119

Брояч

преди 13 години

И пак грешка в изчисленията. Психолозите ми потвърдиха, че доста от антиГЕРБ коментарите са написани от един и същи човек, жалко, язък ми за броенето...

118

Брояч

преди 13 години

Коментари 118 от тях около 98% против ГЕРБ, на пръв поглед, лошо, но като се замислиш, тези около 110 втвърдени АНТИГЕРБИСТИ, дори и да гласуват против ГЕРБ, няма да се забележи. Какъв е смисълът да плюете тогава!?

117

wldia

преди 13 години

Подкрепям N95 tanja, 64год. и допълвам, че коментаторите тук наистина се упражняват, както тя пише, във фалшиво красноречие, защото са си мекерета, получаващи хонорар от централата на Позитано и пишат с ясно определената цел и стремеж с приказки /така както със злодеянията и бомбите/ да предизвикат хаос и размирици- защото това е, което е необходимо на хора като Първанов и сие, например вече разжалвания собственик на Пловдивския панаир. Голяма мъка им е и са готови да плюят, да рушат, да убиват!

116

rumen221

преди 13 години

Приятели,Алексейчо, или както там ти е мюсулманското име Неказвай Хоп, моето момче, преди да прескочиш трапаВие сте големи Плагиати!!!Хитрер взриви германска радиостанция, край Полша и така започна Втората световна война- Днес има ли наивник който да не разбра защо съда, контролиран от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод (червен от кръв, а не от политика)? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники и взривове, остава да започнат само персоналните убийства с чукове и куршуми, а Първановата ДАНС блокира?Очевидно: - Гоце и Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма никакви изгледи да станем Турска провинция! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...

115

Анонимен

преди 13 години

Господина от снимката Велчев първо да вземе да се научи да чете пък после да се произнася. Също така да каже какво прибира от големите строителни фирми и защо претиснява кметовете на ГЕРБ да манипулират търгове за общественни поръчки?

114

Анонимен

преди 13 години

Само за последните 10 дни Цветанов трябва да даде отговор : 1.Кой взриви редакцията на вестник Галерия2.Кой подпали домът на Петко Сертов3.КОЙ ОТРОВИ СЛАВИ ТРИФОНОВ4.Кой заплашва Бареков5.Кой потроши джипа на Валери Симеонов6.Кой запали колите на телевизия СКАТ7.КОЙ СПОРЕД НЕГО ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА

113

ИЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

А бе Велчев,както ти, така и много голяма част от върховното управление на ГЕРБ, лъхате на посредственост.ОчевАдни са използваните от Вас шаблони,които Ви вкарват в"киреча".Кой Ви подменя дневният ред?"Компроматите" не ги ли създавате Вие? Решавате реални проблеми?До твоето изказване, е статията за определяне цени на такситата.Ха сравни средната чиста заплата на Българина,от която си плаща всичко, с предложението за чиста заплата от 1000лв.на водач, на база бензин?За други въпроси няма място!

112

зАЩО????

преди 13 години

До там ли стигнахме? Отговорете Г-а депутати! ДА СИ МЕРИМ ФУИЩАТА В ПАРЛАМЕНТА. {{{{{{ *** народ +++ прости политици==ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА.}}}}}. Лично мен ме е срам, че съм гражданин на тази държава. За съжаление човек не избира държавата си. Срам и позор. А ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ, ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ГРИЖАТА КЪМ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, са си:МИЖАЙ ДА ТЕ ЛАЖИМ.П.П.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГРАДАЦИЯТА:Първо: Си изясниха в парламента, кой *** кой нормален; Второ: Започнаха да си мерят ОНАЯ работа. ЕЙ, бога ми, очаквам в най-скоро време да започнат да ДОКАЗВАТ кой Е-Е по-добре. Ще е хубаво да стане по време на парламентарен контрол. Нали го излъчват пряко - ще бъде голям сеир за народеца.МОЛЯ за извинение за употребата на не толкова прилични изрази.РИБАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА.

111

Срам ме е!!!

преди 13 години

От българския политик, който вместо да кове закони и да милее за просперитета на българския народ:Си мери мераците от трибуната на Народното събрание!Дава дефиниции по сексуална ориентация.Този който когато децата се чудиха защо нямат подарък за Коледа и Нова година и пенсионерите се чудеха как да си купят една пържола, си развяваше байрака в Бразилия и Япония и разправяше какъв ТИГЪР сме в Европа.

110

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."ГЕРБ си е класа:)

109

Анонимен

преди 13 години

Те тези от ГЕРБ са всички за затвора и то само за двете криминални подмени за наркотиците:)

108

олимпиец

преди 13 години

Има вид маймуни/с червени ***/,колкото по-на високо се изкачват-толкова повече им лъсва г...т.АМАН от вас бе!

107

абе

преди 13 години

към 100:какви грешки, то си стана мила традиция това, парламента гласува един текст, а в държавен вестник си публикуват друг, неграсуван... айде първия път да речем можеше да мине за грешка, но след това вече н еможе да се говори за грешка, а за безочие... след като заменените текстове ограничават правата... как не сгрешиха един път в обратната посока

106

Анонимен

преди 13 години

Жалки тьпчовци, ГЕРБ ви брькна в крадливите гьзове, но това е положението- свиквайте

105

Анонимен

преди 13 години

След като сразиха корупцията, контрабандата, кризата, и олигархията, ГЕРБ се заема с опозицията!

104

СССРейчо

преди 13 години

Красимир Велчев е поредният ГЕРБави милиционерски нахалник, поддръжник на мутри и мафиоти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

103

БОЖЕ помогни им

преди 13 години

Каквито коментарите - такава и държавата! Всеки ментално дефектен материал с позиция по всичко. Приличате на онези дето се бутаха да носят лозунгите по манифестацийте при социализма , ама май сте същите ***!

102

anonimen

преди 13 години

Този взрив е дело срещу медиите.Направил го е някой *** зомбиран гербер които не иска да осъзнае ще благодарение на това управление сме много по зле от преди и оплюва всеки които се осмели да каже истината .От феновете на мутрата премиер Бойко тиквата на България всичко може да се очаква.Те също като своя лидер не са добре със главата си.Недай си боже да се случи най лошото със Патрашкова .Тогава пак ли ще ми защитавате неадекватното управление на герб което е съставено от убийци

101

разумно тълкуване

преди 13 години

"Премиерът обвини в петък българските медии за имиджа на правителството в ЕС", ама нали този имидж беше ненадминато положителен (пак според Премиера), то излиза ...

100

Анонимен

преди 13 години

Толкова забавни коментари има тук, че напоследък дори не чета новините :) те са си едни и същи.