21

#####

преди 13 години

ako prikrivaneto na kontrabandata i korupcionni shemi za koito se znae ot tezi slujbi i ima srs-ta i razrabotki dokumentirani v papki s grif strogo sekretno i slujbite ne predpriemat saotvetnite deistviq tva kakvo trqbva da ozna4ava 4e kontrabandata pod zakrila na darjavnite slujbi i vis6i politici e srogo zasekretena taina zastra6ava6ta nacionalnata sigurnost li ??????koitrqbva da nosi odgovornost za tova naroda li ???

20

456

преди 13 години

Е така е като баш на ъгъла на " Галерия" няма дюнер - арабите са виновни , няма достатъчно дюнерджийници , а и политиците ни май не ядат дюнери като превантивна мярка против бомби.

19

123

преди 13 години

Хора,разберете едно - БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО!Интересно след 10 г.койще пълни хазната?Може би ***?Или протежетата на Бат ви Бойко пожарникара.Не. ББ иска и президента да е негов човек,за да може да управлява тоталитарно и просташки.

18

народа

преди 13 години

От всякаде мирише на корупциа в ДАНС,да си ходи техният шеф и зам.шеф,и пълна промяна на персонала им.Тези хора ядат народните пари и не им пука за тяхното положение.

17

щаба

преди 13 години

ало всички платени цветохвалци да захвърлят кафета ,банички и бири и да сядат да си заработят хонорара

16

д 4

преди 13 години

Защо не казва цялата истина как изтича информацията - Вного лесно. Информацията е предназначена за политическо въздействие и тя се превръща в пазарен продукт със стойност на политическия пазар.Там този продукт си има продавачи от службите и купувачи от политиците...как няма да има изтичане на информация, то това дето го казва е узаконяване на процеса.Кой направи анализ колко са подслушваните политици, колко мафиотите, колко терористите, колко обикновенния човек... от подслушаните 20000 души

15

Анонимен

преди 13 години

очертава ли се хунта в България?

14

Анонимен

преди 13 години

най ми е интересно,когато герберите наричат всеки опониращ комунист,и това при положение че в ръководството им са 90% членове на БКП,същите тия хора някога скандираха "Комунист,това звучи гордо"сега комунясват всеки инакомислещ,прилича ми на "Крадеца вика дръжте крадеца"

13

ЦК на БКП на ГЕРБ

преди 13 години

Другарки и другари, гербери ''Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията.''

12

ИЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

"Шефът на ДАНС: От всяка служба може да изтече информация"Те този не е за тази служба само с това си изказване. Ако това се случи то това не е служба за сигурност, а сергия на женския пазар...Това е едно признание и ламаринка на гащите за бъдещи прповали в тази насока и злоупотреба от служителите по сигурността.Крайно време е ГЕРБерите да си ходят докато не са унищожили държавата като Талибани.Но няма страшно нали Дюнерите ни пазят, за какво са ни службите за сигурност.

11

абе

преди 13 години

къде са гербавите?май още не им е започнал работния ден:)

10

недоволен

преди 13 години

Мамин хубавец. Ами като не можете да контролирате изтичането на информация от службите питам аз защо тогава получавате заплати и то отлични заплати от бюджета, т.е. от нашия гръб, от нашите данъци.Като сте некадърници идете копайте на село а на вашето място ще дойдат други, които ще бъдат лоялни към системата. В Русия за такова нещо отстраняват физически от заеманата позиция, а по времето диктаторските режими въпросните нарушители просто изчезват от хоризонта, а в България само си говорим.Чао.

9

Василев

преди 13 години

ДАНС не работи за националните интереси на България!ДАНС е създадена от кукловодите от ДС да обслужва интересите на Червената Мафия и Русия!Питайте го този мушморок,защо западните ни партньори нямат доверие в нашата служба!

8

Анонимен

преди 13 години

Шефът на ДАНС: От всяка служба може да изтече информацияАЗ НЕ ЗНАМ ЩО НЕ ВИ ЗАКРИЯТ.И БЕЗ ТОВА ОТ ВАС ФАЙДА НЯМА.ПО ЕДИН МУНДИР И НА УЛИЦАТА.ДЕБЕ И ХРАНТУТНИЦИТЕ

7

revlio

преди 13 години

Не е възможно, но всичко е възможно! ..... а ти какъв си бе za какво си там политическа бърсалка служител за компоромати кво си некадърен комунист нахален какво си ти ?????????ДА СИ ХОДЯТ ВСИЧКИТЕ

6

Анонимен

преди 13 години

ВКР какво върши ми е интерестно да чуя. Според мен НИЩО, освен да взимат заплатки.

5

Анонимен

преди 13 години

Комунистическо ***, мафиот!

4

Калин

преди 13 години

Чекай бе .. Данса .. си е баш служба.. събраха всичките .. милиционерски .. приплоди на едно място.. ко се прави на ощипан тоя :)

3

питащ

преди 13 години

Тези служби не трябва ли да са деполитизирани? Защо говорят, а вероятно и мислят като гербери?

2

Анонимен

преди 13 години

1 - "Не е възможно, но всичко е възможно!"Готин изказ! И най-вече точен:) Такъв е изказа на всеки гербер:) В него се съдържа и отрицанието и потвърждението:) Абе шизофренно състояние:)