548

morsky

преди 13 години

Най-ме е гнус от журналисти-***,на които задкулисни играчи им плащат,за да внушават на народеца страх и паника,с единствената цел падане на доверието и дестабилизация на правителството.Стар,проверен и вече изтъркан подхот на ЦРУ,КГБ,ДС и др.На определени кръгове доста им е запарило,щом са стигнали до такива методи.

547

morsky

преди 13 години

Какъв е този вестник ,,Галерия",кой го чете,с какви пари се финансира-много неизвестни

546

Разпърдишкова

преди 13 години

Е тая какво ли не измисли за да си вдига рейтинга и за да твърди че е гласът на свободното слово, късмет за пазача че не са го утрепали и него без причина а може ида са искали но е извадил късмет човека...или пък човека с флашките май не са му свършили качествено работата и сега си плащат за гяволъка както се казва.мнението ми обаче е че това е добре подбран момент като се има предвид че са ниу на гости еврокомисари и не които и да е с един удар два заека дискредитация на правителството и рейти

545

Анонимен

преди 13 години

Te sa na vseki kilometr: Cecko Bombata, Bobi fitila, Simo Valutkata i Baba meca Fedoska Colova Dragoi4eva

544

ЧЕРВЕНИТЕ И ДС .....

преди 13 години

...ГУБЯТ ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ!!!НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПРОВЕЖДАТ И ТЕРОРИСТИЧНИ АКЦИИ ,ЗА СПЛАШВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО!ЧАКА НИ ....НОВА ,св."НЕДЕЛЯ"-КОМУНИСТИЧЕСКО ШИЛО ---В ТОРБА НЕ СТОИ!

543

Специалист

преди 13 години

Те Галериите се прокарват с експлозив. Браво Патрашкова, само така!

542

Анонимен

преди 13 години

Кой е виновен, кой невинен не знам, но хората с изпотрошените прозорци ще трябва да се оправят сами.

541

Анонимен

преди 13 години

Хубаво е, че днес и в Европа разбраха какви хора управляват в България. Въпреки платените вестници и социологически проучваня, възхваляващи непрекъснато Вожда-Строител (да ви напомня случайно за една Корея, дето е по-насевер от другата).Срамно е, че 22 години след световния крах на комунизма, в България той се завръща под формата на мутро-милиционерска дикататура, режисирана от ДС.

540

Анонимен

преди 13 години

Имаше един филм : "Под купола на цирка".....Ние вече 22 години сме под този купол и се наслаждаваме и на клоуни, и на каскадьори, и на еквилибристи, и на звероукротители. Не е ли време да излезем от цирка?

539

Анонимен

преди 13 години

Как пък точно днес, когато пристигат еврокомисари направиха опит да плашат жалкото жълто вестниче...много удобно.

538

Минувач

преди 13 години

Това е поредният атентат срещу демокрацията и свободното слово. Гнусно и отвратително!

537

Мен

преди 13 години

...То си е направо бомба в медийното пространство - мечта ( и награда) за всяко жълто вестниче, бълващо измислици и тъпотий....или някой се е гръмнал в името на рейтинга си...

536

Аз

преди 13 години

Дано Цветанов разкрие по най-бързия тези,абе не знам как да ги квалифицирам.Само едно е ясно.Комунистите си припомнят атентатите ,които извършиха до сега-историята помни.Грешка е на журналистите,че дават трибуна на такива като Станишев,Румен Петков,Алексей Петров и да не ги изброявам.За клюкарката "умницата" Патрашкова неам нерви да коментирам.

535

Анонимен

преди 13 години

Аз пък съм убедена, че този взрив е поставен от приближени на А.Петров, Яне Янев и Патрашкова с цел да набедят правителството и да извлекат от взрива дивиденти. Ввзривното устройство няма разрушителна сила и е избухнало в момент, когато в печатницата няма хора, следователно при така наречения взрив много е внимавано да няма големи щети и пострадали хора, което сочи, че е поставен от вътрешни на печатницата хора, които са измамници.Вярвайте ми, не съм нагла лъжкиня и съм по-хубава от Патрашкова

534

emo

преди 13 години

Живеем в една трагикомедия. Някакви *** мутри се боричкат за властта, замерят се с флашки и бомби ние стоим и гледаме безмълвно. Просто ме е срам, че съм гражданин на тази държава!

533

Анонимен

преди 13 години

Аз пък имам едно питане към господа журналистите. Защо след като сте толкова смели и правителственоугодни и си позволявате да наричате Алексей Петров по медиите с прозвището му Трактора, защо не ползвате същия аршин и да пишете и за Премиера Бойко Борисов - Тиквата. Защо например не напишете за заглавие на днешната статия "Тиквата изръси поредния бисер". Или може би ви е страх? От кого? От Октопода ли? Кой тогава е Октопода? Май не е Алексей!

532

VT

преди 13 години

Този коментар е за хората, които считат, че такъв акт е признак на това, че министър Цветанов не може да се справи с организираната престъпност: Мили хора, нима искате да кажете, че службите на Щатите също не могат да противодействат на мафията, нима твърдите, че правителствата на повечето западни европейски държави също не се справят, защото там има редица атентати и то със стотици жертви? За нормалния български гражданин истината е очевидна - саботиране на кабинета на Бойко Борисов!

531

a.petrov

преди 13 години

Бедна ми,бедна ми Патрашкова...Нацията ни е ***,но не чак толкова че да види плоския опит на Трактора за се направи на репресиран и заплашван.Никой не заплашва скапания ви вестник и мафията,стояща зад него.Вие сте тези,които тормозите хората и си служите с побои,заплахи и убийства.АКО СЕ ХВАНЕМ НА ТОЗИ ТЕАТЪР,ТО НАИСТИНА СМЕ ***!

530

555

преди 13 години

Номера от БСП-ВЕЧЕРИНКИ!!!

529

Анонимен

преди 13 години

АЙДЕЕЕЕ, ПАК ПОЧНА "КРИЗАТА С ***" АМА НА ДЪРЖАВНО НИВО! ТИЯ ОТ ЧЕРВЕНОРЕЗАНАТА ОЛИГАРХИЯ УНОРА НЯМАТ! ЕЙ!