6

Виктория Върбанова

преди 13 години

Тези пари естествено няма как да бъдат събрани от вас обикновенните данакоплатци. По вашите изказвания разбирам, че изобщо не сте запознати с културните ценности на град Балчик и с желанието на гражданите да привлекат вниманието на 105-те държави. Да превърнат Балчик в лятната културна столица на Европа! Фестивалът ще се спонсорира по програми на Европейския съюз в партньорство и с подкрепата на Община Балчик, Министерство на културата, Национален филмов център, и ДКИ-КЦ Двореца !

5

Виктория Върбанова

преди 13 години

Тези пари естествено няма как да бъдат събрани от вас обикновенните данакоплатци. По вашите изказвания разбирам, че изпобщо не сте запознати с културните ценности на град Балчик и с желанието на гражданите да привлекат вниманието на 105-те държави. Да превърнат Балчик в лятната културна столица на Европа! Фетивалът ще се спонсорира по програми на Европейския съюз в партньорство и с подкрепата на Община Балчик, Министерство на културата, Национален филмов център, и ДКИ-КЦ Двореца !

4

Марк

преди 13 години

Като се има предвид, че приходите от прожекции на Бг филми са смешни , възниква въпросът: С ЧИИ ПАРИ СЕ ПЛАЩА НАГРАДАТА?Нещо се споменава за обшината Балчик, но не мога да допусна, че тя ще осигури 25 000 евро, защото тогава жителите предполагам ще хвърлят кмета с един камък на шията в морето!Та откъде са кинтите?Имам лошото чувство, че отново ние данъкоплатците ще пълним гушите на кинаджиите!

3

Анонимен

преди 13 години

sklada na letisteto

2

Килъра

преди 13 години

От нашия джоб, то е ясно ;)

1

божо димитров

преди 13 години

И от къде ще дойде това злато ???