36

istinata boli

преди 13 години

istinata boli i ne e udobna na nikogo.imam niakolko vaprosa kam upravliavashtite:1)zashto akciata shte e samo ponedelnik?2)zashto do sega prez drugite meseci tezi slujiteli na reda ne sa videli tezi narushenia?zashto na edin *** moje da se napishat desetki aktove,moje da si kupi djiesem sas karta na smetka,da govori i da ne si plati zadaljeniata kam operatora,kakto i zadaljeniata kam darjavata i nikoi za nishto da ne go zakacha???,a na gorkia redovi danakoplatec-jalna mu maika...!!!

35

люлинчанка

преди 13 години

Нека заповядат в ЛЮЛИН не само в понеделник.В квартала паркират на овтобусните спирки, особено ако има повилиони за кафе, цигари и закуски.Друг интересен феномен е паркирането от години на кола на "завоя" на най-оживеното кръстовище пред Руския пазар.Поклон пред търпението на шофьорите от градския транспорт!

34

botsos

преди 13 години

Да минат през кръстовището на Евлоги Георгиев и Черни Връх! Там в бус лентата има стоянка на бакшити! Да видим тях как ще ги махнат от там!

33

hard

преди 13 години

Защо само в София и защо само в понеделник? Това си е перманентно изискване на Закона за движение по пътищата и на Правилника за прилагането му!

32

Мен

преди 13 години

А в другите градове КОГА БЕ ? Колко пари от моите данъци излапахте и КОЛКО РАБОТА свършихте насреща, мама ви да *** ? Майак с количка посмъртно не може да мине през центъра на който и да е по-голям град - всички *** са спрели където им е най-близо и най-лесно - на тротоара. Започвам да свалям номера - падат супер лесно !!!

31

Бесен тип

преди 13 години

Интересно че ченгетата не виждат каруците. Явно са боядисани като STELT самолетите в невидими цветове, защото спокойно се разминават с тях, но в момента който те видят без колан и скачат на пътя да размахват хранилката. Кога най-после господа *** дебели полицаи ще разкарате подчовеците *** с каляските им от пътищата. Те спазват ли правилата, имат ли светлини, колани, винетки, някой маха ли насраното от коня по пътя ?! Да ви *** и двойния стандарт !!

30

detektiff

преди 13 години

Ei, ya stiga kampaniinost. Hvashtaite se na rabota i si ya varshete vseki den.Kakto go pravyat navsyakade po sveta. I kakvi sa tezi tsentrove za gradska mobilnost, kolko pari harchat ot byudjeta. Sega kakvo, pochvame aktsiya za sabirane na povechko sredstva li, zashtoto otpusnatite ne im sa dostatachni?

29

mi

преди 13 години

Е сега де да знаеш, не познаваш човека. Моето примерно е живяло над 90 години в Сф и какво от това. Проблема всички си го знаем но никой няма финансова изгода да го решава. Визирам всичките ни правителства от последните 15-тина години.

28

герберче

преди 13 години

ей за *** няма да говорите / те са наши хора/ ние искаме да разберем колко са българите това е/ и пак казвам *** няма да глобявате/ разбрахме ли се

27

Shark

преди 13 години

до 24 Малко е пресилено да казваш че си софиянец при положение че САМО до преди 40 години семеството ти е живяло на село. И на всичко отгоре да се държиш надменно - "тея дето сега идват тука".

26

Анонимен

преди 13 години

Защо трябва подобно нещо да се обявява и да се прави кампанийно? Или в останалото време заработваме за семейния бюджет? Дай 10-20лв и спирай където искаш и както искаш... КАТ е паразитна структура в сегашния си вид и трябва да се закрие.

25

anonimen

преди 13 години

kato gledam kak sa se razvixrili naposledak,mai celta im ne e ta sprat naru6itelite a ne6to drugo,da izmaknat kolkoto se moje pove4e pari ot i bez tova pretesneniq gragdanin,jivql sam v italiq ama takova ne6to kato tuka nqma,tova si e 4ist reket

24

не може така :)

преди 13 години

на мен дядо ми е дошил в софия 1970г.но аз съм си столичанан все пак какво като навремето са били на село,паркирането по тротоарите е приоритет на тея дето сега идват тука

23

анонимен

преди 13 години

тия пак мислят за бюджета български бездънна каца

22

Иван

преди 13 години

А кой да направи хаика за полицейските автомобили ,които дебнат в засада спряли върху тревните площи? Това е редовна практика за полицията в Пловдив.

21

Въпрос

преди 13 години

София какво има повече от всички останали градове взети заедно - селяни!

20

Ясен

преди 13 години

За съжаление тези хайки/акции си остават само такива, единични случаи. Това трябва да е ежедневието на полицаите. Обикновено това, срещу което се борят, когато има акция съответно го подминават с безразличие, когато няма акция/хайка. Сякаш ако няма официална хайка паркирането на забранени места е разрешено. Това е ежедневито ни, *** народ с голяма негативна инерция.

19

Преброител

преди 13 години

Краен резултат Преброяване на населението на България.общо: 6 700 000 жени: 4 000 000Мъже: 2 700 000Цигани: 2 000 000Самоопределили се като граждани: 4 700 000, от които селяни по манталитет: 4 500 000.Извод: 200 000 са мачкани от 4 500 000 селяни и от 2 000 000 ***. Потенциални емигранти: 200 000

18

Анонимен

преди 13 години

А себеуважаващите се комплексари както казваш 15 по скоро са синчета на прокурори и темподобни или на татковци имащи фирмички с приличен оборот покрай някоя управляваща или не партия. Мисля че тези за по страшни от обикновенния селянин който има един овчарник и 5 кокошки.

17

Аз съм си аз

преди 13 години

Не мисля че законите за движение по пътищата са различни за хората от провинцията и столицата. Аз съм от провинцията, живея в София и смело мога да потвърдя че съм стриктен в спазването на законите за движение. Да вземем ограничението на скороста в града, да ти е направило впечетление колко се спазва. А за паркирането в един развиващ се град( жив град) вместо да се строят улици и паркинги, се правят безброй ненужни молове и т.н. сгради за пране на пари.