21

vitalius

преди 13 години

"Абе като махнат Кадафи, нали ще дойдат ислямистите на власт. "Ако дойдат ислямистите, и тях ше ги махнат.Днешния свят е различен от миналото. Благодарение на интернета хората могат свободно да обменят идеи дори и в условията на деспотизъм, и могат да се организират за подобни действия.В Иран дойдоха ислямисти, но хората пак излизат на улиците и протестират. Ако либийците успеят да махнат тоя сатрап Кадафи, едвали някакви *** талибани могат да се задържат на власт.

20

на Мошето

преди 13 години

май започна да му се върти една хубава работа около задния двор.

19

до vitalius

преди 13 години

Точно така , стига вече тези арабски маймуни са изопачавали действителноста и гледат да отвлечат вниманието на хората далече от истината и осраните си *** и това което се случва в момента .Виж им революциите - вандалщина , унищожаване на музеи , културни центрове , мумии и всякакви исторически паметници .

18

Анонимен

преди 13 години

Абе като махнат Кадафи, нали ще дойдат ислямистите на власт. Това което става в момента е един сценарий на уахабитите от които е и Антихриста, целта им чрез заблуда за уж демократични промени сваляне на режимите и установяване на правителства на крайния ислям. А голямата им цел е унищожаването на Израел, което пък ще доведе до избухването на св. война. Още Нострадамус е предрекъл че тя ще бъде между двете религии, а след взаимното им унищожаване ще господства жълтата раса т.е. китайците.

17

vitalius

преди 13 години

До 12"Кои разпъна Христос" - римляните."Кои разпъва един народ в Палестина" - ХАМАС; "(Геноцид се нарича на хамерикански!)" - не знаеш какво значи думата геноцид."Кои убиват без присъда" - комунистите и ислямистите.

16

БАТЮ до № 10 и № 12

преди 13 години

Не зна колко имаш по история но аз щях да те оставя да повтаряш годината по :1. България се пише с главна буква2. Израел е създаден от великите сили след II световна война през 1948 г. ГЛАВНО ПОД ДАВЛЕНИЕТО на "бащицата на народите...." другаря Сталин,демек Съветския съюз,и другите "братски соц.страни",а не през 50-те години с "терористични" акции,както пишеш...3. Терористите по целия свят се избиват без съд присъда !/ даже им е лека смъртта от куршума,според мен/4. За Христос не се изказвай

15

скарата

преди 13 години

Струва ми се че скоро ще замирише на печено арабско месо . Израел не е от тези дето обичат да си правят *** с нея

14

Към 13

преди 13 години

Много правилно.Най-сетне истината по въпроса.

13

Анонимен

преди 13 години

Истината е че Третия Антихрист и кликата уахабити около него, които се намират в Саудитска Арабия са организатори на тези уж революции за доброто на хората, но истинската им цел е не установяване на демокрация, а да свалят светските режими и да се установят ислямитски правителства, които обединени да се изправят срещу Израел с цел унищожаването му, а от там световна война ни е 100 % сигурна. Така че под прикритието на добрите намерения се крият пъклените планове на войнстващия ислям.

12

Анонимен

преди 13 години

Ама колко си ***...ТЕРОРИСТ-ЕВРЕИН -ето то примери:Кои разпъна Христос?Кои разпъва един народ в Палестина? (Геноцид се нарича на хамерикански!)Кои убиват без присъда?

11

Анонимен

преди 13 години

Суецкия канал е отворен за всички.Това, че на израелците не им харесва... да го духат.

10

do 9

преди 13 години

Евреите са взели властта в палестина (Израел) именно посредством терористични актове през 50-те години, насочени срещу короната (по онова време Палестина е била колония на Великобритания) ! Свирепата ти неграмотност и некомпетентност не могат да бъдат оправдание за писане на тъпотии! А ако не ти харесва в българия, вместо да плюеш по страната ми, просто се махай от тука, *** ***!

9

БАТЮ

преди 13 години

Май много хора не знаят,че Израел направи от пустинята градина !!!! / за разлика от нас които от България-градина,направихме България-пустиня.../ Пък и повече от половината израилтяни са с чуждестранен произход /руснаци,българи и т.н./ И в крайна сметка,да сте чули за ТЕРОРИСТ-ЕВРЕИН ???!!! Или соцтъпотията за " лошия Израел " и "измъчените и онеправдани араби " продължава да ви мъти главите? Хем виждате ислямистката *** какви поразии прави по света,хем пак ги защитавате...

8

до 7

преди 13 години

Кои "вие" ще ги спасявате бе, ***? Ти от сащ ли си? Я потърси по-добре тебе кой да те спаси от тъпотията ти, антисемитски *** такъв. До 4: Ще ви видя, ако почне турция при нас да праща "невъоръжени", "мирни" тирове, екипирани с ножове и с бухалки, уж като хуманитарна помощ на нашите ***, дали няма да пратим нашите командоси да им разкажат играта.Аман от *** значи, вървете се хванете на работа, вместо все да си търсите някой Евреин да ви е виновен.

7

анонименс

преди 13 години

швабите да ги бяха оправили всичките долни и мръсни *** ние ще ги спасяваме ...леле смях

6

nikola

преди 13 години

Другият вариант е, че не искат да разпалват допълнителни конфликти. Стегнете се хора, антисемитизмът беше модерен около 45-та година... А, да, и прозира лека завист от една държава, която никой не подкрепя, към държава, на която помагат.

5

zz

преди 13 години

Е като "акустират" да пробват акустиката на брега ли? Аман от неграмотни лентяи, които се чудат къде да демонстрират простотията си, защото в реалния живот никой не ги търпи

4

Грация

преди 13 години

Значи безстрашните еврейски командоси, тези калени в битки стоманени мъже, могат да нападат невъоръжени гемии с хуманитарна помощ за Палестина, но 2 морално остарели бойна кораба им идват нещо в повече? Смешници! Ако не е Америка да стои зад вас, отдавна да сте в историята.

3

da da

преди 13 години

Israel si mislqt,che celiqt svqt e v zagovor sreshtu tqh,a te sami si prechat.

2

!

преди 13 години

Най-голямата провокация е съществуването на иСраел...долу подлите юди !!! 88 !