79

lilly alex

преди 13 години

e boze zawo ne se gleda na individa i talanta i da se komentira? zawo se gledat zveta na kozata i zabite?rasisti. mi vizte Obama, Naumi,DJeki 4an,....i.t.n. i vizte sebe si.garvanar e 4eren no e ptiza. svinqta e rozava no e grozniza.

78

God

преди 13 години

Няма такава раса като афро-американец. Има африканци и американци. Има чернокожи американци, които на испански са ги наричали "негро", т.е. чернокож. *** е обидна дума само за някой, който се срамува от цвета на кожата си. "Афро-американец" е толкова нелепо, колкото да наричаш белите "кавказки тип", или евро-американец. Емигрантите от Африка в Европа не се наричат "евро-африканци". Американците да спрат с тази псевдотолерантност, заради която да измислят нови думи.

77

Грую

преди 13 години

Мразя расизма, но повече мразя черните!

76

аз

преди 13 години

мразя расизма

75

Лея

преди 13 години

Моля братя българи пишете на кирилица, защото тя е създадена само за нас и се гордейте с нея.Лично аз говоря няколко езика и пиша на тях.Първите ми букви бяха латинските, след това спрях да ги уча, за да се науча на български и след това продължих.Но съм изключително горда с моята писменност.Останалите народи нямат този късмет освен гърците и някои други.Това показва, че сме един от древните народи.Пишете на кирилица.Това е привилегия.Бъдете горди, че това е така.А дъщеря ми се казва Свобода

74

Лея

преди 13 години

В Америка винаги е имало расизъм и ще има.Белите американци не приемат черните.Каквото и да става това е истината.Те не търпят и другите раси, а имат претенции и към комунистите.И сега е така.Всеки, който отива в Америка трябва да знае, че отива в една консервативна страна, която е на пластове.Американците съвсем не са демократични и добронамерени.Те са големи егоисти дори в семействата си.Буквално изритват децата си вън от къщи след 18 години.Не признават други народи и култури .

73

Анонимен

преди 13 години

Холивуд пренебрегна афроамериканските актьори??? Е хайде стига бе! Дай да им дадат всички награди, само щото са черни!!! Иначе е дискриминация!! Белите общества сзвсем изпедерастяха и заради комплексите за вина на една шепа бивши колониално сили трябва днес всички от европейски произход днес да се кланяме на *** и *** ли?

72

Лея

преди 13 години

Всяка раса трябва да си знае мястото, лично аз не мога да гледам филми пълни с черни, защото не разбирам техните мимики, те имат по-специално държание и друг различен хумор, държат се много свободно без задръжки.Освен това не харесвам танците, танцуват като маймуни и така се дерат като пеят и всички български *** ги имитират, а българите имат специфични чисти гласове и не могат да пеят така и се получава гротеска. Да сте видели наплив на оперни певци ***?Те нямат култура като на белите.

71

Анонимен

преди 13 години

И какво толкова страшно е стано? Просто така се е случило, че тази година няма афро-американец с роля за Оскар. Това, не означава, че има расизъм. То не е хубаво да си дискриминиран, ама има някаква граница. Да нестане като наш ***. От толкова много толерантност та чак ни се качи на главите! Та и в САЩ така. Който заслужава Оскар ще го получи без значение на расата, но да се правят драми от това, че 1 година няма номинирани от дадена раса е меко казано глупаво.Не мислите ли?

70

Анонимен

преди 13 години

жълта сензацияОпитват се да създават проблем там където го няма - най-вероятно са закъсали за парички

69

дф

преди 13 години

ЗАГЛАВИЕТО Е РАСИСТКО А?КОГАТО Е УДОБНО Е РАСИЗЪМ,А КОГАТО НЕ ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯ.ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ ВИНАГИ Е НАЛИЦЕ.

68

Nanev

преди 13 години

Всички сме ХОРА. Точка по въпроса.

67

Анна

преди 13 години

BET - black entertainment television къде спи ? Къде са им качествените продукции ? За да има номиниран черен актьор за Оскар,трябва да има отпуснати пари за производство на качествен филм,написване на качествен сценарий ! Кой отпуска основно парите за такива продукции - да си дойдем на думата - евреите ! Така че кръга се затваря !

66

Анонимен

преди 13 години

Сега ще го изкарат дискриминация и сегрегация и другата година ще ги раздадът почти всички на печки, вместо на всекимо според заслужилото

65

И английски знае!

преди 13 години

Going with the wind = epic failure!

64

И английски знае!

преди 13 години

Абе отрежете я тази "Кримена" от Ст.Загора, бе хора! На какво прилича това? То бива неграмотност, бива, но чак толкова! Да престане да замърсява българския език! ИСпадала в Омиление от "Отнесени от вихъра"! Че и на английски цитира наименованието на филма!

63

Оскар

преди 13 години

Чернокожите актьори са не по-малко талантливи от белите. Истината е, че почти във всеки американски филма присъства и чернокож актьор. Ролите им са в широк диапазон- от незначителни, до главни. Можем да ги видим не само като крадци, престъпници, а и като генерали, прокурори, учени и т.н. Това, че тази година няма роля на такъв актьор, достойна за "Оскар", не означава нищо. Защо трябва да се отличават ежегодно, само заради квотата ли?

62

blue star

преди 13 години

NA KOITO NE MU HARESVAT OSKARITE - PONEJE BILI BELI - DA OTIDE V AFRICA I DA SI ORGANIZIRA CHERNI OSKARI , NALI TAKA. DA NE BI TE MNOOOOOGO DA OBICHAT BELITE V AFRICA . NE STAVAITE SMESHNI - SHTOM NESHTO NE IM IZNASYA I BELITE BILI RASISTI. VSEKIMU SPORED UMA I SPORED ZASLUGITE. A, MEJDU DRUGOTO VSICHKO DO KAKVOTO SA SE DOKOPALI [NAPRAVENO OT BELI ,RAZBIRASE] SA GO SKAPALI - PRIMER E ZIMBABVE

61

Анонимен

преди 13 години

Изводът е, че черните не могат да играят.

60

галактика

преди 13 години

Страхотни зъби има черната раса и то естествени ----- Каква ли е тайната