22

Анонимен

преди 13 години

"Безспорно Facebook като средство за комуникация изигра водеща роля при народните бунтове в Тунис и Египет и е нормално да се помисли, че ръководителите на компанията биха се възползвали от този исторически момент, за да подчертаят ролята на продукта си като платформа за демократични промени. "Който е сътворил това изказване е ***!

21

до Влади

преди 13 години

А ти защо не си пиеш хапчетата, и как успяваш да пишеш по клавиатурата, облечен с тая рица с вързаните на гръб ръкави?

20

до 5

преди 13 години

да ''побърканите '' висят из '' фейсбука '' ,а ''умните '' по цял ден висят в Днес.бг,дайте да не закриваме Днес.бг

19

Влади

преди 13 години

Чували сте за международния еврейски заговор, че евреите, със силата на парите и влиянието, благодарение на тях, ще завладят света. Тези Facebook-и и пр. са все еврейски креатури, а балъците мислят, че това е "Демокрация", "Глобализация", въобще :"МЕД" и им се нанизват като мухи на "Ла.но". Та и тъпите араби. Да питат иранците, каква "демокрация" им донесе Хомейни-то, дето иначе живя във Франция бая години.

18

korleone

преди 13 години

От утре погват Кадафито !

17

Мануела

преди 13 години

Хубаво де, защо сте нацъкали толкова минуси на фена на Фейсбук. Това му е забавно - това прави!Идва ли някой у вас да ви вземе бирата от ръцете и да ви спре филма, защото според него това не е забавление?!И стига с това поляризиране на мненията! Да, не е хубаво да се кисне само в интернет. Но Фейсбук предоставя възможност да контактуваш с познати на другия край на света. Къде е злото в това? Всеки има по някоя дружка в чужбина и това е вариант да се "чувате" и да виждате какво става с вас.

16

Разобличителя

преди 13 години

Световни олигархични структори, използват социалните мрежи в интернет, като оръжие за манипулация върху хората,и ги подтиква на протести в арабските страни.

15

до BigFacebookFan

преди 13 години

Жал ми е за такива същества

14

Елена

преди 13 години

Само на първо четене: липсват две запетайки.

13

7

преди 13 години

Първи за този документ от 26 страници съдържащ спътникови снимки, карти и инструкции разпространявани на арабски съобщават Guardian а пълна версия на документа е отпечатана в израелския вестник Маарив. Та толкова за основната роля на фейса :)

12

BigFacebookFan

преди 13 години

Facebook е най-доброто място за забавление онлайн. По цял ден мога да го ползвам и няма да ми омръзне. Facebook е начинът да подържаш винаги и по всяко време и от всяка точка на света връзка с близки, познати, приятели, да споделяш любимите се моменти, дори и снимки, да се забавляваш и въобще да прекарваш страхотно време онлайн. Добре че те има, благодаря ти, Facebook.

11

DN.

преди 13 години

ARABITE SA MUDNI I MARZELIVI, SAMI NE MOGAT DA ORGANIZIRAT TOVA... IZPOLZVAHA GI.

10

DN.

преди 13 години

IZPOLZVAHA ARABITE,ZA DA BADE RAZSIPAN ARABSKIA SVAT... SAMI TE NE MOGAT TOVA.

9

any

преди 13 години

Google никога не е бягала от социална отговорност. А Фейсбук винаги е подчертавала, че е частно предприятие, ориентирано към печалбите на първо място. Това, че се превърна в световен чат е временно явление, което тяхната собствена политика ще докара до залез. А правозащитниците, вместо да учат хората какво да правят със собствените си фирми, да изградят един такъв световен чат самите те. И да отговарят, когато от анонимността в него се възползват терористи и криминални елементи.

8

the dude

преди 13 години

Всички знаят, че Фейсбук е проектирана и направена от евреите. Цукърбърг е само лицето, за пред света. Така че причината за тези промени в арабския свят да са проектирани и изпълнени от Израел, не звучат чак толкова фантастично.

7

Анонимен

преди 13 години

Ето затова китайците просто като не ги кафи режат гугъл и фейсбук и всички подобни компании, за да стане ясно, че на тяхната земя други не могат да пипат и да решавата.

6

7

преди 13 години

И затова ли се разпращаха по пощите 26 страници документи и снимки как да си облечен, къде да отидеш и какво да правиш, защото фейса имал ролята на организиране :)))

5

Анонимен

преди 13 години

лайнания ФБ да се закрие веднага, дебиш и долната ***

4

Анонимен

преди 13 години

ФБ е място където се събират изтрещеняци, които иначе няма думата в реалния живот. Но няма страшно, скоро да този вид свобода на лудите ще се сложи край.

3

Мануела

преди 13 години

Освен да се съобщава развитието на бунтовете, аз не видях за друго да се използва Фейсбук и Туитър. И то най-вече Туитър.Дали разрешават на жените си да имат акаунти?