44

ААААААААААА

преди 13 години

И аз страдам..здравословното хранане е една недостижима химера, при сегашните условия на пазара... :((((((((

43

Мартина

преди 13 години

ще ме извинявате, но статията е супер аматьорски написана, на принципа "Чух, че на една приятелка й казали". Хората, които полагат съзнателни грижи за тялото си, както и за чистотата на храната, обикновено са доста по информирани за хранителния състав на това, което ядат и гледат менюто им да е добре балансирано. А до проблеми с костите може да се стигне с безуми протеинови диети, не с чиста храна. Ода за полезността на месото. Пълни глупости.

42

д-р Ху..

преди 13 години

и д-р Стивън страда от болест - да окачествява като болест желанието на хората да изглеждат и да се чувстват нормално, а не като мазни хипопотами.Друг е въпроса, дали съвременният човек може да води здравословен живот, като яде зеленчуци с прекалено много нитрати, месо с антибиотици и др. лекарства, боядисана кайма и боядисан "пълнозърнест" хляб....

41

бенет

преди 13 години

хммм,може и да има такива хора, но сигурно са една стотна от тези, които боледуват от нездравословно хранене. Поредния опит на големите производители на гадости да опозори тези, които не им консумират продуктите. Прилича ми на умишлено оклеветяване.

40

Анонимен

преди 13 години

странно

39

Анонимен

преди 13 години

щом им се рупат само листа,нека си рупат,само да не ме занимават с техните глупости и мен,че са адски досадни човечета тия.как можело да се яде мъртво животно и тем подобни щуротии,болни мозъци.99 процента са жени...изкукуригали...по мое неекспертно мнение

38

Анонимен

преди 13 години

всеки луд с номера си,като му се рупа само листа,да рупа,само да не ми обясняват и на мен колко е полезно и какъв *** съм бил като ям месо,че са адски досадни човечета тия,поне болшинството с които се познавам,99 процента са жени...изкукуригали...според мое неекспертно мнение

37

бай Добри

преди 13 години

В тая категория са и голяма част от пенсионерите в България...

36

Анонимен

преди 13 години

"Все повече хора падат жертви на здравословното хранене." e po glpavo ne mojahte da zapo4nete statiqta..ako e zdravoslovno hranene to kak taka sa tolkova bolni surdechno i fizi4eski?! Q vzemete malko da si podbirate dumite kato pishete dadena statiq , 4e ve4e stavate smeshni..!

35

Анонимен

преди 13 години

в тая категория са и тези, които ядат само протеини!!!

34

Анонимен

преди 13 години

в тая категория са и тези, зарибени в спортните зали...трупане на мускулна маса и т.н.

33

Анонимен

преди 13 години

всяко вманиачване в каквото и да е, води до психични проблеми

32

Анонимен

преди 13 години

познавам млад човек, болен от това от години, не излизаше, заключваше се в стаята, докара се до шизохрения, но първоначално причивата е орторексиясамо с лечение от психианрър и съответни лекарства се пооправи и започна да излиза по малко

31

bez

преди 13 години

Ami kolkoto poveche bokluci dobaviat v hranata tolkova poveche shte izbiram i po-lud shte izglejdam. Otkude mislish che idvat 80% ot suvremmennite bolesti? Da si vidial ulichno kuche da iade kremvirsh - az ne . Moje da e gladno, hliab jade - kremvirshi ne. Seti se kakvo ima v tiah. Obonianieto na kucheto e 100 x.

30

Петков

преди 13 години

Извинете, но между здравословното хранене, диетите и маниакалните физически упражнения няма НИЩО ОБЩО

29

нервна

преди 13 години

Ами той народът си го е казал отдавна: Прекаленият светец и богу не е драг!Здравословното хранене е полезно,но вманиачаването в него на всяка цена,въпреки всичко и въпреки всички,си е чиста проба психическо разтройство.

28

Анонимен

преди 13 години

днесорекция - зависимост от смешните статии на днес.бг

27

до №23

преди 13 години

Предмет на статията НЕ Е здравословното хранене, а маниакалността по него!Като всяка мания, крайност и това е опасо! От чисто биологична гледна точка, по отношение на храненето, човекът попада в групата на т.нар. "опортюнисти" - ядящите всичко, където са и мечките и прасетата и маймуните.

26

Д.

преди 13 години

Това, че са го кръстили "здравословно", не значи, че е здравословно. Аз му казвам "диетично". Кое му е вредното на месото? Кое му е полезното на това, да живееш хранейки се само със салата? Тъпчеш се с целулоза и вода и очакваш да си добре... Белтъци отникъде, мазнини - също. ***, които отричат мазнините, да ходят да си преговорят анатомията :) Просто всяко нещо с мярка.

25

Колегата

преди 13 години

Отдавна се знае, че тия, които зобат само листа не са наред с главата, но все пак е добре, че се обявява официално.