192

Анонимен

преди 13 години

abe hora ograbiha Statite, Russia, Germania. Nei tuka sme trygnali da broime milionite na Boidjiev i apartamentite na Cecoabe stiga da kajete da si ebat muteraikite i tolkoz.Eee amerikancite ste so opraviat, rusnacite sta se dignat, Germancite ve4e sa Wunderba.samo nie , na nas ni pre4i kogato nekoi Kradne. do koga, be pitam vas deto nekradnete a iskate da ste dobre. Ei go Ceco kradne *** i sterkite mu i apartamentite mu se mnojat...

191

Анонимен

преди 13 години

Абе вие вЕрвате ли ,че на една заплата ще седи !?!Много ясно че не , поне аз не вярвам...

190

Генади

преди 13 години

НАП първо да провери на Царо имотитена Гоце мезонетитена Доган сараитена Милен Хотелчев хотелитена Румен Овчаров и Вальо топлото задграничните сметкина съдиите имотите по моретона Костов приватизациятана Масларова фирмитена Ковачки заводитена Премянов бензиностанциитетогава да се занимава с на Цецо апартаментите

189

Анонимен

преди 13 години

Въпреки обещанията и заканите на Бойко Борисов, ГЕРБ не посмя да пипа бастионите на ДПС и сараите на лидерите на етническата партия. Иначе е трудно да се обясни защо при акцията на Плевнелиев не бе показан незаконният кей на Доган сарай на брега на морето край вилата му в местността "Отманли" до Бургас. Той също си стои недокоснат и незасегнат от уж безкомпромисните отряди на властта.

188

Анонимен

преди 13 години

Мисля, че на НАП му е вече казано какво да каже, а ние ще пием по една студена ... вода.

187

Анонимен

преди 13 години

Коя е фирма Ти Ви Би, продала на смешна цена апартаментите на Цветанов?Тя е собственост на близкия до вътрешния министър бизнесмен Тодор Бояджиев и е спечелила обществени поръчки за близо 9 млн. лева.Скандалното е, че Ти Ви Би е част от обръч от няколко фирми. В основата на всички тях стои едно и също физическо лице Тодор Бояджиев, показва разследване на Галерия. Той пък е в пряка връзка с най-богатия депутат от ДПС Рамадан Аталай.Кумецът на Цветан Цветанов Бояджиев, е 100 процента собственик на фирмите Ти Ви Би тур ООД, Ти Ви Би строй ООД и Ти Ви Би ООД, което е получило през 2009 година от правителството на Борисов със съдействието на Цветанов разрешение за строеж на хотел в квартал 6103 в курортен комплекс Слънчев бряг.Любопитната подробност е, че управителят на фирмата Тодор Бояджиев е съдружник с Ревин Аталай син на Рамадан Аталай. Това се потвърждава от втора фирма от депесарския обръч Балкан газ ООД със седалище Минерални бани, в която съдружници са отново Тодор Бояджиев и Ревин Аталай.Срещу Тодор Бояджиев има заведени 3 дела и 4 прокурорски постановления заради контрабанда на цигари. Чадър през всичките години му е разпъвал Иван Петров бивш шеф на РДВР Хасково, а в момента депутат от ГЕРБ. След заведените дела Бояджиев прекарва домашния си арест в собствения си хотел България, който се намира на Минералните бани Хасково.Цветанов по това време е заместник на Бойко Борисов като главен секретар на МВР и редовно посещава близкия си приятел в хотела, докато той изтърпява в луксозна обстановка наказанието си.Контрабандната пратка с цигари всъщност е заловена от сегашния шеф на митниците Ваньо ТНанов. Разследването се осуетява заради намесата на Иван Петров. Точно поради тази причина Тодор Бояджиев е задържан от старозагорската, а не от хасковската полиция. Тодор Бояджиев се впуска в строителния бизнес и започва да строи кооперации по времето, когато Борисов става кмет на София.Парцелът, на който се намират скандално придобитите от Цветанов апартаменти в Изток, е бил частна общинска собственост, която е била прехвърлена на фирмата Ти Ви Би. Впоследствие 3 дка от нея са препродадени на Цветан Цветанов.Възходът на Тодор Бояджиев продължава и след това и той започва да печели обществени поръчки за ремонт на топлофикацията

186

Анонимен

преди 13 години

Цветан цветанов е кум на Тодор Бояджиев-бизнесмена ,който е "продал"апартаментите на Цецо по 60 евро квадрата.естественно с/у лоби на кума си пред Бат Бойко да му осигори терени в софия за строеж.

185

3-ти-март

преди 13 години

ще му пръднат на ***

184

Анонимен

преди 13 години

Който КРАДЕ - ГОСПОД го наказва него и децата да горят в пъкала!

183

ЦЕЦО

преди 13 години

КРАДЕЦО И ЛЪЖЕЦО!Амма управници си има България - не е за приказка! Обраха народа си до шушка!

182

Таня

преди 13 години

Аз мисля, че проверката на НАП закъснява,защото трудно може да се намерят данъчните декларации на ЦЦ/ако съществуват/,още по-трудно да се подправят данъчните декларации на фирмите, които уж трябва да са декларирали гражданските договори на ЦЦ с достатъчно доходи, за да се купят въпросните апартаменти. Накрая може да се окаже, че не ЦЦ,а жена му покрай грижите за децата,апартамента и ЦЦ е успяла да заработи достатъчно,че да купи някой имот,за който ще чуем след май 2011.Семейство спестовници.

181

Анонимен

преди 13 години

А бре к'вот каже Боко - т'ва ще стане...Той дирижира оркестъра...

180

Анонимен

преди 13 години

Ако стрина ПЕНА от Горно нанадолнище открадне една вафличка - ще я скъсат от съдене...Дори и в затвора ще я боцнат...А тоя мицифай не само 6 апартамента е тафил,ами има и милиончета от"някаква" си "дейност'...И пак няма НИЩО да му се случи...защото е КОМУНИСТ и се е 'бъхтил" в ДС...! А бащицата му е бил шофьор не кой да е!?

179

Eййййй,

преди 13 години

ГАРВАН,ГАРВАНА - ОКО НЕ ВАДИ е казал някой мъдрец!

178

kk

преди 13 години

Време е !Позабавиха се малко,но нали това с "лъскането" не е толкова лесно?!Простено им е!***!!!

177

Анонимен

преди 13 години

И с'я к'во? Ще си го избирате за президентче,а?

176

ЖАЛКО

преди 13 години

Какво очаквате? Цецо е прочистил всичките си документи и от цялата дандания - ще излезе чист като херовимче...*))) Жалко...НО ФАКТ! Имеет се хасам!Поредния крадльо - ще бъде спасен от лапите на темида!

175

Анонимен

преди 13 години

аз мога да кажа резултата преди НАП.просто няма нарушения.какво друго ще очаквате от НАП.

174

anonimen

преди 13 години

Рядко грозен мъж. Защо не го подложите на тест за интелигентност?

173

Даола

преди 13 години

Проверките на имотите на властимащите тярбва да бъда да започнат ведната след встъпването им на власт и да траят дълго - това като превативна мярка да не се сдобиват с повече имоти.