69

rumen221

преди 13 години

Приятели,Това не е мое, но е сладко..."Демократ: Попитали Радио "Ереван":- Подслушват ли МВР в България босовете на организираната престъпностОтговор :- Не! Подслушването и следенето на президента е забранено.

68

Бойкова РБ

преди 13 години

Да за да може още повече да не е*ете с извинение. Хората гладни умират, нямат пари за хляб а Вие само магистрали и незнам си още кво ми говорите. Все едно дали се расписват или разпореждат.

67

df

преди 13 години

Министъра няма да се разпорежда а ще нарежда и друг ще разписва.Супер измислено.

66

Бойкова РБ

преди 13 години

Не иска да си признае, че неговите чиновници не стават за никакъв К*Р.

65

Анонимен

преди 13 години

na vsi4ki bulgari im pojelavam gerb da gi upravlyavat o6te 40 godini i sledvashtiat prezzident da e pak ot gerb i togava ve4e da nyama 6ans tova pravitelstvo da padne.i ot vreme na vreme kato izleze naroda za ne6to da protestira kato Kadafi da vi puskat po edna bomba otgore za6toto vie gi izbrahte.

64

тя

преди 13 години

логиката е нещо много особено, малко хора я виждат напоследък...

63

ами

преди 13 години

малко след дъжд качулка ми се струва, квото можа, Цветанов вече го използва, кой знае и още какво има, дето не сме го чували, а може и да не се чуе никога... но ще си стои ей така, за страх да им имам акъла, дето все от после им идва...

62

МУСТАФА

преди 13 години

ГЕРБ спечели изборите само поради една единствена причина - обеща възмездие за годините на прехода. Днес чувам, че след изборите ще се коалира по места с ДПС, БСП, СДС и други банди мародери ! Това ако е вярно и аз оттеглям доверието си към кабинета.

61

МУСТАФА

преди 13 години

А кой ще подписва СРС срещу магистрати ? Ако Борисовите разчитат на гаранции за законосъобразност от сочената в световен мащаб за символ на порнографията в юриспруденцията-съдебна система в България, ще останат крайно изненадани от резултата. Гледам и не вярвам, че Борисов стои на една маса до Попова, която взе пари за прикриване на магистрати по случая Красьо от Плевен, до Л. Груев, който от времето, на Борисов в МВР върти гнусотии по адрес на Борисов и една дърта *** Велчев ?

60

Анонимен

преди 13 години

И аз не виждам логика Цвъцко още да е министър!И не само той!

59

Анонимен

преди 13 години

Абе 63 като го е отвлякъл трактора хванете го бре:)Ама акъла ти стига до гащите само:)

58

Анонимен

преди 13 години

"Според него е най-логично разрешенията да се дават от главния секретар на МВР, защото той знае какъв е капацитетът на службите и дали има възможност да поемат исканите СРС-та"А дали народа ноже да "поеме" "исканите" СРС-та. Може.Може. Поемай ги народе като избра Боко Тиквата.

57

Анонимен

преди 13 години

63 - Казал си, ама не си доказал:) Сигурно и трите убийства във Врачанско са на трактора, в Шуменско! Интересно някои са станали като е бил Петров още в ареста! Сигурно с магия е излизал! Вие вярвате в свръхестественото:)Дори по БТВ направиха предаване как отвличанията не са спрели!Ех гербери-убийци идва редът ви! Няма по готина музика за ушите ми от вашият предсъртен рев и вида на агонията ви! Има шанс за БГ!

56

finta

преди 13 години

62Mдааа, приятеля ти Гоце пусна трактора от затвора и ето ти резултатите. Казах!

55

Анонимен

преди 13 години

Гербери имате ли да кажете нещо по новината - "Изчезна студент на 27 г."Борбата с престъпността нещо май не бележи успехите , за които говорите,а!Или вие като изчезват нормални хора не го считате за новина! Трябва само мутри да изчезват като Бончев например, или пък на В.Стефанов сина!

54

Контра - Атака

преди 13 години

Мдаааа ...ББ връзва ръцете на ЦЦ ....

53

Анонимен

преди 13 години

Мафията си има държава......Живеем във виц...

52

лъчо

преди 13 години

Е що бе? Съсипахте удоволствието на човека.

51

СРС-СДС-ДСБ

преди 13 години

" Нахранете журналистите!" Надежда Михайлова към ловешките активисти на СДС

50

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

"Борисов не вижда логика политическо лице да ги подписва" Абе Бойко то аз също не виждам логика ти да си премиер ама на ти си. Така че не ми говори за логика точно ти.