286

Mamka vi

преди 13 години

mrasni militsioneri!!!

285

Анонимен

преди 13 години

махнаха го вече това 40 км... видяха, че не им повярва никой и го махнаха

284

none

преди 13 години

И аз ги срещнах един път на отсечката Пловдив-София. Карахме с около 160 и ни надминаха все едно караме с половината скорост...----Някой няма ли да преправи грешката дето пише, че са карали с 40 км/ч.? Мисля, че са карали със 140 км/ч. :)

283

Анонимен

преди 13 години

А къде скрихте другите снимки?

282

Анонимен

преди 13 години

Човека в коментар 278 много точно е цитирал закона.

281

Dimitrov

преди 13 години

KAK NE RAZBRAHTE VECHE - KOLITE NA NSO SA SYS SPECIALEN REJIM NA DVIJENIE, KATO LINEIKI, POJARNA, JANDARMERIA I TAKA NATATAKA. KOGATO NABLIJI TAKAV AVTOMOBIL ILI KORTEJ S VKLIUCHENA SVETLINNA I/ILI ZVUKOVA SIGNALIZACIA VSICHKI KOLI NEZAVISIMO KAKVI SA SA DLYJNI DA NAMALIAT, OTBIAT I PROPUSNAT SPECIALIZIRANITE AVTOMOBILI. PREDI 40 GODINI V AMERIKA TAKAV KORTEJ DVIJESHT SE S NAD 180 KM V CHAS PREDOTVRATI IADRENA VOINA. TOVA CHE TUK ZAKONITE NE SE POZNAVAT E DRUGA RABOTA.

280

Месояден

преди 13 години

Е тази кола винетка няма. Защо е така ?

279

fori

преди 13 години

takmo se zaradvah ce ima katastrofa,vikam si -nai nakraia ,dai boje BOIKO UMRE, a to samo negovite nekadarni *** pak precakali obiknovenite hora

278

Belinda

преди 13 години

Срещала съм кортежите на пътя 3-4 пъти. Шофират в средата на пътя, като само заобикалят вляво и вдясно, в зависимост от това къде има кола. Движат се с 140-150 км/ч и буквално ти изкачат от нищото срещу теб. Чак ми е чудно как няма по-тежко пострадали. Едва ли НСО са се движили с 40, това и да го видя, няма да го повярвам.

277

Анонимен

преди 13 години

Колите на НСО се движели със скорост 40 км!!!!Е, бива, бива, ама тия съвсем за *** ни взеха!

276

sas

преди 13 години

Това на снимката ли е тежкият сблъсък?Хайде наздраве и нека най-тежките сблъсъци по пътищата да са такива!

275

адмирал

преди 13 години

Ако някой може да каже колко автомобила на специален режим се движат в страната - общо, на НСО, на МВР, на Парламента, на министерствата, на агенции, на комисии, на областни управители, на бърза помощ, на гражданска защита, на военна полиция, на прокуратура, на съдебна власт, на ..., на бай Иван и т.н.Ще му кажа че ще спечелим първо място в рекордите на ГИНЕС.Той самият генерал Димитров ако го питате не може Ви каза.Е какво искате то бъкано със сини и червени лампи, а някой и с двата цвята.Едно време се знаеше - син цвят на МВР, червен на бърза помощ и пожарната. Сега демокрация или направо свободия, пък после шофьора с Пасата бил виновен човечеца или студентката.

274

gero1

преди 13 години

bre levent boiko,pone vednaj kaji 4e sa vinovni.ne moje vse vie da ste pravi i vie ste hora -ala zna4i i vie gre6ite.

273

Анонимен

преди 13 години

ей, че всезнайковци се навъдихте тука, изобщо не се замисляте ако наистина този с пасата е виновен, направо почвате да плювате.

272

ppp

преди 13 години

NAGLI NEKADYRNI ***, PREMIERYT, VICE I CQLOTO PRAVITELSTVO....

271

Бачо

преди 13 години

Еи тоз *** Бойко само поразии прави.Колко народ изпотрепа кортежа му които го пази от народната "любов"

270

Zizeo

преди 13 години

Така е, като държавата е мутроизирана! Не само Премиера и вътрешния министър, но и силовите структури, спец-службите, дори Калинките - наглеят до катастрофа...

269

повръща ми се от вас

преди 13 години

директорът на Националната служба за охрана."Това, което знам, е че автомобил "Фолксваген Пасат" е изгубил управление, поднесъл се е на завой на мокро, хлъзгаво място и се е ударил в нашия водещ автомобил"...кво все се правите на луди бе,ние колкците да не ги ядем с доматите,*** и нагли ***!

268

Боби

преди 13 години

Според чл. 92 от ЗДП ал (1) на водача на МПС със специален режим на движение се дават значителни права, но веднага в ал. 2 се казва: "(2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин."Дано това да изяснява кой крив, кой прав.

267

Хихи

преди 13 години

Жалко, жалко !!! Тези ни броят за овце, които могат да си ги мачкат по пътя. Но те нямат вина, а вината е на овцете, че са овце.