69

sas

преди 13 години

Що за заглавие? Кои са откачалките? Тези, които се водят на каишка? Тези, които се възмущават? Или журналята от Днес.бг?

68

Анонимен

преди 13 години

x

67

ДДТ

преди 13 години

Този ми прилича на Благо Георгиев....

66

Всичко е възможно

преди 13 години

До 58.Всеки прави секс дотогава, докато може. Доказано е, че това влияе много добре върху здравето и върху продължителността на живота. Съвсем друг е въпросът, когато някои правят глупави демонстрации и стават за смях.Всъщност, и аз мисля както някои други са се изразили по-долу - възможно е това да е организирано нарочно, за да се привлече вниманието върху градчето, да се привлекат туристи. Може да са платени изпълнители и нарочно да е търсена скандална двойка, а не млади хлапета.

65

wer

преди 13 години

еротични снимки на преслава b-g-t-v.c-o-m-y-r.c-o-m

64

до 58 ми !!

преди 13 години

Правят НЕЩО ,КАТО СЕКС ,КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗПОЛВАТ една купчина мазила-прочети в дебелите книги да разбереш защо ...!!!:))))))))))))))))

63

стар кадия

преди 13 години

За което- глоба от съда 1500 евро. Спечелени от баса - 5000 евро. Сметката излиза.

62

edin

преди 13 години

Заглавието е написано от ***!Откачалките не са пропищяли, а са пропищяли нормалните хора от тях.Аман от *** псевдожурналисчета!

61

Анонимен

преди 13 години

АМИ ТАКА Е ВЕЧЕ В ХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ. - *** СЕ ВЕНЧАЯТ В ЦАРКВИ, ГОЛИ СКИТАТ ПО УЛИЦИ. СЕГА ДА НЕ ВЗЕМЕМ ДА ИЗБРОИМ ВСИЧКО ЧЕ МУ ПОВРАЩА НА ЧОВЕК. ЗАД ТАЯ ДЕГЕНЕРАЦИЯ НА ХРИСТИЯНИТЕ СА ЕВРЕИТЕ.

60

Темерут

преди 13 години

До коментар 42: Какви американци, бре? В статията пише за французи!

59

Старец до невежа

преди 13 години

При орална любов - чершавчето може да ти влезе в дупето!Например!!

58

невежа до старец

преди 13 години

Какво може да ми направи, например?

57

Старец до58

преди 13 години

Гледай да не добара някоя стръвница над 60!!

56

невежа

преди 13 години

Жените на тази възраст правят ли секс?Може ли някой да ми поясни?

55

Марк до 47

преди 13 години

Како ти да не си Клара Маринова от БКП/БСП/, дето беше?Да те питам оралната любов секс ли е или не е? Щото в САЩ се води спор!Ако не е ще се съглася с теб!/да де дето вика един приятел - "На село още се е..т!"

54

Марк

преди 13 години

Верижката е закрепена за врата на тоя на снимката - това ли е "интимната част от тялото"?

53

левскар

преди 13 години

Пак някаква реклама , че това е най-освободеният сексуално град аджеба виж те бабаите тук какви гаджета водят на каишка.Този на снимката мяза повече на "педигрипал" харесало му е да го загледат младите момчета.А вБг сме задръстени е като да откриеш топлата вода,ама все пак 500г турска власт 45г търсене на нравстен социализъм и изведнъж някаква псевдо демокрация в която от прекаленото количество инф.повече преминаха на другия бряг и немотия в която мислиш как да се нахраниш а не какво да .......

52

дългоушко

преди 13 години

Когато човек не блесва с нищо,то той се стреми да бъде интересен,да привличе внимание.Подобна картина на обществено място предизвиква смях,а в последствие съжаление.Не трябва много ,за да си нестандартен,но всеки не би го сторил.

51

Феърфакс

преди 13 години

*** франчуля, Карстиъс...

50

Мнозина мислят така

преди 13 години

До Клара 47.Така мислят много от хората у нас.И като че ли се чувстват гузни,ако правят секс в зряла възраст.Този вид мислене е останал от времето,когато българите са се замомявали и заергенявали на 15 год.,а онези,които са навършвали 20 год. без да са се задомили,са били считани за "стари" моми и ергени.Днес по отношение на женитбата така разсъждават само ***.Относно палавия секс обаче все още и много българи разсъждават като прабабите си.На Запад пък някои прекалено са се разкрепостили.