218

kutev

преди 13 години

Tezi koito poznavat tozi chovek,koito niakoi narichat "lider" a toi dori niama kachestva i za drujien predsedatel,znae mnogo dobre,che osven lichnoto AZ,egoto i iztukvaneto za "neveroiatni" kachestva,tozi chovek e kraino drebnav,stisnat,zloben i otmustitelen.Mnogo alchen i kraino srebrolubiv.A za negovia maniakalen strah e izvesten s vse poveche uvelichachashtata mu se ohrana.Neka spomenem,che niama i semeistvo kudeto da moje da ima pone niakakuv korektiv.E, kak da vurvim napred s takuv chovek?

217

изненадааа

преди 13 години

на тази снимка брадата му прилича на дупе- така се е оял.

216

атака

преди 13 години

този ли ще доказва вина, когато вината за цецо е персонално и изцяло негова. този ли е моралния съдник! или шикалкави, защото цвъ цвъ знае мръсните му тайни и го държи здраво и ще го завлече на дъното със себе си. хайде да видим боко колко си мъжкар. че си страхливец вече е ясно на всички. както герб плащат боковите воаяжи за мачове и всякакви богоугодства, да плати на цецко още един апартамент и по живо, по здраво. така де за компенсация

215

МУТРА

преди 13 години

МУТРА!

214

Чети внимателно

преди 13 години

Българският премиер Бойко Борисов е свързан с местната мафия и е отговорен за около 30 знакови убийства в България. Това твърди секретен доклад, поръчан от известна частна банка. Учудващото е, че фактите са публикувани преди 5 години във вестник Атака, който се позовава на информации от Конгрешънъл Куотърли.Медията твърди, че Борисов е един от най-компроментираните международни лидери, с които са си сътрудничили американския президент Джордж Буш-младши и специалните служби на САЩ. Той е обрисуван като бодигард на последния комунистически лидер Тодор Живков и на един от неговите наследници Симеон Втори.Американската медия, цитирана от Атака, пише още за запазената марка на Бойко черното яке, за заслугите му за откриването на офис на ФБР в София, за уменията му на каратист, както и за споразумението между двете страни за американските военни бази.Волен Сидеров е като ветропоказателВ информациите се акцентира и за извършените 28 неразкрити убийства на знакови фигури от подземния свят по времето, когато Борисов бе главен секретар на МВР. Нещо повече той е посочен като помагач на определени кръгове да ликвидират конкуренцията си в престъпната общност.Докладите на американското разузнаване сочат за връзките на охранителната фирма на Бойко със силовите застрахователи от СИК и за бизнес отношенията му с криминалните лидери в България. В този период били разкрити няколко несъществени престъпления и нито едно знаково убийство.

213

raki

преди 13 години

Освен при вина, дали и при ракия ще бъде освободен Цецо?Взеха ни за канарчета - вината, особено политическата, не е непременно престъпление, което трябва да се доказва от прокоратурата. Добре че идват избори - на тях народът ще покаже дали се е ориентирал вече за същността на манипулационната шайка управляваща ГЕРБ, а ако не е - да не се жалва после.

212

стамат

преди 13 години

Цветанов е пекан, щом народа го харесва и гласува за него.

211

Колт

преди 13 години

Абе Тикво за съдържанието не е ли по-лесно да си кажеш истината, вместо да лъжеш като дърта *** и да разчиташ прокуратурата да те брани?

210

Анонимен

преди 13 години

a zasto ne e gotova ekologo4nata expertiza za trybata burgas-aleksandropolis? towa ne e li predatelstvo i teroristi4en akt srestu nashata strana.vcerasnoto drunkane 4e swetodiodite bili polovin atomna belene e pove4e ot debilnost. tuk ne se govori za kompetentnost ili obrazovanost.borisov zahrani drtacite v BAN sys smeski dokato vzimat pensiite si

209

tova kaza CECA

преди 13 години

Онези, които ме познават, знаят, че дядо ми по бащина линия е с изпълнена смъртна присъда от 1952 г. като неколапетковист. Аз не съм скъсала пъпната връв със семейството ми, така че в мое лице да се говори за някаква носталгия по комунистическо минало би било просто несериозно...

208

Анонимен

преди 13 години

Сега когато ЦвЦв е избран за ръководител на предизборен щаб, няма ли да излезе в непатен отпуск и да го замества някой от замминистрите му, така, както е по закон? Или законите в държавата са за другите, но не и за ГЕРБ?!!! По- важното е, че милиционерчето- физултурник няма да се кандидатира за президент! Е, и това е нещо! За сега! Още мераци има да отпадат! Търпениееее

207

Анонимен

преди 13 години

Бавно и постоянно Ц.Ц. подкопава стола на Б.Б.и падането от високо ще е много болезнено на нашия министърпредседател,който е задминал Нарцис по самовлююбеност.

206

Анонимен

преди 13 години

Само при вина? А при ракии няма ли да го изгони?

205

Споко

преди 13 години

Споко, той Цветанов тебе без вина ще те изгони ...

204

на снимката

преди 13 години

Зиг Хаил - фашистко-комунистически поздрав

203

до 184

преди 13 години

Държвата не определя цените на продуктите, но определя акцизите на горивата, които се калкулират в абсолютно всички цени. Освен това държавата поддържа високо ДДС, което свива още повече и без това свитото потребление. Друг проблем са картелите - някой някога да е наложил санкции за картелно споразумение? А както ние, потребителите казваме, всички търговци са си плюли в устите. Това на бизнес език се нарича картелно споразумение.

202

живко сталев

преди 13 години

Само при ВИНА,след това Умисъл,след това НЕБРЕЖНОСТ,след това,,,,,един Бог знае!

201

Партизанин

преди 13 години

Верни на призива Чрез магистрализация и власт на ГЕРБ към светлото бъдеще. Ние гордите партизани от село шума сме готови да емигрираме дружно и да се борим срещу империалистическия враг зад океана, те там с тия селски пъти и кравеферми ... Верни на Партията майка,Цецо, Анка и Цветелина ...

200

ХХL

преди 13 години

Защо ли си мисля, че не Йовчев, а Иван Драшков е най подходящия заподозрян за организирането на "теча". Стари връзки, а Драшков ? Подписчета на кмета при имотна сделка ?! Фалшиви ? Приятел на върховния главнокомандващ, както и Посерков между другото. Дали са от една масонска ложа всичките ? Не е задължително, но и Драшков и Сертов са пак на държавна работа. Всъшност, те са част от средния ешалон на скритата паралелна власт. За явната две мутри спорят, кой кого е взривил първи.

199

Открийте приликите

преди 13 години

Другарите бивши управляващи и платените им драскачи от Позитано все повече заприличват на джебчийка в тролея, хваната да бърка в нечия чанта. Първо се прави на ни лук яла - ни лук мирисала, после почва да реве, пищи и да се оплаква, а накрая започва да кълне, обижда и да налита на бой. Квото и да правите другари, цял свят разбра, че не струвате!