111

funken

преди 13 години

vicove

110

Bobby

преди 13 години

RIPPER i az sum na su6toto mnenie. Nqma po-dobra grupa ot Slipknot i te zaslujavat da sa hedlainuri na sonisphere 2011 pove4e ot Iron Maiden.

109

АЗ666

преди 13 години

до 114На какво ще се хванем на бас?

108

RIPPER

преди 13 години

Izzy, фенка и прочее Bruce fans - я по easy:-) слушайte си Maiden и кротувайte, относно BG - най много се слуша Азис, Ивана и AC/DC :-), a Sofia Rocks тая година не съм сигурен че ще е на "В.Левски" - поради обясними причини, но виж Maiden биха напълнили Академик или 1/2 поне, а и мойто скромно мнение е, че на SLIPKNOT, ако дойдат както се очертава - ще има повече хора - а на бас?

107

izzy

преди 13 години

В България най-много се слушат Deep Purple и техните производни Whitesnake и Rainbow.

106

izzy

преди 13 години

Ами не е ли така. Мейдън, въпреки че според мен са най-добрата група не са от най слушаните. Слушат се само най-големите им хитове.

105

фенка

преди 13 години

до 110 Ананас, Аз точно това имам предвид, че е трудно и никой и никога не съм чула да ги свири, просто защото са виртуози, а незная защо палишДо 108 това което си написал просто е смешно- не били от най- слушаните----хахахаха!!!!

104

Ананас

преди 13 години

До 107 фенкаKукло, Мейдън се "вади" трудно, свири се с двоен китарен риф.Пък и ако някой *** се мъчи да ми свири Мейдън, може да отнесе я бутилка, я освиркване. Никой не се гаври с Мейдън!Аре, у лево!

103

Елмар

преди 13 години

То какво пускат по радиата и клубовете? Андреа Баница и разни денс/поп еднодневки.Чакам си Т-Рок ТВ, слушам си метъл, с къса коса съм и не ме е***е -ако искайте слушайте най-мазната чалга - пак ще си надуя Fear of the dark до дупка и ще я заглуша!По темата - юни съм на стадиона с гривна за двата дена - единия Мейдън ще са хедлайнери, другия Слипнот :) Не разбирам защо се делим - аз слушам и хеви, и ***, и блек, и модерни банди-Слипнот, Булет и Мастодон..По-добре да се обединим срещу чалгарите..

102

izzy

преди 13 години

Мейдън не са от най-слушаните групи в България за това не ги пускат много по клубове и радиостанции.

101

фенка

преди 13 години

Нямам нищо против Металика, харесвам ги, но искам да вмъкна нещо..........в който и клуб да съм ходила, където се свири рок, досега не съм чула да свирят MAIDEN, свирят песни на много други метъл , рок групи но не и MAIDEN и няма как да стане това защото просто не могат- трудни са,неповтори ми са, а защо отговорете си сами......поздрави!!!!

100

paul

преди 13 години

гледах филма полет666 и станах върл фен на тази група

99

izzy

преди 13 години

Изобщо Металика група ли са или машина за пари, която се раздава пред публиката само ако ги снимат за DVD с комерсиална цел.

98

izzy

преди 13 години

Кажи ми с какво Металика са по-добри от Майдън?

97

Говедарин

преди 13 години

Да не съм чул никой да казва нещо против МЕЙДЪН, че ше го рендосам с гегата :)))))))))))))))))Дяда ви Говедарин ше е първи на стадиона!!!UP THE IRONS!!!

96

tulski

преди 13 години

Някакви *** мейдънисти си позволяват да оплюват Металика.Едно време на мейдънистите им викаха " бозари ".А бе, бозари вие сте толкова далече от класата на Металика, че даже и праха не може да им дишате !

95

Борис

преди 13 години

Не знам на какъв хероин е този, написал тази статия!Още по-малко на какъв са "Фен клуба", но в официалния сайт на Maiden са обявени безброй други дати, дори такива за през август и септември, но не и дата 21 юни в България!Поради факта, че все пак участниците в Sonisphere фестивала все още не са обявени, нека се надяваме, че Maiden въпреки всичко ще дойдат.

94

маниак

преди 13 години

относно подгряването на Азис на уембли:ako си чел веселата творба: 'рок фест симитли' ще си спомниш моментът в който Том Арая казва на кмета Кайо: абе кмете ний не сме 'кристали' та да пеем пред *** :))))))) а и като се разквичи Азисчо-Гъзисчо там , не се ли сещаш , че ще му изкарат и последните костици от и без това безгръбначното туловище......

93

Сибир

преди 13 години

Металист ,глупакът си ти ! Мейдън се раздадоха до такава степен,че Брус накрая не можеше да ходи ! Металика са алчни,*** ***,да го духат !

92

Анонимен

преди 13 години

Искам Азис да изкара концерт на Уембли и СЛЕЙЪР да го подгряват.