31

...

преди 13 години

Важното е, че според некои "учени" глобално затопляне няма! А още по важното е, че това несъществуващо глобално затопляне не е причинено от хората!

30

nsfl

преди 13 години

Мисля, че дори да се разтопят това ще бъде нещо нормално...Малко промени ли е претърпяла Земята през всичките тези години ?! И защо някои хора си мислят че са толкова велики, че могат да променят каквото и да било?

29

do hasan (hristo)

преди 13 години

Ei, gadjal, kakvi gi rasi6,ne e mnogo qsno?!

28

Анонимен

преди 13 години

айде стига с тея глупости за глобално затопляне на климатапо последни данни на НАСА температурата намаля, а морското равнище за 50г не е мръднало с повече от 2 см.

27

хасан

преди 13 години

ДО 11: Черен е деня я, ***, да не са те опъвали негЪри :))) , ох на батя манастирската лопата проста, като се ограмотиш малко може и по-бял да стане деня ти. Иначе за ледниците - как няма да се топят - като стоите по цял ден вкъщи, жулите ракия, потите се като нерези и пърдите

26

Кирил

преди 13 години

Аз отначало помислих, че се топят македонските ледници и си викам, майко мила.

25

стг

преди 13 години

винаги когато пуснат такава новина се чудя каква поредна конференция са замислили за прибиране на пари, ледници са се топили , топят се и пак ще се топят, климата на земята се променя и не зависи от това кой политик каква програма измислил

24

Бай

преди 13 години

27-ми, май глупакът си ти!

23

за 9-тия пост

преди 13 години

Някой написал някаква глупост и 62 го подкрепили.

22

продължение от 25

преди 13 години

Втората част някак е пазена от очите на българчетата по учебниците. Това, което нас ни обръща и това, което ние трябва да обърнем - това е частта, която няма как да се хареса на нито един управник и строй след Левски насам. Замислете се как времето нас ни обръща и меси. И как ние него - не. От страх или мързел ние него някак си сме забравили да го обръщаме. Затова и трудно се диша.

21

Анонимен

преди 13 години

Аме че как! Левски трябва да го забравим. Затова почти не се срещат новини в интернет за честването на 138 годишнина от обесването му.Последният удар върху тоталното българско автолицемерие е писаната милиони пъти реплика на Левски "Времето е в нас и ние сме във времето...". Така погледната тази част от посланието е малко разочароваща. Но за тези, които не са чели продължението, ето го: "Времето е в нас и ние сме във времето - то нас обръща и ние него обръщаме". Втората част някак е пазена от

20

_)_

преди 13 години

_)_

19

_)_

преди 13 години

_)_

18

_)_

преди 13 години

_)_

17

_)_

преди 13 години

_)_

16

Анонимен

преди 13 години

До 9.Ако ти си написал(а) стихотворението, поздравления! Песимистично и тъжно е, но отразява голяма част от истината за съвременна България. Дано в недалечно бъдеще да има поводи да напишеш и оптимистични стихове. Опитай се да публикуваш. Успех!

15

flash11

преди 13 години

a ti kakuv si we ne si loi konsumator aide subli4ai se i po4vai da ti4a6 gol iz gorata da jivee6 iz pe6terite i da iade6 list kato si tolkvoa otvoren AMAN OT IZPERKALI!!!

14

Анонимен

преди 13 години

леле, колко си ***, последния!!!нали се сещаш, че безполезни *** и консуматори като теб съсипаха само за век природата и съдбата на тази умираща планета?

13

A

преди 13 години

до: символ веруюИ кои фактите каращи те да мислиш, че след 4-5 години ледниците няма да ги има? много ми е интерестно защо повечето хора си мислят, че топенето на ледниците, покачването на морското равнище и глобалното затопляне като цяло общоизвестни факти, като те са реално спекулативни теории с множество противоречащи си доказателства...и въобще не много ясно какво точно се случва с климата.

12

бай мразо

преди 13 години

тука майките ни разплакаха ..тоя за ледници ми говори...