22

до Инкогнито

преди 13 години

За съжаление Израелската армия вече не е това, което е била. За справка последната им операция в Ливан, пълен провал като военна и политическа цел. А и да не забравяме, че и 1967 и 1973 Израел не е воювал сам без чужда помощ, и решенията за спирането на военните действия са били плод на решение от едни други две страни :)

21

Ф.С.В

преди 13 години

Заедно с президента на Тунис двамата си лежат в дворците в ОАЕ и си броят златото хихихихихихи жалко че народа не им даде още 1-2 месеца да откраднат някое и друго кило злато .. Алчноста е безгранична -като черна дупка в Космоса -- има една арабска поговорка --алчите очи са като пустиня --няма край ,,,,и нашите управляващи в БГ казват --ей сега ще дам оставка и ще видите ---Да ама не ---ден година храни

20

?

преди 13 години

В Йемен е! Пие си кафето в Шератон!

19

Анонимен

преди 13 години

Дреме ми на боксерките.

18

Анонимен

преди 13 години

Дневник вече съобщи. Май са първи. Другите спят.Поздравления за египтяните. българите обаче също спят

17

Анонимен

преди 13 години

Е това ми попадна първо, а и на CNN им нямам много вяра :)

16

Анонимен

преди 13 години

Ал Джазира ???!!! Гледай CNN

15

Анонимен

преди 13 години

Ал джазира предават на живо от Кайро онлайн на страницата си!

14

Анонимен

преди 13 години

Подаде си оставката преди 15 минути. Явно тука чакат да получат разрешение да публикуват

13

УУУОООУУУУ

преди 13 години

вече не е президент ЯЛА !

12

az

преди 13 години

4ESTITOOOOOOMUBARAK SI PODADE OSTAVKATA

11

Анонимен

преди 13 години

До лъжливите пророци по-долу ... Наскоро даваха филм с последните снимки на Ванга преди да ....... (не искам да напиша \"почине\".. със сигурност не е починала и със сигурност е тук сред нас)Та тя каза, че идват добри времена за България и Българите. На Ванга вярвам повече от всички пророци съществували някога, взети заедно.

10

коментар на 6

преди 13 години

Да, Израел е силен и все още има сили да се справи.Но сега не е 1967 г. Ами ако Иран използва отровни газове или ако имаатомна бомба ? Както върви до няколко години ще има - ако не го ударят.Как ще се опазва вътрешния ред в Израел по време на вохна с фанатиците-самоубийци.Абе, не е така просто.

9

Инкогнито

преди 13 години

До 5: Специалисте, чел ли си за последната война между Израел и Арабския свят? Кой победи?Ако не си, прочети - популярна е като Шестдневната война - толкова време е нужно на Израел да победи обединените армии на Египет, Йордания, Сирия и бойни части на Ирак, Саудитска Арабия и Кувейт... ;)

8

Сай Баба

преди 13 години

Не се подигравайте на пророка. Днес случайно разбрах по канал 1 за започнало масово измиране на пчели по света. В западна БГ вече 30 %. Причини неизвестни...Какво каза Ванга ? Краят света започва с измирането *** пчелите...От соца Ви остана в главата само материалистическото мислене. А ние не знаеми прашинка за света около нас. Айде приятна събота и неделя.

7

Анонимен

преди 13 години

Ето на кого е давал консултации нашия цецко.Темата е била "Как да се задържим на поста си с гъонсуратлък и манипулации".

6

Oleee

преди 13 години

Ако знаят само каква демокрация ги чака... Жална им майка! Ама добре че не знаят.

5

the day after

преди 13 години

Започва се голямото рязане на глави.Първо -органите за сигурност.Сценариите са следните:- ислямиститре вземат власта до няколко седмици- като отговор Израел окупира Синай- затваря се Суецкия канал- следва война на арабския свят + Иран срещу Израел- отговор на Израел с атомно оръжие.Какво може да се очаква от един полунегър дори и президент.За БГ - запасявайте се с храна/вода.Никой не е предсказал избухването на 1 и 2 свет.войни, падането на СССР. Това се доста непредсказуеми събития.

4

чичо доктор

преди 13 години

вече съм му издал картона. Чакаме те в психодиспансера 2012.

3

Насо Гумата

преди 13 години

Ей пророка, 2012г. идва и за тебе,тогава ти е официалната дата за хоспитализиране в психото