una4e.dokaga we e taka tuhkat se pensoinerite.narode vie gi izbrahte sega da piqt mlqkoto pionerite! komentiraite kolkoto si wewte izhod nqma ve4e zabravete.!

42

Анонимен

преди 13 години

Когато пожарникар е министър-председател, не се учудвайте, че магистър по история на изкуството е член на надзорния съвет на ЧЕЗ.

41

17ф

преди 13 години

КУТЕВ ТИ СИ ''ХЕМ ШУТО ХЕМ БОДЕ'' ИСКАШ ДА КРАДЕШ НО ТЕ Е СТРАХ.ЕДНО ЖИВОТНО КОГАТО УМИРА ЗАПОЧВА ДА ХАПЕ МНОГО ЯКО.

40

Един българин

преди 13 години

Кутевизацията е всеобхващаща в България,ние за това сме на тоя хал.

39

Една българка

преди 13 години

А ние се чудим защо толкова струва тока - ами и този господин е на хранилката на енергийната компания.. Брей , че гладни!!!

38

до 45

преди 13 години

ти си луд. *** може да е струвала нещо навремето, но сега прилича на угоена коледна ***. Досущ Масларова.

37

Хейтър

преди 13 години

"благогворителност"Dnes.bg неграмотници..

36

МИ 5

преди 13 години

*** сте, вий другари от БСП и ГЕРБ! От едно и също котило сте, що се морите да се нападате? Накрая братски ще се прегърнете, в името на националната кауза.

35

FORY

преди 13 години

Oshte malko shte pochnat da si meriat i MARKUCHITE ama nali se seshtate che nikoi ne go INTERESUVAT NEKAKVI PALIACHOVCI !!!PARLAMENTA TRIABVA DA SE NAMALI NA 50 choveka s otgovornost za deistviatata si!!!

34

Анонимен

преди 13 години

Гнус ме е от тия! Какво правят в парламента подобни елементи - бакалаври по неизвестно какво си, магистри по история на изкуството..... Освен да генерират скандали, друго не правят. Каква е ползата от подобни хора там? Куп приказки се изприказваха за 'феодални старци' (Пърдянковата простотия). една камара 'експерти' се 'изказаха' по тази тема във форумите.... Къде ги сега тези бойки елементи да коментират учеността на тези двамата....

33

ринго

преди 13 години

едвам сричащи *** взеха дипломи от какви ли не университети без да знаят накъде се отварят вратите им.Говоря за депутати .Особено от читаците .

32

Nobody

преди 13 години

Играят си момчетата.... А, между другото - някой да дава 100 лева за ксерокопие на моята диплома?

31

Даола

преди 13 години

Какво общо им образованието на визираните в статията лица с тяхната дейност - нищо. Повечето от депутатите след 1989 просто са се мъчели да се настанят в някакъв бизнес - независимо какъв - цел власт и пари.Дейността им във фирми и дружества и тя е никаква - присъствие в точното време на точното място с цел първоначално натрупване на капитал.Така че споровете между депутати от управляващата партия и от опозицията са просто нелепи - те са PR акция, за да бъдат забелязвани от медиите.

30

Анонимен

преди 13 години

Българска диплома?Стига глупости...

29

Анонимен

преди 13 години

смешници ...