31

Анонимен

преди 13 години

Само *** гейбер може да зададе такъв въпросКато взимаш 250лв, откъде пари за кола??? То с тия пари не може и да се живее но много хора го правятГарантирано от ГЕРБ Които искат 16.8 лв ЗО от ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ нямащи никакви доходи не взимащи и социална помощ абе нищо от никъде!АМИ как живеят питат ГЕЙберите прости то това живот ли е

30

Joro

преди 13 години

E от изброените булеварди бус лента има единствено на Цариградско и Сливница , на другите к'во контролират

29

До шопето

преди 13 години

Заплатите по София са по големи и глобите трябва да са по големи,примерно 200лв.и то веднага в брой ха ха ха...

28

Анонимен

преди 13 години

"Инициативата продължава до края на деня, а целта е да се намали броят на нарушенията и да се облекчи цялостното движение в София." Това не трябва ли да е постоянна практика, а не еднодневна инициатива?

27

до 27

преди 13 години

Глобите трябва да станат определен% от годишния доход но не по-малко от дадена сума. Така мутрите ще трябва да плащат глоби от които наистина да ги заболи или да рискуват отнемане на имущество след данъчни проверки

26

Анонимен

преди 13 години

Защо се пише къде следят и до кога. За да се знае къде може да се нарушава ли?Крайно време е да се въведе бус лента и по Ал. Малинов! Сега от Младост 4 до ХМС е по-бързо да се ходи 4 км пеша отколкото с рейс!

25

Анонимен

преди 13 години

Да се глобяват и тези които карат по трамвайните релси и пречат на трамваите.

24

фифи

преди 13 години

И настана просветление -))))))Крайно време е карачите на всякакъв сорт бръкми да разберат, че не случайно има правила за движение по улиците, пътна маркировка и знаци (до колкото са останали,ама ще ги подновят) И че те за никого не са изключение! Понимали?? С глобите, НАПРЕД! :-)))

23

Анонимен

преди 13 години

Глобите трябва да се УВЕЛИЧАТ десетократно - не 50, а 500 лева!!!

22

аз

преди 13 години

САМО 38??!!ШЕГУВАТЕ СЕ!!!

21

Idiot

преди 13 години

"39 отнесоха глоби за каране в бус лентата"Бравус!!!Направо сте ги разбили.Ако сте го направили за 5 минути де...

20

lll

преди 13 години

39 глобени / 5 работни дни = 8 глобени на денза 8 часов работен ден, означава, че по един човек на час прави нарушение и е бил хванат.Само за 10 минути мога да ви намеря нарушители, които така задръстват движението с простотията и наглостта си, че не 50 ами 500 лева са им малко!!!И искам да разбера този център за градска мобилност какви правомощия има да налага глоби и от колко души се е състоя екипа им?!

19

Анонимен

преди 13 години

До 123 Ако не са солени няма да има ефект :) Затова колкото се може по-солени глоби. Като ти идва "скъпичко" не навлизай където не ти е мястото!!!

18

Анонимен

преди 13 години

Маршрутките имат ли право да ползват бус-лентата?

17

Анонимен

преди 13 години

Не ме бърка да ме глобяват. Ама да глобяват българите а на ромите с каручкит да козируват, това вече ме дразни. Всеки ден подминавам каруци с роми, без регистрации, без нищо и никой не ги бара. Един полицай ми каза, че им пишели актове. Те с тия актове ромите си бършат задните части, защото иначе отде ще намерят чиста хартия. Закона се прилага само спрямо българите, а това се нарича геноцид спрямо един етнос-българския.

16

Анонимен

преди 13 години

А автобусите точни ли са, за да им разчистват толкова старателно лентата.

15

jo1

преди 13 години

Всяка сутрин минавам през кръстовището на Т. Каблешков и България и там кьорав полицай не съм виждал. А там какви нарушения се правят знаят само тези, които са минавали от там. На всяка полицейска кола камера и полицая и спрения да не излизат от кадър.

14

:-)

преди 13 години

До 123 : да не би и теб да са те глобили :-)))) хахаха Глобите в цял свят са солени. Например в Сингапур за хвърлена хартийка на улицата си отнасяш 2000долара!!! Естествено няма нито един *** по тротоарите. Така че глобите са си ок. :-) Като взимаш 250лв, откъде пари за кола???

13

Анонимен

преди 13 години

че много малко хора са глобили очаквах нещо от рода на 100-200, пък те само 39.

12

Сиганин

преди 13 години

Явно маркровката на бус лентата не е достатъчна както и размеа на глобата. Затова на съседните ленти да се напише "селяне".