210

Анонимен

преди 13 години

Parvanchov na naroda veche mu se povdiga ot tebe.Napravi ni usluga i se razkarai.

209

дядовото

преди 13 години

най-смешното нещо в историята на БГ.

208

Тук-там

преди 13 години

Няма такъв долен *** като Гоцето... Дано изгние някъде

207

Анонимен

преди 13 години

Тоя жалък *** говори врели некипели-пръстъпността нараствала.Боже какви идиотщини.Нарсатва Гоце.Не виждаш ли ,че твоите съдии пуснаха Алексейчо и хоп започнаха убийства и взривове.А като бяха операциите по килърите не забравяй ,че сумиста ти е бил съветник.Но т както Цветанов разби и магистралните групи и Наглите и т.н. то почти няма такива новини,направо си няма.Как не те е срам бе мазник да лъжеш най-нагло.То комунист съвест има ли бе и аз какво се учудвам.

206

Анонимен

преди 13 години

"Премахнат поради нарушение на правилата на сайта"-народната любов заля Гоце!

205

Стършел

преди 13 години

Георги Първанов - Гоце се безпокои само за собсвеният си з....к!Защо не се безпокоеше, когато се вихреха техните момчета хибридно създадените комунистически мутри?

204

ДАЛАИ ЛАМА

преди 13 години

ГОЦЕЕЕЕЕ,ГОЦЕ... *** ***...КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТИ НАМАЛЯВА ВРЕМЕТО,ТОЛКОВА ПО-НАГЪЛ СТАВАШ...

203

koce losa

преди 13 години

Първанов ***, защо си още ТУК?

202

Долу Бйко

преди 13 години

Аз ще гласувам за Първанов!!! Само така Първанов ПРЕМИЕР!!!!

201

do 239

преди 13 години

taka da

200

Агроном

преди 13 години

Гоце кара трактортрактор има 3 педалаЯнчо, СерГейчо , Алексейчо

199

БСП(БКП)ДС= ПРЕДАТ

преди 13 години

ПА НЕГОВИ ОРА ОТ ПЕРНИК СИ ЛОВАТ РИБИ У ЯЗОВИР ЛОБОШ С ТАКИВА ШАШКИ . И ГРАНАТОМЕТ И БОМБИ ЛИМОНКИ БЯХА НАМЕРЕНИ , НО Е СПОРНО ДАЛИ СА НА ОРАТА НА КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР ОТ БЕЛАНИЦА ИЛИ НА ПРОТЕЖЕТО НА ЧОРНИ . ТАМ ДАНС МАЙ ЗАЦИКЛИ .

198

COPY

преди 13 години

Сега, както виждам, мълчащият като цяло за аферата с подслушването в държавата, в която изплува и неговата намеса в корупционна връзка с Мишо Бирата, стоящият зад онзи натиск от 2006 г. президент Георги Първанов се обади с разтревожен вид: имало връщане към 90-те години, загрижи се той във връзка с факта, че пред редакцията на един вестник гръмна шашка динамит. Така ли?

197

ДС

преди 13 години

През 2005г гоце назначава Бокова за посланик във франция и ети и благодарността и............Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, която според слуховете е собственичка на апартамент за 7 млн. евро на легендарния парижки булевард Шан`з Елизе, е помогнала на своите приятели президентската двойка Георги и Зорка Първанови, да купят и подарят на големия си син Владо апартамент във френската столица, гласи най-прясната клюка, тиражирана в столичен седмичник. ЕТО ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ МАФИЯ НАчЕЛО С ГОЦЕ .Не е ли време за тия хора да има ама истински народен съд.

196

Анонимен

преди 13 години

Позна , Гоце..........позна. тоз път ще си разчистим сметките с вас.

195

Анонимен

преди 13 години

*** ВИНАГИ са си служели с НАСИЛИЕ! Това е ТЯХНО ДЕЛО ! ТРАКТОРА(ДС) СЕ КАРА ОТ ГОЦЕ(ДС)! Това е толкова просто и ЛОГИЧНО!

194

До всички

преди 13 години

Книгата на Първанов в книжарниците не се продава, а се подарява. Ако я вземете ви дават 10 лева.На всеки 100 души снабдили се с книгата, лотарийно ще бъде избран един и ще получи орден "Стара Планина"

193

Анонимен

преди 13 години

Dage Dogan ne e tolkova mrazen ot balgarite, kolkoto Prezidenta Goze ot sobstvenite si sanarodnizi !!!!!!

192

bog

преди 13 години

ПьРВАНОВ,,,,,,,,,,,,,,краино времне е да престанеш да заблуждаваш народа...........НЕ ТИ ВЯРВАНЕ ВЕЧЕ<<<<<<<<<<РАЗБИРАШ ЛИ ,,,,,,,изчезни или млакни СТИГА ЛАЖИ,,,,,ВОИНИ И СМьРТ,,,,,НЕМА ВРАШАНЕ НАЗАД ,,,,,,,,ГОЦЕ<ГОЦЕ,,

191

МАФИЯ

преди 13 години

И ТОЯ ще ни говори за РЕСПЕКТ и за разЧистване на сметки!? ПФУ! А в същото време разперва чадър над мафиотите:стойковци,трактори,маджовци,галевци,герговци,манджуковци, сумиста...и тем подобни престъпни твари с които си разпределят крадените милиони...Той изкара Стойков,а като света вида ненапита,а ще говори за морал,респект и т.н.