10

W

преди 13 години

SEGA AKO OTSTAPQT SA OBRE4ENI. 6TE SE SLU4I SA6TOTO, KOETO SE SLU4I V MUTRESTANIQ PREDI 21 GODINI. VLASTA DA SE VZEME OT NARODA, I NARODA DA SI IZBERE HORA, KOITO 6TE GO UPRAVLQVAT.

9

Анонимен

преди 13 години

RE:Браво Мубарак !Браво ??Ти добре ли си ?!при нас зветните револючии вървят със не повече от 2000 друсани маймуни с юелезни пръти.В египет нещата са по-истински, затова режисьорите от страната на неограничение малумстава не знаят какво да кажат...А евреите като гледат какво става са си избили (поне за сега) Иран от главите :)и яко се страхуват да не седне наистина представител на народната волая.

8

Браво Мубарак !

преди 13 години

Мубарак да не се занимава със САЩ. Да търси помощ от Израел. Не може 100 000 палячовци да искат оставката на президент, вероятно избран с десетки милиони гласове. Мубарак да не чака, а да измете и измие улиците на Кайро. Вместо вода може да използва огнестрелно оръжие и палки. Останалите живи да конвоира дълбоко в пустинята. Да карат на пясък и сол. Без вода ! Ние също скачахме и осрахме площадите. Видяхме докъде я докарахме.

7

реалист

преди 13 години

Груба грешка на САЩ.Атакуват Мубарак, ще има избори и тях, като най-организирана политическа сила ще спечелят ислямистите.Помнете ..........така ще бъде.........

6

народ

преди 13 години

мубарак за пореден път се доказа че не работи за страната си.накрая ще има спасителна американска мисия,с цел един щат повече за америка

5

ВОТ

преди 13 години

БРАВО ЕГИПЕТ И НЕМА ДА ОТСТЪПВАТЕ.

4

Анонимен

преди 13 години

Защото такава им е тактиката. Те използват т.нар. "Шокова доктрина" - използват случаи на естествени природни катаклизми и размирици да окупират и налагат политиката си. Така лека-полека разгръщат империята си.

3

7

преди 13 години

Изказването на Ахмед Абдул Гейт ми прилича много на изказванията на членове на БКП след 10.11.89г. - всички, които искат промени са престъпници.

2

До 1

преди 13 години

Искат разбира се, но Египет е съвсем друга работа - световна туристическа дестинация е и има безценно културно наследство. Потриват ръчички Щатите сега!

1

Анонимен

преди 13 години

бе тези американци защо не си гледат държавата и не оставят останалите да се спасяват сами? Особено когато не са им искали помощта. А дали САЩ не искат Египет да се превърне във следващия Авганистан, Ирак или Иран?