175

Анонимен

преди 13 години

Няма и да стане ясно кой е, както става винаги във тази държава, ама ми мирише че всичко е нагласено

174

ха-ха

преди 13 години

а, ясно е, ясно е- той е, той е!

173

Анонимен

преди 13 години

CECO PO DIMKATA SE ORIENTIRAI

172

Анонимен

преди 13 години

Rumen221,Много си зле приятел! Направо ми мъчно става като ти чета писанията!Купи си овчица, отиди на село и заживейте щастливо и спокойно!

171

rumen221

преди 13 години

Ние комунистите се делим на Живковисти, боковисти и несретници като мен. И нека, когато някой каже комунист да бъде така добър да казва какъв комунист е. Да и във момента комунистите крадът ,,,Боковистите '' Цвъцко и Андрюшата са комунисти ,,Боковисти'', ама Боко пък е Живковист, а крадят и Живковистите. А Костофф е извънбрачен комунист политикономист ....абе баш крадец.А комунистите несретници, като мен и некои други, си чешат езиците из форумите. Аз поне псувам всички на ред, а те само *** ли ***.

170

мария

преди 13 години

176 много си зле !!!!!

169

rumen221

преди 13 години

Приятели,Алексейчо, или както там ти е мюсулманското име Не казвай Хоп, моето момче, преди да прескочиш трапаВие сте големи Плагиати!!!Хитрер взриви германска радиостанция, край Полша и така започна Втората световна война- Днес има ли наивник който да не разбра защо съда, контролиран от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод (червен от кръв, а не от политика)? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники и взривове, остава да започнат само персоналните убийства с чукове и куршуми, а кой знае защо, точно в този момент Първановата ДАНС блокира?Очевидно: - Гоце и Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма никакви изгледи да станем Турска провинция! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...Всички вече знаем, че всекидневната помия която ни заливат от Галерия е дело на ДС, чиято дейност все още се дирижира и финансира от Тато де тути капи - Първаноглу, известен още и с името Младия милиардер, който е бесен заради искането на ГЕРБ, да махне подчинените лично на него шпиони от посолствата. Първанов задейства креатурите на БСП - Ал.Петров -Помачето, Яне -Духалката, и друге другари, истински комунисти-терористи, та с компромати и кръв да се подготви свалянето на поредното Българско правителство, като:се отказаха от автокатастрофата на Яне и взривиха празния офис на весника си

168

Спонги

преди 13 години

Карбовски попита Цецка Цачева дали е чула, че ще сменят ЦЦ , а тя понеже трудно мисли отговори : "От вас научавам тази приятна новина..."Цецко си отива и като, че ли го знае. За първи път казава, че нямат достатъчно доказателства. Хайде, да е хаирлия и дано повлече крак, Амин.

167

ЦЕЦО КРАДЕЦО

преди 13 години

Само за последните 10 дни ЦВЕТАНОВ дължи отговор на няколко въпроса:1.Кой взриви офиса на вестник ГАЛЕРИЯ2.Кой запали домът на ПЕТКО СЕРТОВ3.Кой отрови СЛАВИ ТРИФОНОВ4.Кой заплашва НИКОЛАЙ БАРЕКОВ5.Кой потроши джипа на ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ6.Кой запали колите на телевизия СКАТ7.КОЙ СПОРЕД НЕГО ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА

166

Дедо Муйо

преди 13 години

А га ша си ходят некадърниците?!

165

чичо манчо

преди 13 години

значи ,папка пак нищо няма да свършите .ТВА КОГА,КАК,КЪДЕ,ЗАЩО ГО ЗНАЕМ ,НЕ ЗНАЕМ КОЙ ,щото ни пази на веско потния песента.срамота бе ,консултанте

164

така ще е,

преди 13 години

докато не проумеем че не си струва да се правим на върли привърженици на тоя или оня, щото ако някой печели от това, не сме ние

163

Някаф там

преди 13 години

Бомби, СРС-та, Имоти, Гей скандали.... И на всички им е през оная работа, че за мен кюфтето стана лукс.. Писна ми да ям боб, обърна ми се цевката от ***!

162

мария, но

преди 13 години

нали се сещаш, че след като не е чак такава "величина" надали би могла да съчини и това, което се опитват от самото начало да ни внушат ?похвата е повече от прозрачен, насъскай две глутници една срещу друга и после си прави каквото си искаш, докато те се джафкат - викат му открай време на това "разделяй и владей"

161

мария

преди 13 години

Начин Явор Дачков и Патрашкова да напомнят за себе си!! Изложиха се безкрайно!! Да беше чувал някой за Патрашкова - за първи път я гледах да коментира Биг брадър - просто "журналист" от голяма величина?!?!?

160

БОМБА

преди 13 години

ТОЯ *** КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЛИ ТРЯБВА ДА МУ ПОМОГНЕМЕ.ПО НАГЪЛ *** ОТ НЕГО И БОРИСОВ НЯМА КАТО НЕИСКЛЮЧВАМЕ И ПЪРВАНОВ.ДУМАТА ИМАТ БОКЛЦИТЕ ОТ МВР И ДАНС СЪС СРС.ИМА И ДОКАЗАТЕЛТВА В ЕС.

159

Krum

преди 13 години

Vsi4ko e naglaseno za provokirane na obshtestvoto . Nn dobre znaqt za kakvo stava duma

158

Krum

преди 13 години

Vsi4ko e naglaseno za provokirane na obshtestvoto . Nn dobre znaqt za kakvo stava duma

157

е как в каква

преди 13 години

за кого не е ясно, че сме една държава, управлявана единствено от интересите на група кукловоди, които сменят непрекъснато персонажите и си ги управляват както намеря за добре, пък плебса ръкопляска на поредните и се възторгва

156

ВОТ

преди 13 години

Всички партии се обвинянат публично една друга за случая. Не знам в каква държава живеем но това е под всякаква критика и би трябвало да е подсъдно.