14

Ломски

преди 12 години

Жената на Венцислав Върбанов, Камелия Върбанова и жената на Димитър Чукарски Мая Чукарска купиха с крадените пари ЛОМСКО ПИВО.Крадци на прехода.

13

Янчева

преди 13 години

Янчева 11:20 Неделя 21 февруари 2010 Най-голямият крадец в ЗЕМЕДЕЛИЕТО е Венцислав Върбанов. Ето накратко какво открадна от Министерството: 1. Мелниците: Плевен-фирмата на братовчед му Тони Тонев "Агробизнесинформ" АД прави оценка, а кумът му я купува, липсват 9000 тона първокласна пшеница, Мелница София -разграбена по негово време, 370 милиона стари пари изразходени за реклама на брашно, мелница Червен бряг подарена на братовчед му. 2.Ловни стопанства: "Доброжанска гора" АД, ловната резиденция на Тодор Живков"Огняново", "Сютка"АД, "Баташки Снежник" АД. 3.Парите на фонд "Земеделие" раздадени на близки и роднини без договори даже. 4. Венцислав Върбанов с братовчед си Тони Милев Тонев откраднаха Главния Информационно-Управляващ Център на Министерство на Земеделието по-късно преименуван във фирма Агробизнесинформ ЕАД София. Две административни сгради и седем Магазина в центъра на София. Без да платят един лев от джоба си, всички вноски са направени от дружеството. Държавата е ощетена с повече от сто милиона евро. Крадци на прехода.

12

я2

преди 13 години

*** си ти ю2!!!! Този Върбанов е царя на лъжците, градците и подмазвачите - дупедавци за власт и пари!!!!!!!!!!!!!!

11

Ю2

преди 13 години

Девет коментара, 9 бр. политически олигрофени. Народ без духовност е за никаде, замръзва на мястото си.

10

наблюдател

преди 13 години

Бат Венчо, както му викат в Плевенско се събра с друг събрат далавераджия в Парламента. Митето Чукарски, който му беше съпартиец - земеделец /преди да търси келепира в РЗС/ и началник на кабинета му в земеделското министерство. Сега и двамата зарязаха земеделците и яневистите, защото там няма далавера и заедно с друг продажник, бивш седесарски министър заедно с Върбанов се врекоха във вярност на Бойко Борисов. Той събира всички далавераджии, стига да му се подложат яко.

9

Мария

преди 13 години

Янчева 11:20 Неделя 21 февруари 2010 Най-голямият крадец в ЗЕМЕДЕЛИЕТО е Венцислав Върбанов. Ето накратко какво открадна от Министерството: 1. Мелниците: Плевен-фирмата на братовчед му Тони Тонев "Агробизнесинформ" АД прави оценка, а кумът му я купува, липсват 9000 тона първокласна пшеница, Мелница София -разграбена по негово време, 370 милиона стари пари изразходени за реклама на брашно, мелница Червен бряг подарена на братовчед му. 2.Ловни стопанства: "Доброжанска гора" АД, ловната резиденция на Тодор Живков"Огняново", "Сютка"АД, "Баташки Снежник" АД. 3.Парите на фонд "Земеделие" раздадени на близки и роднини без договори даже. 4. Венцислав Върбанов с братовчед си Тони Тонев открадна Главния Информационно-Управляващ Център на Министерство на Земеделието по-късно преименуван във фирма Агробизнесинформ ЕАД София. Две административни сгради и седем Магазина в центъра на София. Без да платят един лев от джоба си, всички вноски са направени от дружеството. Държавата е ощетена с повече от десет милиона евро. Крадци на прехода.

8

Петко

преди 13 години

Крадец номер едно в ЗЕМЕДЕЛИЕТО.

7

Анонимен свидетел

преди 13 години

Не беше ли точно този един от депутатите, които нарочно изразиха подкрепата си за ГЕРБ в декларация. Значи сега е ред на ГЕРБ да му върнат жеста и да го оттърват от наказателно преследване, с каквото обещание са го вербовали (предполагам).

6

cna

преди 13 години

Защо НС не приеме закон, при който депутат, министър или заемащ висш държавен пост, при смяна на партията си да губи правата си на такъв. Нека да скача от партия в партия, но повече да не го виждаме в никакви избирателни списъци или на висша държавна служба

5

sako

преди 13 години

Един път вървях зад тоя мастит депутат Върбанов по центъра на Плевен. Както си вървеше пред мене така яко и шумно се изхрачи на тротоара ,като последния селендур.Иначе депутат, костюми, изявления и т.н. достолепно държане за пред медиите и хората, а иначе най обикновен *** мошеник храчещ зелени харколи по улицата.

4

Анонимен

преди 13 години

Ще го оправдаят,100%

3

съдията

преди 13 години

Е каквА мислите че ще е присъдата за този новоизлюпен фен на герб? Дали внезапната му любов към бат бойко има нещо общо с делата срещу него? Въпроси на които всеки нормален човек в БГ съм сигурен че ще си отговори сам

2

Анонимен

преди 13 години

Хихихихихи! Този дето пристана на ГЕРБ! То в ГЕРБ само подсъдими се събират! Мислят, че бащицата ще ги спаси от правосъдието, ама не става:)

1

Диджейчето

преди 13 години

Този трябваше отдавна да е в затвора. Бившият диджей от Д. Дъбник Плевенско направен от Иван Костов министър на земеделието, окраде доста и оборудва майка си и баща си с всевъзможна селскостопанска техника.Бяха се превърнали в едри земевладелци, а хората им чиракуваха ...Венци Върбанов е едно обикновено селско момче издигнато от Службите и докарано до върховете на властта заради умението си да слушка.Смени 5 партии и днес той отново е ориентиран правилно - независим депутат подкрепящ ГЕРБ :)