31

Анонимен

преди 13 години

Защо като напиша нещо обидно за Голфовете и Перник и след това ми е забранено да пиша в този сайт,че му нарушавам правилата, а като обиждам премиера на България няма никакви проблеми?

30

Анонимен

преди 13 години

"Какво е пернишки бейлис? Знае ли някой?"Само съм чувал: ракия с боза в отношение едно към две :))) Не ми звучи приятно, вероятно никога няма да пробвам.

29

Анонимен

преди 13 години

Ей такива скоби много ги обичам. Като ми я сложат си вадя *** от багажника, изпуквам я два пъти и тя пада. После си я прибирам в багажника, заминавам си и се правя, че няма нищо. Първите няколко скоби си ги търсиха, после съвсем се отказаха. Като ги насъбера достаътъчно ще ги предам за скрап и ще си купя флекс. Да ги свалям по-бързо и ефектно.

28

xXx

преди 13 години

Перник е хубав град.Не че живея в него но просто констатирам истината.Един град с история и трудолюбиви хора.Това за Голфа незнам кой го е измислил,но нека да не давам линк за един репортаж в София,когато един беше помел 3 голфа всичките със софийска регистрация.Град като град,хора като хора!А оня господин дългата патерица много знае и си мисли,че като прави тъпите си скечове с бъзици за перничани някой му се връзва.Още не виждам някой да се е самоубил....

27

val4o

преди 13 години

скобите са незаконни. могат да ти напишат глоба(10лв според ЗДП),но не могат да ограничават свободното придвижване на гражданите.

26

имам две теории

преди 13 години

1. некое псевдо журналистче в днес.бъгъ е изпълзяло от некое китно шопско село и му е кофти, че от Перник стигам до София по-бързо от неговата панелка в Ляолин2. журналистчетата са си наред, но са усетили че аудиторията им е съставена главно от селяци, дето са се довлекли в шопско от цела България и им е гадно по същата причинав подкрепа на 1 е огромният брой негативни статии за Перник, докато в подкрепа на 2 са незнайните диалекти дето пълнят коментарите под всяка статия.Лайте си не пречите!

25

Анонимен

преди 13 години

А всъщност новината е, че някой ще следи дали се спазва закона за движение по пътищата. Значи до сега никой не го е правил

24

Анонимен

преди 13 години

Нова славна страница в държавния рекет над гражданите. Днес Перник утре в цялата страна. Да били паркирали на определените за целта места демек платените.

23

Перничанин

преди 13 години

Е какво може да направят . Те са 2 човека . Всички ги съкратиха .

22

Орк

преди 13 години

Ми тогава *** ще паркират Гоуфа у Софето.

21

zara

преди 13 години

МалеееЩе разчистват Гоуфуу от улицитеЧе това е народна светиняГоуфу 3-ка и чалга в кастофона

20

Язе

преди 13 години

Абреееее, смешковцитееееее, секи ден карам из Перник и таа седмица зверски ме засекоа на два пъти. И двамата беа със софииска регистрация ФАКТ! Не че Гоуфовете не ме поднинаваа като ка съм спрел.Тъй, че ако немате да кажете нещо остроумно и наистина заядливо по наш адрес, стига с тия градски легенди и изтъркани лафове, молим.

19

?

преди 13 години

В Перник тече акция по разчистване на централните улици, а тук тече акция по прстотия, омраза и насъскване на хората едни срещу други. Един ден това ще се плаща с кръв. Жалко !

18

Пепо

преди 13 години

Добра идея! А ако и на гражданите се разреши да правят снимки на нарушителите и да получават процент от глобите, повярвайте с нарушенията ще бъде свършено!:)

17

romero

преди 13 години

свещи ,свещи ама когато в перник са имали електричество в софия са си светели с газови лампи ,това е факт и може много лесно да се провери

16

darcas

преди 13 години

Перник е нашия еквивалент на Мордор. Не ходете там:)))

15

sgt.Hale

преди 13 години

То денем остава ли некой в Печкоград??? Сичкото пернишки брикет идва да паркира неправилно в София...

14

до шоуто на кьоравия

преди 13 години

На Слави Трипероф, кьоравата патерица, да му *** майкята !!!!!!!!!!

13

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ЕЙ ВОЛ...КЕ ТИ КЪРТИМ НОСО....Я МИ ТУРИШ ПРАНГИ НА ГОЛФО....

12

Dragichevo

преди 13 години

Какво е пернишки бейлис? Знае ли някой?