11

Анонимен

преди 13 години

София 20 години се управляваше от сини. Не лъжете крадци синьокоалиционни.

10

Анонимен

преди 13 години

как отвод - ами ако трябва да връщат пари. Те знаят само да вземат, като дядо поп.

9

Анонимен

преди 13 години

Червени? Сини? Герберово пембяни? Какво ми цитирате цветове бе, далтонисти с далтонисти, не виждате ли, че всички по един и същи начин ви прекарват.Общество, което не се интересува от обществената собственост, не заслужава лична такава.Тука ми разправят, как издирват за показания лицето х, 'щото баща му като министър на транспорта му осигурил някакви поръчки, ама 3 месеца не могат да го намерят.Същото лице всеки ден си надзирава офис сградата дето се стои насред софия и пие кафе на ЦУМ. Овци

8

справедлив

преди 13 години

Венци Стефанов да не се чуди защо Господ му е"скрил" синчето.Лошо е,че не го отнася който трябва.

7

Do 6 eй така

преди 13 години

Дъщерята на шефа на "Славия" Венцеслав Стефанов - Евелина, е призована на 25 февруари за свидетел по едно от делата за "Софийски имоти", съобщава в. "Труд". Евелина Стефанова е участвала с фирмата си в съвместно дружество със "Софийски имоти". В дружеството общината е апортирала 4 магазина, а фирмата - ремонтирането им и едно помещение от 20 кв.м. От тази сделка "Софийски имоти" е била ощетена с повече от 500 000 лв. Евелина Стефанова трябваше да дойде в съда още днес, но тя не се яьви на делото. В нейно отсъствие заседанието се превърна в напрегнато дерби между обвинители и адвокати. Те се обвиняваха взаимно в едностранчивост и предубеденост.

6

до 5

преди 13 години

Агент Николай-пръв ***,как стана бе,***? Ако бяха все червени софиянски,лостоф и антоан николов щяха да са с доживотни присъди!

5

Do 4

преди 13 години

Можеш ли да станеш съдия без червена книжка е ***....Синовете и внуците на червената палач в момента са в съда. Червената мафия още убива синовете и дъщерите на народа преди 1944 год.Никога няма да има справедливост, докато не се махнат "червените" бедни съдии!!!

4

до 2

преди 13 години

Махай се бе,***,стигас това червено-синьо! В това хипер престъпление участват сини престъпници-те са болшинството в столичният парламент,тогава!!!!!

3

бай Цеко

преди 13 години

Нямам думи,от тези български подкупни магистрати всичко може да се очаква...Конституцията им позволява всичко,защото те си я избраха...

2

Анонимен

преди 13 години

Кога и кой най-сетне ще намери цаката на гадния корумпиран червен съд. Кога???

1

ЧОРЕНЕ

преди 13 години

Престъплението на 20 и 21 век-"Софийски имоти"!!! Такова крадене и през турско не е имало!!!!!!!!!!!!!! А а "неподкупните съдии" отстраниха прокурор-един от 5-6-тимата СЪВЕСТНИ прокурори в България!