18

Анонимен

преди 13 години

малко е взела трябвало е повече тези със златните накитеи откъде са изкарали токова пари да си ги купят и платили ли са си всичли данъци че така да се кичат със злато и комисията кушлев трябва да се уведоми да провери откъде са толкова пари за злато

17

Мислете, Ганьовци!

преди 13 години

Нещата трябва да се нормализират - домашните помощници да имат свой синдикат, да са регистрирани официално и когато човек ги наема,да знае кого пуска у дома си. Определението "кокони" е неуместно. Явно не всеки има представа колко труд и средства са необходими,за да се изгради един добър професионалист. Ако този професионалист е жена,защо да губи времето си,за да върши сама седмичното почистване? В рамките на тези спестени от домашна работа часове тя ще върши нещо, за което не всеки е способен.

16

alabala

преди 13 години

Докато има дребни душици, които смятат, че в едно съвеременно семейство, да имаш чистачка или жена, която да помага в домакинството, е "новобогаташко" или "лигаво" - дотогва тази професия ще се приема за несериозна или недостойна и с нея ще се занимават само тарикатки на дребно, които заработват допълнително с някое и друго герданче....

15

Peter

преди 13 години

90 грама злато само от едната брей добре е забърсала. 300 лева глобичка хаахахах.

14

123

преди 13 години

Видях супер прости изказвания като"да хващат метлата и да чистят"и"кокони с липосукции"и тн. Аз съм обикновена жена с нормална за моята професия заплата, липосукции и подобни не съм и нямам намерение да си правя, но поради това че взимам все пак тази заплата, работя и извън работно време и в почивните дни. Освен това си имам здравословни проблеми, поради които не мога сама да си изчистя качествено дома. Та питам, щом мога да си позволя чистачка, според вас означава, че съм като гореспоменатите??

13

ми

преди 13 години

Почтен светът встрани от нас е като здравна осигуровка на полигон.Резултата никакъв е.а хрумванията на поредния четящ закон прилича на срутване върху невинни и наивни вярващи .че доиброто съществува. но няма от кого да си го прочетат.

12

домакиня

преди 13 години

Това е манталитета на новобогаташите.Забравиха кога нямаха пари да си купят хляб и живееха на квартири с течащи тавани.А сега са много важни.***/ама с пари/

11

hepy

преди 13 години

Браво!. Всички чистачки да вземат пример от нея. А пък тъпите кокони, дето ги мързи да си чистят да се захващат за работа. И без това са им се изпили мозъците от липосукций и лифтинги и за друго не стават.

10

Анонимен

преди 13 години

Kakyv nebival uspeh sre6tu prestypnostta !

9

123

преди 13 години

Мързеливите кокошки да взимат по една метла и *** и да не се правят на графини! Като пускат случайни хора в своя дом какво очакват да се случи??

8

хех....

преди 13 години

И ще забърсва посребрените посуда на някой новоизлюпен синковец или дама ще си ползва жилището, като свое и ще си кани тъпкачи, докато те са по света нека и е зле!

7

Анонимен

преди 13 години

Гаранция 300 лв.и подписка!!!През оная работа на чистачката,че оттатък.Ще *** да "чисти"друга къща.

6

хех.....

преди 13 години

Защо има много съвестни чистачки. И те така чистят ,че ти едва ли разполагаш с това време да свършиш всичко, това.

5

НЛО

преди 13 години

ТОВА Е ЧИСТАЧКА ДОБРЕ ЧЕ НЕ СА Я НАЕЛИ ДА ЧИСТИ НЯКОЙ ТРЕЗОР В БАНКА.

4

хех....

преди 13 години

Много хитро.... близко до акъла, че е чистачката! След, като липсва взлом. Хората как изглупяват...

3

Николова

преди 13 години

Ами тъй ще е като ги мързи да си чистят сами! А и какво доверие можеш да имаш на една непозната жена,че и сама да я оставиш в дома си да чисти? Поне изчистила ли беше???

2

jasemi

преди 13 години

Ами да си чистят сами да не ги крадат,лигли!

1

hahaha

преди 13 години

qko