150

Дадан

преди 11 месеца

Когато се изправите пред Бог така ще ревете ,но прошка за извършените убийства няма да има ,да горите в ада ,а и знайте котките проклинат

149

ГАДНИ БЪЛГАРИ

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СТЕ ЕДИН ГАДЕН НАРОД И СМЪРДИТЕ НА ГНУС.

148

Пиянде

преди 12 години

Оо горките,а пък аз ги БЕСЯ-жалко,аз само кучетата уважавам иначе мерси за информацията-значи с АНТИФРИЗ повече боляло...добре :)

147

koko

преди 13 години

do nomer 46:antifriz be priqtel antifriz,moje upotrebqvan nestruva ni6to,samo izliva6-tuk 4a6ka tam 4a6ka i gotovo!

146

Коста

преди 13 години

Ако всички които обичат животните СПРАТ да ги изхвърлят на улицата, то тогава тези които не ги обичат ще СПРАТ да ги тровят

145

bb

преди 13 години

По думите на протестиращите на две-три години това се повтаря всеки път, когато наближи размножителният период на животните.Тези в Търново са си направили ефективно Екоравновесие, докато тези от Екоравновесие лапат парите от държавата и се смеят и на екозащитниците и другите. Всичко в тази държава сгрешено - бият се екозащитници с граждани против ***, вместо заедно да търсят сметка на тези, на които се плаща да свършат работата.

144

sako

преди 13 години

Няма прошка брат. Ако ще ме стреляш стреляй ,ако щеш и в топките, но след това си сложи ръчичките да дръвника да те почвам и аз.

143

ловец

преди 13 години

До сако:Ако имаш време да си изкараш скапаното ножче защото пред куршума не е равно май!Така ше ти издухам топките че и на кучето то да посегне пък хаа

142

sladurana

преди 13 години

mnogo e tajno na fona na cqlata kartinka...i tezi oskotqli ku4eta...s koito trqbva da se borim vseki den...za ocelqvane...

141

e

преди 13 години

мен са ме нападали няколко пъти кучета, няма да се поколебая да извадя газовия пистолет и да го застрелям, ако трябва и насред центъра на града. Да си ги приберат в парламента вътре, като толкова знаят да лаят!

140

С.

преди 13 години

Да наминат и към София, да я разчистят малко от ***. Ходим със страх из улиците и в същото време газим в ***. И това ми било европейска столица - дрън, дрън..... Няма кой да ти защити правата.

139

баннат

преди 13 години

Преди това - 15 години на Белене.

138

Гъдю

преди 13 години

А какво ще правим с децата, които мъчат животни?Аз предлагам разтрел.

137

sako

преди 13 години

Ако някой ми отрови моето куче и го пипна ще му отсека всички пръсти на ръцете.

136

ники

преди 13 години

съвсем си е в реда на нещата най / прееб..ия народ да е и най агресивен

135

Анонимен

преди 13 години

ето това са българите , живи комплексари и рецидивисти , бият жените си ... бият децата си , това го иогат най добре нещастниците !

134

Спринт

преди 13 години

Интересно явление : при четенето на постингите установих, че кучелюбците също така умело боравят и с клетвите : да ти се случи, на тебе, на децата ти, това, онова.....Не така, бе, хора, защо кучетата ви са по-мили от човеците ?

133

Кучан от Злокучене

преди 13 години

Намерете им по-ефикасна и бърза отрова, така животните няма да се мъчат...пък най добре с пушка и пищов , както е при нас на село, при нас кучетии няма, в дворовете да , но навън всички са мортос, с котките проблеми нямаме...

132

???

преди 13 години

Протестиращите разлепиха листовки, в които призовават хората да не оставят любимците си да се разхождат навън без надзор.......???Е то какви домашни животни ще са ако се оставят без надзор и не е ли задължително да са на каишка ?

131

Хаджи Ахил

преди 13 години

до 142 - Много правилен въпрос задаваш. Ето този въпрос трябва да се мисли и да се решава с предимство, а не този за кучетата.