41

investor

преди 13 години

Скъпо ми Марчелче ;) Като финансово обезпечен мъж (уви чрез интелекта си, не чрез ритане на топка) мога само да ти кажа: повечето "богати" мъже се ОТВРАЩАВАМЕ от комплексирани вещоманки като теб,чийто идол е Никито Лозанова а мечтата - БМВ =) Така че продължавай да си мечтаеш и гледай повечко ТВ - от друго няма смисъл в твоя случай (иначе бих препоръчал някоя книжка, но не мисля, че има смисъл :)) Успех с намирането на спонсор на всички свлачища ;)

40

impromptu

преди 13 години

Странни заключения. Естествено, че всяка уважваща се жена би избрала да е обвързана с умен, образован, етичен и финансиво независим мъж: по- добре здрав и богат, отколкото беден и болен:)Но какво общо има това с предпоставен избор между бюрото и кухнята от нейна страна. Една образована, умна и финансово незваисима жена никога не би зарязала работата си, хобитата си и интересите си, за да се настани видите ли в кухнята!?! Да не сме в 50-те години?

39

Женичка

преди 13 години

До Марчела.Предполагам,че всички мъже ще започнат да те ругаят. Аз вероятно съм ти кака,с по-голям житейски опит - затова знам,че мъж,който сега е с малка заплата,след време може да успее да стане богат. Няма да промени характера си обаче. Затова го наблюдавай.Това,че може да ти подари само цвете,не е толкова страшно и отчайващо. Лошо е,ако ти намеква,че ако жената има достойнство,не би трябвало да се срамува тя да почерпи и че ако си тръгне с такси би могла първо него да изпрати до дома му.

38

Марчела

преди 13 години

Изкам да ви споделя колко мн се кефя на новината че Валери Божинов е купил БМВ на Николета и да кажа на всички псевдомъже да взимат за пример Валката.Аман от плюшени *** и шок.бонбони на празника.Истенските мъже правят така-купуват нова кола ,водят дамите на почивки,копуват бижута и това е.И как на един такъв мъж да не му дадеш всичко.А на мижетурките дето взимат жалки 700 лв заплата ще им кажа че най-им отива да се напият от мъка днес че нито една свясна жена няма да им пусне.честит празник

37

geri

преди 13 години

добре, мен като ме зарязаха, Зарезан ли трябва да празнувам?

36

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг - каква е тая дискриминация? Защо нямаше подобна статия на 2-ри февруари????

35

Анонимен

преди 13 години

AH LELE-CHERVENO VINCE SAS JELIRANI SVINSKI USHICHKI S CHESUN-KAKUV SVETI VALENTIN,KAKVI PET LEVA

34

Нерез

преди 13 години

***, не ***, пиян, трезвен, няма значение как ще ни наричате. Важното е в края на деня да се отчетете с една качествена тръба, пък ако искаш може и St. Valentine да празнуваме, а не Трифон Зарезан. Наздраве.

33

кондика

преди 13 години

То затуй ли е тоз разврат у БСП-то.А аз се чудя кой ни развращава.Ах вие палавници такива.Разгадани сте.

32

Анонимен

преди 13 години

до 25 - кой викаш празнувал Трифон зарезан, нещо май не ти е ясно .Ако твоя ти обръша внимание само днес това е твой проблем.Аз първо ще празнувам Трифон зарезан, после и св. Валентин,но него го празнувам всеки ден:)

31

Анонимен

преди 13 години

Някой правил ли си е труда да даде обяснение каква символика носи червеното сърце? Потърсете сайта parallelreality-bg точка комПървата статия!

30

Софиянец

преди 13 години

Хайде, стига с тези измислени "празници"!!! Тия медии ни промиха мозъците! Очаквам скоро да почнем да празнуваме 4 юли, китайската нова година и т.н. Днес на територията на България има един празник и той е Трифон зарезан. Всякакви други съвпадения от католическия, мюсюлманския и будиския свят са си за съответните държави. Католическите държави НЕ почитат православните празници, защо ние се кланяме на всичко, което виждаме по телевизията?

29

Каквъв празник ...?

преди 13 години

У нас няма такъв празник,какво е това свети Валентин ? Я пробвайте да натрапите на католиците нашия християнски Трифон зарезан... Дръжте се малко като католиците и недейте да си честитите чужди празници. Камо ли пък еретически. Имайте поне малко знания и познанния по тези въпроси и се дръжте като християни, поне малко достойно защото католицизма не е християнство,нито споделя нашата ценностна система.

28

Апис

преди 13 години

Овца!

27

moma

преди 13 години

Какво ще празнувате днес?

26

Анонимен

преди 13 години

Да,днес е Трифон Зарезан!На влюбените всеки ден им е празник.

25

Анонимен

преди 13 години

Когато се опитват и то успешно да ти натрапват чужди празници и обичаи, винаги ще има отпор. От сутринта слушам само за св. Валентин, ако кажат нещо за Трифон, то е на второ място и скромно. Св. Валентин, Коледа, Великден са комерсиализирани и са радост най-вече за търговците.

24

ЕДНА ЖЕНА

преди 13 години

ЗА КОГО днес е Трифон Зарезан? Естествено за зарязаните Трифоновци, на които нищо друго не им остава, освен да се напият по случай този празник. За останалите празника е Свети Валентин. На тях да им е честит, и много щастие в любовта!!!

23

лекия

преди 13 години

абе стига с тея жени, мъже, отдавна мъжете схванаха че по евтино излиза при ***...

22

любов

преди 13 години

Така е - днес е Трифон Зарезан,ден,който ние всички тачим от време оно.Това обаче не пречи на тези ,които са влюбени да празнуват и двата празника едновременно,нищо ,че Деня на влюбените е католически.Важно в забързаното ни ежедневие, да има поводи човек да си отвори душата.