175

Borisov

преди 13 години

Mnogo sam zle izvenevam se. xaxaxax Tova sa li4no moi dumi. Borisov.

174

факт

преди 13 години

ако от 3 г. не е с цеветелинка, то тугз требе да е с цвъчко?!

173

Анонимен

преди 13 години

Бойко да не се е оКАПКА - ил?

172

Анонимен

преди 13 години

Дебат между профани, по-точно казано меду ВИП ***!

171

Българин

преди 13 години

Чудно, как хем не живее с Цецето, хем я направи милиардерка за няколко месеца на власт?А не е мъж, защото избяга като плъх от залата, когато се заговори за НАЛОЖИТЕЛНОТО, поради огромната реална инфлация, повишение на минималната заплата !!!Но за боко е важно само да храни *** и ушевите ***, а нормалните хора в тая държава да *** !!!Мръсен *** и престъпник, не мога да го понасям вече !!!

170

наско

преди 13 години

Още едно доказателство, че политиците мислят с долните си глави.Всичко завъртат около тях .Нормално е да му кажат, че не се държи мъжки, когато става въпрос за минималната заплата, а той излиза от пленарна зала.Те не знаят как се живее с две минимални заплати и две деца и изобщо да ни ми говори, че не сме образовани с висше образование сме.Той си мисли, че някой се интерисува от половия му орган.Съжалявам го.

169

за 164

преди 13 години

Ток крадял ,а ? Кокошкар..........друго си е да си *** 3 -то коляно и да си откраднал пенсионните фондове , нали ? Някакви си 50 милиарда само..........де дърво за вас, червените ***, де

168

snimka e iasna

преди 13 години

ne se smee, tekof gulem be maina, mujkarac a pa teka da mu pla4ka.e nema, nema da im klekne bate boiko zastoto i prav go klati pomaa, doblestnia bylgarin kogoto Ceco demonstrtativno arestuva po boikovo narejdane. na snimkata nikoi da nese nadiava ce boike se smee na malkata rezna pomashka piska , PLA4KA ot keresteto na iunak pomak de go klati.sram me e ot takiva premieri, ti go klatish on mi civri...GeiNeral sus GeiNeral

167

саф

преди 13 години

Борисов каза-Може пък да съм женствен.Само уверен мъж може да каже това за себеси.Обикновено гейовете(пример-янка)много се пенят да докажат,че са пичове.

166

alieno

преди 13 години

Каква мъжественост? Може "Хулиган Кучков"да се окаже по-мъжествен, макар и малко луд.Направо ми дожаля за Б.Б.,сигурно толкова хрисим е бил само пред класната си в първи клас.Може Вучков да си е малко перко,но е на светлинни години пред нашия човек по интелект.

165

Анонимен

преди 13 години

"Каква хубост на Елена Йончева, бе!Та тя е 1,50 с дигнати ръце, и цялата в лунички и бенки."Герберастията като по мъже си пада, как да и обясниш женската хубост?

164

Анонимен

преди 13 години

"Ако всички гейове напуснат парламента ,ще останат само ГЕРБ и АТАКА.Другото е плява."Нагло лъжеш, гейбер!

163

Сакатник

преди 13 години

Лошо,много лошо.Намека за мъжествеността може да се окаже истина,ако под мъжественост се разбира сексуална симбиоза.Колкото за безрасъдното пилеене на пари,когато ние инвалиди и пенсионери останахме на една гола пенсия и сме пълни аскети във всяко отношение е просто цинизъм и наглост.

162

лут

преди 13 години

Ако всички гейове напуснат парламента ,ще останат само ГЕРБ и АТАКА.Другото е плява.

161

абе....

преди 13 години

.....когато има сериозни проблеми в икономиката,в живота ни ,като цяло,най-удобно е на управляващите да забулят съзнанието на хората в др.насока - бомби пред издателства,въпроси около мъжкото достойнство на лидерите на държавата ни.Жалка картинка.....

160

Срам ме е!!!

преди 13 години

От българския политик, който вместо да кове закони и да милее за просперитета на българския народ:Си мери мераците от трибуната на Народното събрание!Дава дефиниции по сексуална ориентация.Този който когато децата се чудиха защо нямат подарък за Коледа и Нова година и пенсионерите се чудеха как да си купят една пържола, си развяваше байрака в Бразилия и Япония и разправяше какъв ТИГЪР сме в Европа.

159

Тинев

преди 13 години

До там ли стигнахме? Отговорете Г-а депутати! ДА СИ МЕРИМ ФУИЩАТА В ПАРЛАМЕНТА. {{{{{{ *** народ +++ прости политици==ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА.}}}}}. Лично мен ме е срам, че съм гражданин на тази държава. За съжаление човек не избира държавата си. Срам и позор. А ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ, ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ГРИЖАТА КЪМ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, са си:МИЖАЙ ДА ТЕ ЛАЖИМ.П.П.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГРАДАЦИЯТА:Първо: Си изясниха в парламента, кой *** кой нормален; Второ: Започнаха да си мерят ОНАЯ работа. ЕЙ, бога ми, очаквам в най-скоро време да започнат да ДОКАЗВАТ кой Е-Е по-добре. Ще е хубаво да стане по време на парламентарен контрол. Нали го излъчват пряко - ще бъде голям сеир за народеца.МОЛЯ за извинение за употребата на не толкова прилични изрази.РИБАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА.

158

Анонимен

преди 13 години

Бойко Бомбата - е голем мъжкар.

157

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града."ГЕРБ си е класа:)))

156

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов мъжествен! Може! По критериите на Дим Дуков и Моника Дянкова-Люински+Цвъцко:)