109

ХептенКрадем

преди 13 години

Тая граблива сврака, що изобщо се показва и говори, ами не се скрие в хамамите си при своята си лична камериерка Анчето в Хотелите "Исмена" в град Девин, за да се *** на воля, ами взема отгоре на това да дава и акъл. Аман от гьонсуратлък и гьостерлъкь, от такива лисици. Не стига, че Тая е най-голямата разсипаторка на ДПС-то и на Булгаристана, ами сега тръгнала да напада и Касим Дал за това, че казва истината за унищожителите на ДПС. Ай, сикттирь от хоризонта на това мръсно и мътно бедствие.

108

минаващ

преди 13 години

Тези са като стадо овце с водач освирепял вълк, дйржат се точно като турска рая и Бисеров се изтъпанил да разяснява доктрината на ДПС, голям срам за българите

107

no3HaT

преди 13 години

А ти домуз гаден Тошков няма ли нужда да върнеш малко от краденото? При Алааха ли ще си го водиш?

106

аз

преди 13 години

Емел Етем Тошкова!!!

105

М.

преди 13 години

Много разумни неща са написани в постинги 99, 102, 107, 111. Подкрепям ги!

104

анонимен

преди 13 години

като гледа човек и стига до извода .. че лидера няма никаква нужда от електората си...поне до изборите де

103

sil

преди 13 години

a toq Lsim Dal ni6to ne e " Dal " samo Vzel

102

Гюрсел

преди 13 години

Тая използва езикът си вместо ибрик на Доган.Гнусна, дърта чанта!!!

101

Темерут Манаф Бен

преди 13 години

Тая я подариха на Ал Кайда, като дете. Лично трябваше да я обучавам за камикадзе, ама завършено камикадзе, какво повече да го обучаваш. Без малко цялата ни организация да прати при шейтана.

100

Асанчо

преди 13 години

Не е ли време,да приключи еднопартийната система в смесените райони,ако е честен,агент Сава,или капка съвест има,би трябвало доброволно да се откаже от царуването си?!Тези които се осмелиха,да му противопоставят,бяха отпратени или в глуха линия,или някъде другаде.

99

анонимен

преди 13 години

Откъде изпълся отново тая смрадливата к...а

98

Анонимен

преди 13 години

dps

97

Анонимен

преди 13 години

Тая жена е нагла и противна.Дърта грозна чанта.

96

Мартин

преди 13 години

до 102Съгласен, че помежду си не трябва да се джавкаме, защото е изгодно на ония отгоре!Забележката ми беше само относно това, че когато България се пише с малка буква леко подразва. Иначе както казах, донякъде има логика в това, което си написал (не мога да кажа дали е 100% вярно).

95

Анонимен

преди 13 години

коня си иска същия самар, приляга му идеално

94

атънп

преди 13 години

Хамел Хептен :)))

93

ДС

преди 13 години

Тази толкова много пари открадна покрай светкавиците и грамотевиците!Как не я е срам да се появява, я да вземе да ходи да прави вувузели на соколчо!

92

Джони Браво

преди 13 години

Пиша понеже съм страшно неграмотен, и съм завършил едва осми клас, с успех среден 3:00. Не е важно как е написано. Важно е какво е написано. Не смяташ ли че прекаленото дребнаво заядане по-между ни, дава идеалната възможност точни същите политически джуки като Доган Моган и тем подобна *** и ***, да си разиграват конете за наша сметка.Аз викам да дадем игнор на всякакви политически трупове и екскременти на изборите като не се гласува за никой от тях, и така да се даде ясно да се разбере, че мнозинството в тази държава са им адски ядосани. Просто викам бойкот на изборите. Да не правим разлика по-между етносите, а да се обединим в една единна сила и да им дадем червен картон.

91

Мартин

преди 13 години

до 99Много хубаво си го написал, само че в българския език българи и турци се пише с малка буква, а България с главна!

90

не платен драскач

преди 13 години

Ние Бойко и Волен-нешем,Искаме си Емел Етем!За да му е добре на Адем!!