126

Анонимен

преди 13 години

Този индивид трябва да бяга за да не му качат клипчето с обесването като на Саддам.

125

LIBIEC

преди 13 години

VIVA COLONEL GDAFFI-NAI VELIK OFICER I POLITIK.SMART NA ALKOHOLICI I NARKOMANI KOMANDVANI OT AMERIKANSKI PROVOKATORI.

124

Цивилен

преди 13 години

Този на снимката ми прилича на някой от нашите цивилни комисари на МВР.Те са така облечени в генералска униформа и с такива значки, а уж са цивилни.Не разбирам на кого подражават нашите главни комисари от МВР

123

рязана карабина

преди 13 години

Само зурлата му вижте и си правете изводите! Пък униформата...нямам думи!!! Тази африканска ***, колкото по-бързо я ликвидират,толкова по-добре за народа им.

122

viki6ona

преди 13 години

Из града се движат привърженици на режима на Муамар Кадафи, които стрелят срещу хората и ги мачкат с автомобили. e ne,ne e istina samo kakvo izre4enie!!!!

121

Al a Din

преди 13 години

Djina izleze ot butilkata i se razvihri.Koy chte go vkara otnovo tam?

120

pachangel

преди 13 години

Абе да се опраят в Либия както искат ама ние като започнеме да вадиме на светло *** от дупките тогава нашите управляващи и покровителите им от САЩ дали няма да стрелят и по нас.

119

alieno

преди 13 години

Май бая дюнери предстои да ядем.Бойко настъпи дявола, в случая шейтана са опашката...

118

Анонимен

преди 13 години

едно време когато откриха комплекса загорка в ст. загора около 86г. или там някъде на тоалетната на първия етаж имаше един *** казваше се БЕНГАЗА дали има някъкъв либийски родов корен се чудя

117

atlantis

преди 13 години

ето какво следва -американците са купили опозиоционерите на всяка арабска страна с петрол, когато те станат на власт дават правото на петрол на американски компаний и с богатствата на съответната страна дотук , безработното и население трагва към европа и ще има недостиг на работни места и икономически срив защотото европа ще плаща за опазване на границите , но когато нашия двор гори и на комшията е в опастност- демек русите сега ще очакваме ответен удар в тази неспираща студена война

116

Deutsch

преди 13 години

Българи трябва да знаете че ако след тия събития падне Израел то след тях следва ме ние на Балканите.

115

Анонимен

преди 13 години

сега ще търсим Садам Хюсейн, защото той държеше нещата в ръце! А арабеските - ще ги заселим заедно с нашите арабески - да живеят заедно и който оцелеее- оцелее. Щото като хванат крадец - при тях се режат ръце, а не се пускат след присъда......!!!!

114

alieno

преди 13 години

България сега е много необходима на Европа-не защото сме им симпатични, а защото я готвят за "септична яма"за помията ,която ще тръгне от арабския свят към Европата.Пак ще го отнесем ние-либийският случай преди години ще ни се види песен...

113

Шоп

преди 13 години

Като почне да ги избива на ислямизъм, ще им закарат 6-ти флот и работата ще се урегулира в няколко дни. После ще има петролец, че нещо много се дигнаха цените. Чичо Сам знае две и двеста, джокери в ръкавите дал Господ.

112

юнака

преди 13 години

айде сгащете го тоя Кадафи и да отива на бесилото.

111

Pertinax

преди 13 години

До: 115добавен от: Анонимен преди 14 минутиАбе ***,както камбаната бие за умряло или за празник и няма религиозно послание,така и от минаретата се призовават хората,че е време за молитва без да се четат каквито и било религиозни послания.Ама за такива като тебе трябва камбаните да бият по-често.

110

Ивчо

преди 13 години

Може би на всеки му се иска да свалят Кадафито, на мен също, но запомнете, че мюсулманите не разбират от демокрация - особено арабите - и причината се корени д естеството на религията им - самата тя е подтисническа и оправдава неравноправието - особено между мъжа и жената. Добре ще махнем един светски диктатор, но ще дойде още по-лош и то мюсулмански такъв. Помните ли какво стана в Иран след революцията, след падането ком. режим в Кабул, след падането на Садам? За съжаление тук бъде същото! Предполагам, че сте ме разбрали правилно, не защитавам тоя мърсен *** правя само разсъждения на базата на религията им и какво би станало в бъдеще, което ще има траен ефект и върху цената на петрола и газта с цени в посока нагоре! От там пък ще има всеобща и спиралообразна криза в света.

109

Анонимен

преди 13 години

за първи път виждам шарен папагал с брада да го е....аз досега си мислех,че най-еволюиралите от тях могат да говорят,дори да псуват а те видиш ли могли и държави да управляват,само тежко и горко на останалите пернати в кафеза.....

108

Бо

преди 13 години

Ако Мубарак е непочтен човек и откровен крадец, то Кадафи си е чисто луд! Късмет за хората...

107

Анонимен

преди 13 години

Подкрепете групата "Не на религиозните послания от минаретата!" във Facebook. Целта е да се образоват не-мюсюлманите за великата несправедливост на която са подложени. Неможе НАСИЛСТВЕНО не-мюсюлмани да бъдат КАРАНИ да слушат религиозни послания!! Това е грубо погазване на човешките права. Целта е да заведем дела за погазване на човешките права на не-мюсулманите. Двете религии не може да се съпоставят, и камбанения звън не прожектира религиозни послания! СЪС ПРИСЪСТВИЕ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ !