203

ves666

преди 13 години

ako ima edin chesten chovek koito si varshi rabotata v dans e dobre no ne viarvam, tam sa sabrani razyznavachi agenti bivshi ,predateli provokatori izmennici na rodinata ot jivkovo vreme oshte,koito opredeleno sa donosnici lakei na vlasta koiato opravliava

202

Един човек

преди 13 години

Ами Екс/ик/ генералите на Костов: Атанасов и неколцината от ДС-защо не ги вземат" на служба". Така Костов ще е много доволен, мака и с 3% партийка, а Мал т инчо ще припка от радост. Такъв ДАНС ще извъртяг, че свят ще ни се завие...ама на всички....

201

1111

преди 13 години

и Бойковите хора разбраха за какво става въпрос и взеха да бягат.колкото до ДАНС да го закрият.

200

DT

преди 13 години

Според мен ДАНС ще бъде закрит! Той бе създаден от Станишеф и както би казал корифея Т.Ж. : ДАНС се оказа едно НЕДОНОСЧЕ!....Ялова служба, като създателя и!

199

дядо

преди 13 години

Ех деца,не се карайте.ГЕРБ е по-ниският ешалон от ченгета,които бяха пренебрегнати от "генералите с хотели на първа линия" и сега ще дооглозгат каквото е останало от Майка България.Идват гладни и настървени ,но със страх от бившите си началници в "службите".Д..е да ни е яко...

198

Анонимен

преди 13 години

Колеги,сутринта Странджев каза нещо много скандално а именно,че висш партиен функционер от ГЕРБ е взел 4 милиона подкуп за да лансира определени фирми във митницата,да ви е честито гербери смотани,чакайте развръзка.

197

Анонимен

преди 13 години

в България ценят некадърника затова, че е препоръчан от политическо лице! Че западни учени препоръчват този, който разбира за какво става въпрос, а нашите *** предпочитат човек, който не знае как се казва, но е от ГЕРБ, НДСВ, БСП, ДПС, сигурно и РЗС и т.н. докато свят светува...

196

Анонимен

преди 13 години

Двама ключови министри от правителството на Бойко Борисов са кадри на премиерската любовница Цветелина Бориславова. Шефката на Си банк лично е агитирала за протежетата си Симеон Дянков и Трайчо Трайков. Финансовият и икономическият министър са пълни двойкаджии и ако се попита народа трябва веднага да си заминат, но глас народен, воля на Цветелина.

195

2707

преди 13 години

професионалистите си отиват, остава физкултурника. ФИЗКУЛТ-УРА! ФИЗКУЛТ-УРА!

194

фют

преди 13 години

ЕЙ смешници съжалявам, че гласувах за вас- ГЕРБ. Ебахте майката и на малкото професионалисти ,който останаха в прогнилата система - МВР. А пък ВИЕ - ГЕРБ се оказвате най - прогнилата прослойка в България. Вече си мисля, че в герб няма мъже, а г-н ББ е най - голямата ....

193

Анонимен

преди 13 години

Малко "управление" му остана на тиквата!

192

Време за разплата

преди 13 години

Цветанов е супер ченге , американците го лансират за премиер , след като Бобо стане президент . А до тогава ще фърчи пух и перушина , след като спецсъдилищата започнат да работят .

191

МУТРИ

преди 13 години

Страхливия *** Бойко клекна на ТРАКТОРА - изплашисе! Назначава комуниста - ченге СЕРТОВ,който е човек на ГОЦЕ И ТРАКТОРА в ДАНС на мястото на Йончев...Трактора лекичко го бъзна с компромат и тиквата се разтрепера...да не би да му лъсне мутренския зад*ик......Две мутренски групировки на ДС се заиграват с България,а гоце само им дърпа конците! Бог да ни пази! Амин!

190

БКП/КГБ Е МАФИЯ

преди 13 години

ИВАН ДРАЖКОВ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ПИЧ В ДАНС . ТОЙ РАЗБИ МАФИЯТА НА ЛюСИ СТОЙКОВ И СЛОЖИ СТОЛЧЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА Ръ Бъ С ЧВОРА .

189

Анонимен

преди 13 години

За Цветлин не зная, но виж другарят Иван Драшков требе моменталически да изхвърча от ДАНС! Тоа е *** ти наглеца и докато е там, оправия нема да има! Колко агенти избегаха заради тоа шматарок!

188

Правилно

преди 13 години

Чудя се на как интелегинтни хора като Йовчев, Плевнелиев, Игнатов и Трайков работят с Борисов. Министрите на Борисов трябва да са като него или като Аню, Тотю, Веждю и останалите. Браво на Йовчев.

187

Анонимен

преди 13 години

Голяма работа. Подал е оставка, защото е усетил, че ще го махат. Факт е, че записите са изтекли от ДАНС.

186

kk

преди 13 години

Браво на Йовчев!Наистина достойните хора подават достойно оставка!Не като гъонсурата Цветанов,който провали с некадърността си всички служби!На ДАНС само не им вмениха "задължението" да израждат дъщеря му на Цвъ.Цвъ!

185

Мечо Пух

преди 13 години

Достойните хора подават достойно оставка вместо да ги управляват по прости и некомпетентни. Мижатурките се нагаждат на всички заради поста и парите.Вместо Цветанов изгоря Йовчев.На неговото места ще служат пок некой послушно усмихмащ се като Цветанов.

184

niki

преди 13 години

GERB niamat alternativa !