731

ломсом

преди 13 години

Галерия на злото

730

естествено

преди 13 години

що ли не е изненада това ? изглежда всички сме в купа "тея са ***" в очите на министър-председателя, след като може да се направи публично такова внушение

729

titi

преди 13 години

НЕОЧАКВАХ ОТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ (БИВШ ПОЖАРНИКАР), ПОДОБНИ ИЗЯВЛЕНИЯ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЛЕД КАТО Е БИЛ ГЛ.СЕКРЕТАР. Вършете си работата, явно е че неможете, но до изборите има малко време. И дано си тръгнете скоро. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА ВЕЧЕ!!! Нали все ни плашихте, че оставката ви е в джоба, а изкарайте я ВЕЧЕ , ДЕ, че ни омръзна да чакаме

728

Анонимен

преди 13 години

Много е изгодно да твърдиш, че Галерия имали интерес да се самовзривят и видите ли, се били самовзривили. Не всички чиататели са с толкова нисък КИ, за да повярват. Вие вярвате ли?

727

ВЕРСИЯ

преди 13 години

Новопристаналия депутат на ГЕРБ, Тодор Великов е бил на гости на Б.Б. и в разговор му"споделил" , че присъствал на разговори ,в които са говорили да се правят такива неща. И понеже нищо от казаното от Т.Великов не се случва , излиза че лъже и новите си господари. Сещате ли се сега , кой има интерес от взрива? От една страна сплашват Галерия , омаскаряват се опонентите, от друга страна се "потвърждава" казаното от Т.В. и печели доверието на Бойко/ въпреки че не ми е ясно какво доверие може да се има на човек минал през всички възможни партии БСП,СДС,ДСБ,РЗС сега в ГЕРБ/. В такъв случай защо не се помисли в насока ТОДОР ВЕЛИКОВ ПОРЪЧИТАЛ НА ВЗРИВА.

726

Анонимен

преди 13 години

Чета коментарите и се чудя , няма ли трезвомислещи хора. Внушения от типа Патрашкова се самовзривила , пуснаха А.Петров и взривовете започнаха ,"Галерия" имат интерес от взрива ,са меко казано ***. И какво спечели Патрашкова или Галерия? С този акт на насилие срещу медиите /пък били те и неудобни на властта/ се потъпкват всички демократични ценостти към които се стремим.

725

danko

преди 13 години

kak moje da se komentira koi imal interes.

724

анонимен

преди 13 години

както ви избрахме така и ще си отидете но ще останете в историята като най-некадърното и крадливо полицейско правителство

723

опа

преди 13 години

Успех,Бойко!

722

Интерес

преди 13 години

НАЙ -ГОЛЯМ е интереса на ТИКВАТА И ЦЕЦО -ЛЪЖЕЦО да няма кой да им показва КИРЛИВИТЕ РИЗИИ МУТРЕНСКИТЕ ДЕЛА

721

Copy!

преди 13 години

Гоце кара трактортрактор има 3 педалаЯнчо, СерГейчо , Алексейчо

720

Анонимен

преди 13 години

В предишния брой на Галерия Алексей Петров категорично осъди и заклейми предстоящия атентат срещу издателството и обвини за него правителството, ЕС, САЩ и извънземните сили

719

До Повече от наивно

преди 13 години

Ти си истински българин. Иска ти се да се пролее кръв, някой да умре, нали? Кво ви става, бе хора? Винаги ли сте били толкова отвратителни или сега напоследък сте паднали толкова...Срам ме е, че съм българин. Наистина.

718

Повече от наивно

преди 13 години

И децата се сещат ,че това е плитко скроена работа.Толкова е наивно,че свързаните с Галериия си вкараха автогол. Щяхме да повярваме ,че е истински атентат ако ключовите хора там бяха станали на парчета.

717

Анонимен

преди 13 години

Тези маймуни от "Галерия" вече тотално се ***

716

Горския

преди 13 години

Бойко, всички сме с теб! Ти знаеш, че хората те обичат, кураж!

715

баба Пена

преди 13 години

Номера на червените микроби пак не мина !!!Само ГЕРБ !!

714

genadi

преди 13 години

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ- ТЪПОТОЕх, Тракторе, Тракторе, като си взриви вестника и си мислиш, че си направил нещо много хитро? Ако Гоце не те държеше, отдавна да си в пандиза, *** смотан.

713

Ха,ха

преди 13 години

Милко и Морко /Цоко и Боко /пак сториха белятаБЕЗОЧЛИВО ПАК ПИТАТ - "Кой ми С.А В ГАЩИТЕ

712

МО

преди 13 години

Да не забравяме че още по голям интерес от този атентат има Борисов.Защо още колко кирливи ризи има да излизат за Бойко.Много хора немогат да си представят колко е оцапан примиерат.Така че такива терористи да ни оправляват е недопостимо.Крайно време е да си подаде оставката и да избяга от България.