288

Анонимен

преди 13 години

Ще има най-скоро кастинг в Либия за да се излъчи групата, която ще обеси този *** между *** и кървав социопат. Повярвайте ми, мераклийте му са хиляди.

287

LIBIEC

преди 13 години

GDAFFI E NAI VELIK DARJAVNIK I OFICER.SAMO AMERIKANSKI PODLOGI ALKOHOLICI I NARKOMANI SA SRE6TU NEGO.

286

Анонимен

преди 13 години

МАЙ ВЪВ ФОРУМА СРАЖЕНИЯТА СА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ В ЛИБИЯ.НАРОДЪТ НИ ИЗДИВЯ,САМО ОМРАЗА ОТВСЯКЪДЕ.НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО,ЗАГУБИХМЕ ЧОВЕШКИ ОБЛИК.

285

Innocent

преди 13 години

До 299: Свири хармонико, свири...Да си забравил, че простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството (хеле в СССР), животинският страх, безсрамието, доносничеството и още много други си бяха същността на социализъма и не беше нужно някой да ги раздвижва. За Дълес не знам, но другото (пороците на социализма) си цитирал доста точно.

284

s

преди 13 години

pravyat se planove za 3 svetovnaa

283

lewskar do 299

преди 13 години

Това е пълна глупост, както и всичко останало: Първият директор на ЦРУ е Roscoe H. Hillenkoetter, 1947-1950, след него е Walter Bedell Smith, 1950-1953. И чак след него е Allen W. Dulles 19531961. Така че и *** си да съдере, Дълес не е могъл да каже цитираното от теб през 1947 година като директор на ЦРУ.Научи малко фактите и тогава цитирай,благодаря ви.

282

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

А СРЕЩУ ЦРУ.....НЯМА НИКОЙ...

281

Пропаганда

преди 13 години

В началото на Студената война 1947 г. - Алън Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ"

280

Към 291

преди 13 години

И на коча ташаците се клатят, ама не падат.

279

Аморфен Флуидев

преди 13 години

"Защо си мислите, че ние сме в различна позиция от тази на обикновените хора в арабския свят?" - Ами може би защото годишната им заплата е наша седмична заплата! ***!

278

Анонимен

преди 13 години

Да, 295 - капитализма се държи на пропагандата и на още нещо, ама какво беше... а, да - и на високите технологии и стоките, които непрестанно бълва. А социализма опита да се държи само на едната гола пропаганда. :)))

277

ppp

преди 13 години

много крайна поляризация на капитализъм-социализъм бе хора.. Няма само добър и само лош строй. И двата в основата си се задържат от пропагандата. Явно тази на капитализма се оказа по-силна, засега.. Ще видим и той като се сгромоляса какви неща ще излезнат. И на мен не ми харесва, че Кадафито е диктатор и ми изглежда не с всичкия си, но радикалния ислямизъм дали няма да е по-зле!?.. Не е ли още по-опасно промиване на мозъци..

276

lewskar

преди 13 години

Най-лошото нещо е за Бг бизнеса,от това че Кадафи го свалят.А да видиме дали "новите демократи" в Либия,ще подпишат и един договор с Бг фирми,или да ли ще си вземем парите за свършена работа,колкото от Ирак и колкото имаме договори с Ирак."'Бедните да го д....."Да ли Тони Блеар не случайно освободи "убиеца от локърби",това е истината,но може би някой си е направил сметка без кръчмаря"ислямският фундаментализъм"..........

275

Антикомунист

преди 13 години

Комунизмът е болест на ума и сърцето.Лечението е само едно: Убиваш им лидерите. И ако последователите не се откажат от убежденията си (от страх или преосмисляне) убиваш и тях.Иначе оправия със сектантите няма.

274

lewis

преди 13 години

Хора, немислите ли, че след като падне Кадафи, Либия ще падне в ръцете на ислямистите и ще стане втори Иран, който до началото на 80-те си беше светска република, а сега по-бесни мюсюлмани от тях няма! Кадафи поне удържаше радикалният ислям, а сега властта ще падне в ръцете на терористи муджахидини или членове на някоя ислямска групировка и край с петрола и газта за Европа и очаквайте вече и атентати на старият континент!!!

273

КАДАФИТО СИ ОТИВА..

преди 13 години

...СОЦИАЛИСТИТЕ НА ДЖАМАХИРИЯТА ---ЩЕ ГИ БЕСЯТ ПО СТЪЛБОВЕТЕ!ОБИЧАМ ДА ГЛЕДАМ ,КАК БЕСЯТ, ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ, ПРЕСТЪПНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ И СОЦ-"ЕКСПРОПРИАТОРИ"!ТАКАВА Е СЪДБАТА ,НА ВСИЧКИ *** КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ!УБИЙ РАЗБОЙНИКА---ЗА ДА ГО НАДЖИВЕЕШ!НЕ ЧАКАЙ, ИЗЛИШНО НА ДЪРЖАВАТА!ЕЛЕМЕНТАРНО ,Е...!

272

Замислете се!

преди 13 години

Ако се опитате да се отърсите от фалшивите приказки и казионната пропаганда и да помислите само и единствено със собствената си глава със сигурност ще разберете, че в т.нар. демокрации управляват същите "диктатори" и техните "обръчи от фирми" като в арабския свят, само дето са добре маскирани зад фразеология, PR и "законодателство" което обаче се отнася "за електората", а не за елита. Защо си мислите, че ние сме в различна позиция от тази на обикновените хора в арабския свят?

271

УХА

преди 13 години

Не вярвям в предсказания, но си спомних от за Нострадамус който беше предрекъл 25г. война която ще започне от арабския свят.Страхувам се,че май ще се окаже прав.Лошото е ако се запалят Саудитска Арабия,Дубай,кой знае може да стигне и до Турция.А ние трябва да сме отбранителна линия на ЕС!Е тогава да му мислим,че вече и армия нямяме за авиация да не говорим,а пък танковете ги дарихме на братския македонски народ.Леле кой ще ни опази

270

Анонимен

преди 13 години

Ako voennite mojeha da razberat che silata na Kadafi svarshi niamashe da streliat sreshtu naselenieto

269

онбашията

преди 13 години

брей, кадафито показа топки, респект. ама тия неща трябва да се правят рано, за да са пораженията по-малки, също като лечението на рака.