13

ЛИЛИ

преди 13 години

СПРЕТЕ ТАЯ *** ДА НЕ ПРАВИ ТЕЗИ УБИЙСТВА

12

а нашите си наемници

преди 13 години

А нашенските наемници-***? Няма по-голяма помиярщина от български гурбетчия.Отвратен съм от тези "нашенци".В Либия се води гражданска война,хората умират със стотици воювайки срещу държавата на Кадафи,за нашенците това било "рай",в който нямат търпение да се върнат моля Ви се?! Очевидно малко ги бият,еб..т ,гамбят т.н.тарамбуките.КАТЕГОРИЧНО ПРОТЕСТИРАМ С МОИТЕ ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦ ДА СЕ СПАСЯВАТ БЕЗПЛАТНО ТАКИВА ***,КОИТО ИМАТ НАХАЛСТВОТО ДА ХВАЛЯТ САТРАПА "КОЛОНЕЛ КАДАФИ" ?!?#@#@

11

въпрос

преди 13 години

Четохте ли, че Кадаифа е платил за заразяването на децата? Защо не ни върне парите, които похарчи България толкова години, за нашите сестри??? Тоя или да го убият или доживот да плаща дългове! КЪДЕ СИ БОБО, *** МУ СВЕТИ МАСЪЛЦЕТО, КАЖИ МУ ЧЕ ИСКАШ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ, ЗА НЕПРАВОМЕРНО ОБВИНЕНИТЕ НИ СЕСТРИ!!!Ако Бобо е премиер на място, ще го направи!

10

№1

преди 13 години

Много се лъже по новините - обстановката в Либия е нормална - ООН провокират за да се изтеглят чужденците- А след тяхното изтегляне искат да разположат уж омиротворители -вчера даже са празнували в столицата - и деца игрят по улиците вече- медиите са едн мъглив източник търсещ шокиращи новини- и не разбират за потърпевшите и тяхните притеснения! Факт че от над 2-3хилади Българи работат Там а може би само 500 са легални и от тях 111човека си тръгнаха-

9

бай Ганьо

преди 13 години

"Обесили 15 заподозрени наемници" Чужденец да си там,*** доказвай на тълпата че не си наемник.

8

pachangel

преди 13 години

Нашите не са ли наемници в Ирак,Авганистан,Косово...Как може при единия случай цялата глутница в която участват да е добра глутница а в Либия лоша.Ако плаща добре Кадафи какъв е проблема,дали от Авганистан или Либия парите не миришат.Има нахалници дето се опитват да са моралисти само на приказки и по добре е да си траят.Ако някой мисли че организаторите на всички въстания не са платени от фондацията на евреина Сорос значи е *** и нека такъв си остане.

7

xph

преди 13 години

до 1, В България си, пиши на български!!!!!!!!!! Ако не ти харесва, или просот се правиш на интересен, границите са отворени, ВЪРВИ СИ!

6

mind twist

преди 13 години

Време беше. Всички диктатури рано или късно така завършват. Очакват се и останалите.

5

Анонимен

преди 13 години

Ал Кайда официално е обявила своята подкрепа за бунтовниците в Либия.Когато тази новина се разпространи , включително и от този сайт , тогава ще видим стадото каква песен ще заблее. От едната страна имало наемници . Възможно е. Хайде преди това обаче да видим какво има от другата , тази, която започна патакламата.

4

ха

преди 13 години

кармата на кадафи и либия се разплаща за българските сестри.....

3

Иво

преди 13 години

Да...Африкански наемници. А писахте за руски, срубски и...български наемници. Не знам, гадини има навсякъде, отцеубийци, изверги. Но искам ДОСТОВЕРНИ ДАННИ за славянски наемници на Кадафи, като тези за наемници от Чад и Нигер!

2

Анонимен

преди 13 години

Поживем, увидим!

1

Анонимен

преди 13 години

Впрочем, некоторые наблюдатели оценивают шансы оппозиции не столь оптимистично. Ливийский лидер никогда не доверял собственным военным, всегда подозревая их в готовности учинить мятеж. Поэтому на протяжении 41 года правления режима 50-тысячная армия ливийская оставалась плохо вооруженной и слабо обученной, и ее поддержка не поможет демонстрантам. В отличие от Египта и Туниса, где военные отвернулись от диктаторов и малой кровью взяли власть в руки после начала народных выступлений, в Ливии ситуация другая. Армия не способна захватить власть, поскольку на стороне Каддафи прекрасно вооруженные военизированные подразделения так называемые "революционные народные комитеты", насчитывающие 120 тысяч подготовленных бойцов. "Каддафи сможет воевать столько, сколько захочет, способен залить Ливию кровью", - убеждены эксперты. Родовые кланы, чью поддержку Каддафи покупал на протяжении всего своего правления нефтяными деньгами и государственными должностями, поддержали протестные настроения на востоке страны. Там находятся основные нефтяные месторождения, отказаться от нефтяных миллионов Каддафи не захочет, а значит, как только протесты на западе будут окончательно подавлены, "огнем и мечом" Каддафи пойдет устанавливать свой порядок на востоке, передает ИТАР-ТАСС.