27

БАЧКАТОР

преди 13 години

Сега *** от хелзинксия ще се самосезират за нарушаване на човешките права на малцинствата и полицейски произвол! Очакваме дело в Страсбург срещу бг полицията, тъй като полицаите са си позволили да ги возят в патрулката като престъпници, вместо да им повикат такси и са им говорили на "ти" вместо на "вие"!

26

Д - р МенГеме

преди 13 години

Единствения начин е да сме задружни като тях и достатъчно активни в нетърпимостта си към крадливите ***! По повод разграбването на изоставената фабрика в Казанлък са постъпили над 500 сигнала в полицията, че се плячкосва каквото е останало! Ако имаше начин тези 500 човека или поне мъжете да се организират и да отидат да ги смелят, а не да чакат на полицията, за която *** знаят, че няма да им посегне! Това ако беше едно време - бой, бой, после в УАЗ-ката и на кариерите, мамицата им ***

25

Анонимен

преди 13 години

До доктор Менгеме Не си имал късмет да живееш в град, където кмета докарва катуни от другия край на България за да остане на власт. Виж какъв етнос се носи по улиците на чисто български градове като Самоков и Калофер например. Червени, сини, жълти, ***, всички управляващи досега оставиха *** да живеят със самочувствието, че законите на страната не важат за тях. И да скачат на полицаите с думите "Как да нямам право да го вземам? От трийсет години все от тука крадем железо"

24

Кунев89

преди 13 години

Кво ги пишете изобщо тия?Да ги трепят там и да ги заряват!*** ***!

23

lona bunny

преди 13 години

Може и да греша, но ми се струва че от малцинствата проблемни са само ***. Турците (макар да не познавам много) ми се струват трудолюбиви, много от тях се препитават от земеделие (добив на тютюн). Това, че имат партия която сее разделение и дразни хората е отделен въпрос. Но *** са божия напаст, те под работа разбират или да крадат или да раждат деца, които да осакатяват за да живеят от помощите им

22

Д-р МенгеМе

преди 13 години

В нашето село (на 10 км от София) през '90 те не помня точно коя година имаше наплив на ***! Идваха на групи и се събираха по градинки и тревни площи, казваха, че работа уж търсели! Реакцията ни не закъсня, всяка вечер имаше организирано пребиване на *** от младежи и мъже от селото! Аз не съм участвал за което незнам дали да съжалявам или не, виках: "недейте и те са хора". Факт е обаче, че до днес нямаме заселени *** в селото, поне не масово на катуни! Трябва си бой това е!!!

21

Gen

преди 13 години

По-първично от *** от Лом няма.

20

Анонимен

преди 13 години

лоши *** и това е...но...който не е извоювал свободата си с оръжие в ръка,винаги ще има робско съзнание....и сега какво да кажем на освободителите ни от 1878 година-благодарим ви ....или ....по-добре си бяхме под турско робство...???........абе теглете една псувня на всичко и на всички и точете ножовете и брадвите в мазето....може да се отвори касапска работа-бая шопари и нерези са надули шкембаци и вратове от народната пот и кръв...от тях трябва да се започне...

19

Анонимен

преди 13 години

18, в момента на власт не са комунистите, ако си забелязал. Така че задай въпроса на ББ и Фандъкова. Но си спомням, че когато ББ беше кмет и трябваше да се измете един катун от Студентски град, той прехвърляше топката на Станишев. Кега на кого ще я прехвърли?

18

Сф

преди 13 години

Преди 10-ина или повече години цял катун се беше настанил в същата градинка. Мина известно време преди полицията да ги разкара оттам. Спомням си, че телевизионни репортери предаваха пряко оттам - една възрастна *** спокойно обясняваше, че са решили да прекарат зимата там, а гражданите от околните сгради се оплакваха,че ромите ползват входовете им като тоалетна. Докога ще се търпи *** произвол? Докато комунистите ги ползват като послушен електорат ли?!?!

17

Анонимен

преди 13 години

POPOVA ZASTO NE GI PRIBRA V KASTI MI PRAVATA IM

16

къде сте, МВР ???

преди 13 години

Изгониха трима пияни роми от столичната градинка Кристал - те се били самонастанили в района.А пред къщи - център Варна, цял катун всеки ден от сутрин до вечер битува в малката ни градинка - и никой, ама никой не може да ги изгони.... Полицаите казват - мирни са , нямаме право да ги гоним, ако не са роми - ще ги подберат - *** държава сме - това е !!!

15

Интеграция

преди 13 години

Да ги интегрираме... в асфалта.

14

киро

преди 13 години

абе аз от пет години обеснявам-*** начело с СЕДЕФЧО ТРИПЕРА и *** Костоф имат избиратели който като и дадеш пет кебапчета и 20 лв правят всичо--е затова *** КЮЧЕЧИ пред НДК-то за ГОЦЕТО са нормално нещозаДС избирателите ---Скоро като станат 1000000 *** и 200000 турчеещисе да им плащате осигуровки и данъци и вода иток ЩЕ ВИ СЕ ТАКОВА МАМАТА

13

АрхарАрхаров

преди 13 години

Това са гладни хора ,изправени до стената.Те нямат друг избор освен да заколят някого и да го изядат.Скоро ще имаме човекоядци в България.

12

Акъл море

преди 13 години

Може да не ми вярвате,но още 89-та разбрах,че родината ни отива на кино.България е в железни клещи.Дори и най-богатото въображение не може да си представи теоретичен план за спасение на България! Основната причина за трагедията е невъзможността на мнозинството българи да оценят това което е било немислимо 500 год.--създаването на българска държава 1878год.!Това е чудо,което от повечето се смята за даденост.Ако ние не пазим държавата си,как може да си въобразяваме,че някой друг ще ни я пази!

11

ал

преди 13 години

Пич, много , много точно си го казал, браво!

10

гурбетчия

преди 13 години

Позор!В никоя страна от ЕС няма бездомници,с изключение на Бг.и Румъния!Не мога да си обясня как държава членка на ЕС може да допусне човек да е без адресна регистрация,без подслон,без здр.осигуровки и без минимални средства за препитание?!В кой век живеете?

9

Анонимен

преди 13 години

"Ще бъдат уведомени и съответните социални служби в страната и ще се предприемат действия за връщането им по местоживеене."Абе от МВР нормални ли са?!? Да не сме в комунизма, че ще ги махат от едно място и ще ги връщат "по местоживеене"?!? Цветанов съвсем откачи!

8

Анонимен

преди 13 години

Tragediata e ogromna...banda verolomna ,ograibi Balgaria