83

Анонимен

преди 13 години

i az imam tablet koito osven za razvle4enie za drugo ni6to nemojeda bude polezen az znam za6to i e ma tursa4ki s koito nai burzo mogat da stignat do tehniq lubm restorant da izhar4at malko narodna para taka se spestqva i kato mu platqt i interneta lele male .

82

New Generation

преди 13 години

Предлагам на територията на всяка изпепелена, през последните 20 години, гора ГЕРБ да засадят нова. Дърветата по избор - препоръчително Ginkgo biloba, но може и милите родни дъбове и т.н. Разсадници има из цяла България и това може да е зелената стратегия на ГЕРБ. Тогава наистина ще остане нещо за векове след вас.

81

3х1

преди 13 години

Уаууу. Ако и насадят няколко хиляди дървета съвсем ще се превърнат от светло сини в светло зелени. Без това има липса на овощни дървета на територията на България. А и PR ще е положителен.

80

Анонимен

преди 13 години

Само дето тези iPad-и изобщо не са подходящи за такава работа, те стават единствено за четени и игри.. при това са безбожно скъпи, за тези пари можеше да вземат доста по евтини нетбуци с уиндолс плюс всички офис пакети и тн. с които да вършат реално някаква работа, вместо с тези, които даже и офис пакет нямат.. А защо не и нетбука на Гугъл с ChromeOS който е 4-5 пъти по-евтин.. или друг линукс базиран нетбук..

79

любо

преди 13 години

ГЕРБ си купиха таблети за депутатите,обявиха го без да се скатават,а вашите какво направиха с парите от държавната субсидия ,казаха ли ви?Не!На яне като му гепиха бмв-то ,чак тогава се разбра,че е собственост на партията.

78

Анонимен

преди 13 години

Това за пестеното на хартия и спасяването на гори им го казаха и всички те сега го повтарят като папагали. Дори нямат мозък да измислят нещо по-реалистично. Но щом така е казал вожда и учителя, всички така ще повтарят - както в една престъпна партия от преди 1989 г. Не откривате ли сега прилики с тази партия?

77

Ампер

преди 13 години

Преди време по телевизията показаха едно хлапе, измислило начин за пестене на еленергия - като изключва зарядното устройство на мобилника, след като батерията му се е заредила. Нищо, че тогава у-вото черпи няколко милиампера. Та, на ТАКОВА НИВО СА ВИСШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НА ДЪРЖАВАТА НИ! ***!

76

ваньо

преди 13 години

А ТОАЛЕТНАХАРТИЯ ЩЕ ПЕСТЯТ ЛИ !

75

хахаха

преди 13 години

ДАВАЙ БОКООО! Само така! Мачкай БОКО! Покажим и IPada БОКООО

74

Анонимен

преди 13 години

Икономия на хартия, в смисъл че с Ipad-ите ще си бършат задниците така ли?

73

хм...

преди 13 години

смешници, на кой ги разправят тия! Това освен за интернет и гъдел за нищо друго не става, нали си имат служебни лаптопи! Пак някой е гушнал парички за PR.

72

Koko

преди 13 години

Цеца има ли идея колко хартия може дес закупи с 1300 лв? Аз като редовен данъкоплатец искам да знам за какви пари са купени устройствата. Цеца ще ми каже ли?

71

Дедовия

преди 13 години

Да не говорят глупости , ами да дойдат да видят как се изнасят дърветата от Странджа на метровки със кораби за Турция!!!!!Във момента от Бургас се товарят кораби денонощно и дърветата се изнасят!!!!!

70

Varbanov

преди 13 години

Проблема е, че изобщо не им пука за децата, за народа. Предполагам, че повечето от тя никога не са се замисляли за подобни неща, камо ли да се притеснят нещо.

69

баа Пена

преди 13 години

А *** каруци с дърва??Кой ще въведе ред в тая държава?Горите се секат и се изнася дървесина,безконтролно,а след нас?Потоп!

68

мамини

преди 13 години

Е Й българино гледай какво става в тази държава докога а докогааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

67

Гуньо

преди 13 години

Като гледах Боко как гледа компютъра като голям камък, и кълве с по един пръст като баба ми; малко се чудя за какво са им на гербавите толкова хубави компютри. Сигурно ще играят фармвил във фейсбук и ще влизат у гинес и те... или ще си пишат мейли, че да не ги записват вече със СРС-та... :-)

66

21539

преди 13 години

BEZO4IE!!!

65

unknown

преди 13 години

Отварям случайно един новинарски сайт и чета "Още 4000 лв. са нужни за лечението на малката .......". След този сайт попадам на тази статия - "Депутатските iPad-и борят обезлесяването". Дали спасихме ДЕТСКИТЕ животи, че се борим с обезлесяването?Дано някой от тия депутатски нещастници чете това и се замисли дали не държи в ръцете си част от едно пропиляно детско щастие!!!

64

Гуньо

преди 13 години

Обаче какви евтини душици са тея депутати от ГЕРБ като се замислиш... всичките гласуват под строй каквото каже вожда; а той им дава трохички и те се радват... Повечето май са разни дето за една депутатска заплата и един компютър без пари са готови да гласуват каквото и да е... егати държавата; барем се продавайте по-скъпо бе, дупетати..