7

тфу

преди 13 години

какво ще сечеш в парка бе то нЕма снЕг!!!! Месец и половина и пак върху изкуствен караш, чуваш ли се. Ти не можеш да се оправиш с тия писти и лифтове и си зинал за още! Офшарки регистрирани по островите ще ми управляват най-стария парк в България! Скапана бананова държава, е тва сме ние!

6

ас

преди 13 години

Айде за такива *** като номер 5 : Твърдение на еколай*ата : "ски зона Алеко, е офшорна....с цел да се скрият истинските собственици"Факти от търговския регистър:"Състояние към: 15.02.2007 г.ВИТОША СКИ ЕАД БУЛСТАТ 175230799" ; ""ВИТОША СКИ" АДЕИК 175230799" Ша ви еб*т калинките лъжливи !!!@!!@ Всеки може да провери сега дали не лъжат гадните псевдо-еколози и подкупни медии!!!! Същото е и с данните за колко аджеба гора ще се изсече.... Лъжците пукват в мъки да знаете ей !!!!

5

zetxx

преди 13 години

ti i sega moje6 da si kara6 be k*nef.

4

ас

преди 13 години

Все ми е тая на кой е собственост ! Влезте и вижте проекта бе *** ! Включено е изцяло нови лифтове и влекове както и инсталации за изкуствен сняг ! Аз искам да се реализира проекта и да мога да си карам ски на витоша не на Банско и боровец ай сиктир на природо защитниците !!!@#!#@!

3

Анонимен

преди 13 години

Един риториен въпрос - *** ще вземе ли Алеко?

2

Анонимен

преди 13 години

ВАС винаги са били и ще си останат едни доволно корумпирани, гадни, нечестни и неморални ***.

1

1234

преди 13 години

И пак да каже някои 4е правителството не е корумпирано!