179

Маги

преди 13 години

изобщо не пия такива ***. освен това вече не се слага захар а глюкозо-фруктозен сироп. те ако си кажат рецептата 1/5 от купувачите ще се откажат да я купуват. оставете я на тъпите амриканци, да се тъпчат с нездравословни храни

178

Dr.House

преди 13 години

За последното тримесечие на 2010 година компанията е регистрирала нетни приходи в размер на 5,75 милиарда долара. Това е тайната съставка 7х!!!!!!

177

alex

преди 13 години

До 189Всъщност никак не си прав!Да има различен вкус в различните страни ,но това идва единствено от водата,а за сиропа няма как да е различен защото примерно за цяла Европа той идва само от Франция.

176

коко

преди 13 години

Тайна рецепта...да беее!Затова като си купиш кока кола от Гърция вкуса е корнно различен!Това означава само едно: Различните фабрики(клонове) забъркват различни сиропи, следователно и "рецептата" не е една.

175

до 165

преди 13 години

А баклавата колко захар има,а?Сигурно от здравословни съображения и баклава не ядеш!?А случайно да знаеш с какво се храни мозъка?

174

ричи

преди 13 години

Ами тази тайна добавка сигурно е някакъв ужасен ***,който кара хората да оглупяват,бидейки почитатели на кока кола.Пиеш кола и си вярваш,че това е най-добрата напитка!

173

ддддд

преди 13 години

Сайта се казва УикиЛийкс, right?

172

фифи

преди 13 години

Звучи интересна тая рецепта, ама ще е трудна за изпълнение. Хм, и до сега не съм виждала канела на капки... ама както и да е. Не знам дали напитката от онези години има нещо общо с днешната, но сол и захар се усещат на поразия. Пълна отврат!Аз знам една друга, много приятна и свежа рецепта за напитка - сок от бъз и мента със стевия! Идеалка!

171

малко учуден

преди 13 години

Нямаше ли закон, който задължава всички производители на храни да пишат съставките им на етикета?

170

taina

преди 13 години

Само да не забравяме, че РОМ с Кола се прави от т.н. Кубински РОМ.Да там Куба - Кока - Кола.... много пари ;)Между другото пил съм такъв ром с кола, Рома беше от 1969г. И вкуса му чист да не ви казвам, на кое най-много ми напомни.

169

до 177

преди 13 години

сиропът на Кока Кола се прави само в Атланта. Оттам се изнася по целия свят, а бутилиращите заводи само подслаждат и разреждат напитката. Така че точната технология я знаят само там.

168

Анонимен

преди 13 години

Това хубаво, супер, ама ако някой вярва, че още я правят така. Половината неща вътре ги няма и на менделеевата таблица. Още нещо - колко тайна може да е тази тайна? Колата се прави в заводи, където бъркат съставките нали, не вярвам шефовете на компанята да я бъркат в казани всеки ден. Всичко това са рекламни глупости, но не може да им отречете, че ги бива. Все пак са най-голямата(?) компания в света, ако не се лъжа.

167

Анонимен

преди 13 години

На тия вече и рекламите им не струват...И все пак,благодарим за Дядо Коледа...

166

Анонимен

преди 13 години

От както не пия такива *** се чуствам отлично!

165

oh

преди 13 години

по 2 млрд на месец приходи :P

164

до 168

преди 13 години

да, видях го. беше със сив шлифер и голяма брадавица с три косъма на лявата буза. пред редакцията се спъна, изпусна флашката, а като се наведе да я вземе се показаха червените му прашки.

163

коктейл

преди 13 години

на едно шише 330 мл, добавям 100 мл коняк.

162

бръмбЪЪЪр

преди 13 години

незнам от кво се праи ама ми харесва :Д:Д:Д а с ром как вървии

161

Руснак

преди 13 години

Приятели,Забравихте да напишете какво е алкохолното съдържание на колата. Ако е под 20 градуса, няма да се продава на нашия пазар. А ние отдавна си правим сами Кола Самогон, без никаква захар и други вредни добавки. На човек се падат по 200-300 литра годишно

160

до 154

преди 13 години

За теб, приятелю, квас и сосиски. На голям празник може и чаша водка със сельодка.Хайде рубладжиите - у лево.