102

а къде беше...

преди 13 години

къде бяха сините,когато мошениците от тройната коалициа крадоха,превъртаха външен и вътрешен дълг,получаваха милионни хонорари и т.н.? трупаха пачки с групировките! а др.иван костов и този мушморок до него, мартинчо не се ли срамуват да лаят като бесни кучета заедно с бсп,дпс срещу правителството? страх ги е,че борисов ще стигне и до тях! безсрамието на така наречената "опозиция" няма граници! дрисни! няма да припарят парламента на другите избори

101

Анонимен

преди 13 години

Тоя мошеник с изпъкналите очи , мадридския измамник и крадец и сина му Кирил трябва да влезат в затвора.Но в България няма законност.

100

Анонимен

преди 13 години

Тези пичове+Станишев и Доган направиха фискалния резерв от 2 млрд на 8 млрд:)Същите тези сведоха задлъжнялост на БГ до 14% от БВП:) При тези пичове от 2001г. доходите скочиха 2,5 пъти:)Благодарение на тези пичове Боко вече изхарчи 1,7млрд без да се знаят къде отидоха, увеличи задлъжнялостта вече на над 18% от БВП, външната задлъжнялост отиде с 800 млн.нагоре, реалните доходи паднаха с 25% от времето на тези пичове:)

99

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ ПИЧОВЕ НА СНИМКАТА ЗАЕДНО СЪС СТАНИШЕВ И ДОГАН СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ, А СЕГА НАПЪВАТ ПАК ДА УПРАВЛЯВАТ?

98

cvt

преди 13 години

Абе, Агов, ти като толкова много прозорливо си виждал навремето - че доларът ще падне - що не си действал - да направиш много кинти? Асенчо, от после лесно се приказва... Не защитавам г-н Велчев или когото и да е, просто ми е омръзнало "специалисти" да се правят на велики "от после". Кат' си толкоз добър - аре кажи ми накъде ще тръгне долара следващите 6 месеца, а? Приказките в тоя стил ги знаем, тя и баба ти ако беше мъжка....

97

Fory

преди 13 години

Abe tezi predishnite ne sa za zatvora a za dozivotna KATORGA DETO IZTOCHIHA BALGARIA KATO SUSHENA SLIVKA CAR DOGAN I STANISHKIN 3-te PRASENCA

96

симо

преди 13 години

Не знам за Царя, но Костов при всички случаи е за кауша. Закъсняха с този акт.Да си толкова нагъл е типично за много политици , облажили си от ограбването на народа.

95

Dido

преди 13 години

И сините заедно с Велчев и лъжеца Мони на Съд!

94

Nephilim

преди 13 години

Пак ще плащаш Българино, ще плащаш кръчмарска сметка на маса на която не си пил или ял. И така докато не им се отяде и препие на тия жълти, сини и червени. Дано да оставят само бат Бойко жив защото почна да им размътва водицата...

93

тт

преди 13 години

Симо -крадеца в затвора със правителството си ис неговата тройна коалиция.Имоти имал в България и ми говорят че в Румъния на бившия цар върнали имоти,да ама Румъния не е загубила земи и не са плащали репарации.От тази дефектирала фамилия Кобурготи,България е преърпяла три национални катастрофи и е плащала репарации.ББе тоя Симо като е искал френски паспорт що правителството на Франция му отказва,нали пра-баба му е Клементина Бурбонска,къдеса му замъците там у френско.Комарджия и крадец е.

92

На снимката

преди 13 години

Симончо : Абе дали откраднах достатъчно ? Миуенчо : Е как се оядох , медно баце !

91

zhi

преди 13 години

Velchev si postroi hotelite,te sega shte go sydqt.Sled dujd ka4ulka

90

Do 80 от Спонги

преди 13 години

Другарю Лилов, малко посмали. Толкова щеше да бъде, ако другарят Виденов нв си беше свършил работата и не беше фалирал всички предприятия.

89

RINO

преди 13 години

MILEN I TOIA *** DO NEGO DETO MU VIKAT CAR ZA RAZSTREL I DVAMATA. PO TIAHNOTO VREME KOGATO EVROPA DYRPASHE NAPRED, TE NI DYRPAHA NAZAD. OTVRASHTAVAT ME. EDINIA SI POSTROI KAZINO I SI NAPALNI GUSHATA, A DRUGIA SI VZE IMOTI, CHE DAJE I SI NADVZE. NISHTO HUBAVO NE MOGA DA IM POJELAIA NA TEZI HORA.

88

Анонимен

преди 13 години

Никой няма да съдят, още повече пък да осъдят - това сините го знаят. Няма как да осъдиш някого за това, че валутния курс на долара е бил паднал и т.н. в годините след сделката. Макар че работата не е чиста. Жалкото е, че сметката я плащаме всички трудещи се в тази страна...за пореден оът, поредната сметка.

87

Анонимен

преди 13 години

миуене, що ни причини загуби 1 млрд, бе?

86

Анонимен

преди 13 години

миуен и дедо му - на съд - специализирания.Мадоф как може да си лежи в затвора доживот!?

85

До 82

преди 13 години

Човекът имаше предвид твоето име/нце/..../rofl/

84

марко-1

преди 13 години

всичките са за панделата

83

Анонимен

преди 13 години

Дедо и Хотелчев на съд,а милионите на ***,дето ни разправаше,че богатствата му идват от успешната женитба с Еленка,него кога ще го видим в панделата?!