474

Анонимен

преди 13 години

конституцията на практика гласи така:Член ненаписан, но действащ безотказно: ДПС е тоталитарна партия - само тя може да представлява българските турци. Те нямат право да гласуват за никоя друга партия. И така до веки веков. Да живее демокрацията, гарантираща лишаването на 600000 души от право на избор.

473

Анонимен

преди 13 години

нима някой може да си помисли, че той ще получи такъв космически хонорар, ако не е инструмент на властта. Ей затова няма да влезем в Шенген

472

изчезваме

преди 13 години

Никакъв съд не може да го осъди. Зад него е Турция, а зад Турция САЩ. Този човек стои над Държавата и неговата роля е да прокарва дългосрочни международни интереси. Всичко което става около него най-много да го разсмее малко. Президент, Премиер и Парламент не могат нищо да му кажат, защото той е техният изнасилвач и ще трябва да се срамуват ако споделят нещо. А те и без друго не биха казали нещо, защото са се продали още в началото.

471

ВЪПРОС???

преди 13 години

АБЕ ГОЦЕ ПРЕЗИДЕНТО ИНАК МНОГО МУ ЗНАЯТ УСТАТАА ЩО НЕ КАЗВА НИЩО ЗА ДОГАНА ААА??ДОГАНА НА РАБОТА НЕ ХОДИ, ДАНЪКОПЛАТЕЦА ГО ХРАНИ, В САРАИ ЖИВЕЕ, МИЛИОНИ ВЗИМАГОЦЕ МЪЛЧИ КАТ ДУПЕЗА ЦЕЦО ОРЕВА ОРТАЛЪКА ДА ПРИКАЗВА

470

Анонимен

преди 13 години

Машаала Догане соколе!сега нека Сирищника му даде още един "Стара планина" за заслуги към ограбването на България

469

Справедливост за дог

преди 13 години

Новите египетските власти поискаха от Франция, Великобритания и Германия да замразят сметки на бившата власт. Б ританският външен министър Уилям Хейг е заявил, че страната му ще се съобрази с това искане, ако се докаже, че действително има данни за злоупотреби с държавни средства.Подобни са били коментаритеи на френските и германски власти няма доказателства за конфликт на интереси. ВАС също е категоричен ,че парите са спечелени честно, с консултантски услуги.Според западните медии Мубарак притежава няколко десетки милиарда долара, а по данни на американското разузнаване - между един и пет милиарда.

468

Анонимен

преди 13 години

е като откачи от тези простотии някой и влезе с Калашников в парламента и застреля някой и друг депутат ,то тогава ще почнат -"демокрацията е в опасност ,така с насилие не трябва"!ама сега не е ли в опасност ,такива са ни съдиите,такова ни е правото,такава ни е държавата!жалко че ни приеха в евросъюза!

467

До 506

преди 13 години

Какъв е Волен Сидеров?Отговорът:youtube/watch?v=OG4PFDy14EI

466

Леля Цеца

преди 13 години

Бойко нищо не може да му направи (въпреки че се плюнчи доста пъти), защото Доган го държи за топките - с компромати !

465

Анонимен

преди 13 години

Волен ще оправи положението

464

Анонимен

преди 13 години

НА БУНТ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ!! БЪЛГАРИЯ СЪБУДИ СЕ! НЕ ГЕРБ Е ВИНОВЕН ЗА ПРЕСТЪПНИЯТ НИ СЪД А ПЪРВАНОВ!

463

lud didi

преди 13 години

Парламента трябва да гласува официялни закони за неговите депутати и претседатели на партии,който да гласи......който стъпи в парламента незабавно да мусе присъжда доживотната догма НЕВИНЕН ,да му се дарява сумата от ;,колкото е по хитър и алчен толкова по голяма да е ,например първоначално един молион евро.И разни др. благотийки за успеха на нашите благодетели.

462

harakiri

преди 13 години

крайно време е управляващите да поемат отговорност за всяка предизборна плюнка, плюната по който и да е от опозицията. не може да се съсипва реномето на хората, без да имаш истински доказателства за нещата. иначе се превръщаме в селски клюкарки.

461

Анонимен

преди 13 години

По-добре Волен, отколкото Трактора или Гоце.

460

Васко

преди 13 години

Аз предлагам Волен за президент а Доган за вицепрезидент.В тая абсурдна държава нима не вярвате че това е възможно?Срам и позор братя българи.

459

краен

преди 13 години

Доган не ходи на работа,окраде народа ,подигра се с всички.Те искат паметник да му издигат .Това е чудо невиждано - българи без турчин да не могат.Нямам думи.Много финикийски знаци са били необходими за крайния резултат.Горкият Доган - охарчил се.

458

ПОЗОР ЗА СЪДА !!!!

преди 13 години

Червените *** узакониха още една кражба........няма да се мине без коктейли ***

457

Анонимен

преди 13 години

Тази седмица Карбовски щял да покаже флашките за една дама, относително млада, но младост не видяла. Един друг пък щял да покаже есемесите й до Бойко - ах, колко си сладичък, мускулчо мой. Ще ощипят Янето, но не до синьо. Сетне ще гърмят по един друг, неуспешно, разбира се. И още номера от селски вечеринки.Бойко ще продължава да играе футбол.Дежурният отбор от оплаквачки се включи с пълна сила. Същите, например, дето заради собствената си суета величаеха, а всъщност ощавиха с думи мутродраскача Георги Стоев и онзи Боби Ц. Горките измамници, как само бяха използвани, изстискани, осмукани - дай, дай още, малко са тия мръсотии, още, още, докато напълниха с пари ненаситния търбух на търгаша с лъжи, а те самите бяха наградени с по две парчета олово.Ген. Атанасов си изпя балалайката срещу Цветанов в На 4 очи, но каза и кой е бомбаджията. Онзи няма обаче да го съди, няма дори да го гърми. Цв. Р. пък не посегна към телефона си, за да включи веднага бомбаджията в разговора. Дори не зина от удивление.Когато пребиха Огнян Стефанов, една от камерите на близката сграда, насочена тъкмо към местопрестъплението, е била предварително изключена. Много удобно.Сега, според Атанасов, друга камера е била унищожена седмица преди фойерверките в чест на свободното слово. От някакъв пиян шофьор. Поздравления.Важното увисва непотърсено. Телевизиите нямат интерес към истинските отговори, открай време те не ги търсят, елементарното е тяхната стихия, задоволяват се с най-нищожното подаяние.

456

do 496

преди 13 години

Браво, червени ***,отново спечелихте и отново на гърба на народа.Радвайте се сега и се радвайте много и бързо, защото не ви остава още много.Скоро ще си вземете президентчето,тракторчето и скапаните си съдии и заминавате за ***, защото от народната съвест оправдателна присъда не може да си купите!

455

боко финта звездочел

преди 13 години

с гръмките му обещания как герб щяли да махнат доган и дпс от властта... нъц марийке, нъц... доган си е пак перманентният невинен... дори футболът се оказа че не бил игра посилна за огнеборците