82

Tr

преди 13 години

AДоган извади Касим от праха на провинцията през 1993-та и само с един телефон го настани в София. Апартамент, образование - за него и за децата му. Касим пристигна с пет лева в джоба си и след две години вече беше вторият. С всичките предимства и привилегии за този пост.А какво е отношението на изселниците в Турция към Касим, дали е вярно твърдението на някои медии че те обичат Касим ?Със сигурност е вярно че представителят на ДПС в Турция Енвер Хатипоглу обича Касим Дал,защото на него дължи

81

BG grajdanin

преди 13 години

Доган извади Касим от праха на провинцията през 1993-та и само с един телефон го настани в София. Апартамент, образование - за него и за децата му. Касим пристигна с пет лева в джоба си и след две години вече беше вторият. С всичките предимства и привилегии за този пост.А какво е отношението на изселниците в Турция към Касим, дали е вярно твърдението на някои медии че те обичат Касим ?Със сигурност е вярно че представителят на ДПС в Турция Енвер Хатипоглу обича Касим Дал,защото на него дължи всичко,иначе капацитета на Енвер не отговаря на поста който Касим му подари.Но изселниците и техните дружества никога не са възприемали Енвер като техен лидер и поради тази причина не обичаха Касим Дал...Касим Дал в Турция основно обръщаше внимание на месттните бизнесмени отколкото на изселниците и това е другата причина за негативното им отношение към него.Така че изобщо не е вярно твърдението че изселниците обичали Касим Дал.....

80

Българкаски Граждани

преди 13 години

Поздравявам "Баба Хакерка" постинг 45!!!!Прочетете предсмъртното писмо Н а Дякона!!!!!Това е ВАЖНООООООООООООО!

79

BGturk

преди 13 години

До` Феодализъм` , а ако беше видял в каква мизерия живее българската `рая`. Как мизеруват българите европейци...Но ти май си от така наречените мутри -богаташи...А как убивате `бизнесмените` си, без съд и присъда...

78

narod

преди 13 години

nikoi nqma pravo, zadadi dps da uniji bilgarski grajdanin ot turski etnos-DPS E PLOD NA DS

77

Феодализъм!

преди 13 години

Това е ново доказателство за феодалната същност на ДПС. Когато довчерашната дясна ръка на "великия везир" - доган КОНСУЛТАНТ бей си позволи само малко да дръпне завесата, за да се види истината - последва незабавна реакция! Пълно изключване от всички позиции - дори набиване на кол, стига да беше възможно и това.Феодална и назадничава партия за поробената турска рая - това е ДПС днес!!

76

Алеха

преди 13 години

:))))ДПС!! Сблъсках се с един много интересен факт, бяхме на обиколка из Родопите преди 3г., и случайно влизаме да пазаруваме в един доста голям магазин мисля че беше в Доспат, но може и да е в някое околно градче, и .... каква гледка само, магазина има всичко, с изключение на касови апарати :)) ... една пълничка лелка седи зад дървен тезгях до входа на магазина и събира парите в едно дървено чекмедже, изненадах се и питах ... магазина бил под артийна оека :))), немало касови апарати за тях :)))

75

tyo

преди 13 години

Не съм и представял,че мюсюлманите в арабските страни ще поумнеят, а нашите се лутат като свободни електрони и се кланят на човека, който направи милиони от тях. По-прости ли са от арабите?? Ами, май ДА!!

74

tery

преди 13 години

i sega zapo4va nai-interesnoto!gerb+k.dal 6te upravlyat bg o6te mnogo vreme a vie ima da mizerstvate do 2-ro pri6estvie.Po-golemi sme6nici ot vas bg. nyama.palna parodiya.

73

kk

преди 13 години

Глупости!Всички мюсулмани в БГ си искат ДПС!Чест им прави,че са толкова единни!Не като нас!Разпиляваме се в 100 партии и партийки!

72

не на ДПС

преди 13 години

и обикновените турци не искат ДПС, зщото искат да могат свободно да пуснат глса си. Идея нямате как ги насилват по избори- психическа преса и заплахи. дори и физическо подменяне на цели урни вечер, като си тръгнат пътуващите членове на комисии. Хайде не ни убеждавайте, че целишят този натиск е за доброто на българия

71

да,бе,да

преди 13 години

ей,сега ще гледате как не ще ви командваме 10 века,натрапници гнидливи. Пък, че и ДНК искате неграмотници такива. Защот по ген сте интелектуално ограничени не може да се сетите какви са били праотците ви. всичките сега опулвате едни сини очи и бело-червендалести кожи. тараланкоолу- истинските турци са черен *** с тъмнокафеви очи. ти отиди да се направеш ДНК

70

kk

преди 13 години

Може да не ни харесва да имаме и ДПС,но имаме нужда от него, и то начело с Доган!"Дал Взел" наистина трябва да си отиде!Твърде много се "сближи" с турските власти,а Доган дали е проект на ДС или не,винаги е защитавал интересите на България!Той е изключително умен и последователен в политиката си!Де да бяха и нашите като него!Ако е крал,да го съдят!Но да излезе "касиерчето",облагодетелствало се 22 години бладодарение на ДПС,е наглост!Да си преброи джиповете,апартаментите и парите!А банката..

69

Анонимен

преди 13 години

Евала на този , че не е дал на Доган и се опълчи срещу него!

68

Бг чешит

преди 13 години

Поздравявам "баба Хакерка", която се е сетила да помести в постинг 45 предсмъртното писмо на Левски.Моля всички тук да погледнат към края на този текст - да видят какво е казал Апостолът срещу онези, които "насаждат омраза ... на етническа и верска основа". Заветът на ВАСИЛ ЛЕВСКИ е ДА НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ един на друг заради етническите и религиозните си различия. Нека поне на днешния ден да го уважим.

67

do 70

преди 13 години

za tva sme vi komandvali 5 veka nali sme polu hora a Dogan 20g.

66

!!!

преди 13 години

Днес е денят на ЛЕВСКИ- ДЯКОНЪТ НА СВОБОДАТА НИ!!! Не на тези ***, баси паплачта, не стига , че трябва да ги търпим ежедневно, а и днес ни натрапват уродливата си партия, гнусна.

65

Анонимен

преди 13 години

Мишките взеха да напускат потъващия кораб ДПС.

64

Анонимен

преди 13 години

Какви са тия трима членове от Турция? Нали това е българска партия?

63

Кръстев

преди 13 години

... Колкото и да ги лъжат и крадат те 20 год все за тях си гласуват, докато българите поне са честни и оплюват управниците и все намираме нови "герои" Това племе изцяло си заслужава съдбата, да продължава да си гласува за тях!