307

Усмивката

преди 13 години

Не понасям Цецо, Боко и другите гейбери. Но в случая му отдавам дължимото. Боко постъпва като истински Българин и Премиер. Пищят някои, че Еърбъсът бил малък. Чакайте бе! Това има, това праща. Мисля, че и той вътрешно желае да прати "многобройната ни модерно въоръжена армия" да срине Либия със земята, но има норми, с които е принуден да се съобразява. Кадафи я го има, я не, но Либия и петролът и остават.Няма вечни приятели и вечни врагове - има вечни интереси.

306

Анонимен

преди 13 години

Истината е че Третия Антихрист и кликата уахабити около него, които се намират в Саудитска Арабия са организатори на тези уж революции за доброто на хората, но истинската им цел е не установяване на демокрация, а да свалят светските режими и да се установят ислямитски правителства, които обединени да се изправят срещу Израел с цел унищожаването му, а от там световна война ни е 100 % сигурна. Така че под прикритието на добрите намерения се крият пъклените планове на войнстващия ислям.

305

отличник

преди 13 години

Едно време в у-ще ни учеха никога да не разглеждаме едно явление като изолирано. Дори и по литература съдбата на гл. герой се анализираше в контекста на времето и при обстоятелствата, които го формират. ТРЯБВА ДА СЕ НАВЪРЗВАТ СЪБИТИЯТА, КОИТО ПРОТИЧАТ СЕГА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

304

turk

преди 13 години

strah go e bil ot turcite,Pak vyznikva Otomaniada jivee New Otomania....

303

левскар

преди 13 години

Да вземем пример от Либийците и да обстреляме родните ромски гета ,пък после ще кажем че сме потушили безредиците проклаждани от ислямски фундаменталисти и ще ни се размине.

302

до 306

преди 13 години

Нещо ти е слабо инфото."Най-често военните са поемали властта"- да ама не за да подобрят живота на народа,а за да угодят на други и да преминат от един режим в друг!

301

DANGER

преди 13 години

ДРУГ ДИКТАТОР ТЕРОРИСТ ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД КАДАФИ. ТАМ КАДЕТО ИМА ИСЛЯМ, ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЗАБРАНЕНА, НЯМА ЧОВЕШКИ ПРАВА, ВЛАСТВАТ СРЕДНОВЕКОВНИ РАЗБИРАНИЯ И НЯМА НАПРЕДЪК.

300

До 306

преди 13 години

:)))))))) Е то как по-точно се "сваля" народ ? И от къде се сваля ?

299

за 305

преди 13 години

нещо ти е слабо инфото. всички военни преврати по света са сваляли точно правителства ,а не народи. най-често военните са поемали властта за да спасят страната си от някакви ***, управляващи към момента,ясно ли ти е? в турция , в гърция,в чили, в египет, в либия и още безчет военни преврати са направени изключително заради интереса на съответните страни и народите им, а по-нататък как са се развили събитията е друга тема. в чили военните направиха страната най-развитата в южна америка.

298

до патриотите

преди 13 години

Абсолютно всички военни по света защитават правителствата си, а не народа си!Ако има такива неконтролируеми от правителството бунтове и в България ,бъдете сигурни,че бг.армия ще стори същото!Най-манипулируемите хора са военните и вярващите /религиозните/!

297

Хи

преди 13 години

А така, мама му стадна на народа, *** за *** и кестена в канавката, така се управлява

296

некой

преди 13 години

ДО 296.Точно така е.

295

някой

преди 13 години

До: A what? (номер 299)Аз да те светна нещо ако искаш: Изобщо не им се връзвай на снимките които публикуват! Няма да забравя как прочетох статия че Северна Корея изстреляла нова балистична ракета, а пък на снимката имаше ракета със знамето на Южна Корея!!!

294

Митко

преди 13 години

Да го очистват тоа Кадафи и да се свършва. Ама няма да е лесно

293

A what?

преди 13 години

Ако хеликоптера на снимката е на Либийските ВВС ... Хамериканците имат да отговарят на някой въпроси!

292

GENERALA

преди 13 години

КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА,ТОЙ НЕ УМИРА!!!!!!!

291

Самолет

преди 13 години

Фиииииииииииииииуууууууууууууууууууууууу Бууууууууууууммммм !!!

290

Анонимен

преди 13 години

до 292 Слушай бе гомнишарски бръмбар , гъндак недорасъл какво ми са правиш на отворко .Ако не беше Кадафи а на власт бяха тези психясали *** и това дето го има сега нямаше да го има , разбра ли или да повтарям

289

stefandimitrov

преди 13 години

Продавам дипломи за средно и висше образование. Качество и коректност; e-mail - stefandimitrov***mail.ru

288

Анонимен

преди 13 години

да бомбандират тя нафтата ще стане 3 лева тогава че ми се возите на к..о