17

lkosacwqj

преди 13 години

MTnwha <a href="kpokjztfopmr/">kpokjztfopmr</a>, [url=omncupxdyaux/]omncupxdyaux[/url], [link=vdnisxakfrpx/]vdnisxakfrpx[/link], urucsuuaysbn/

16

до Ник

преди 13 години

Направо ми стана тъжно за него! Ама, като дойде да ти се прави в дискотеката 1 такъв мушморок, защото е пян... ще те видя на къде ще си въртиш кухата тиква... Ще ръгаш не ами... ще стреляш даже.

15

Ник

преди 13 години

За последен път чета и пиша тук, Аман от комплексари и ***. Момчето го наръгаха, а всички *** тук са против него , защо. Защото макар и от малцинствата е постигнал нещо и то не малко, а мушмороците тук лъскат зад екраните и плюят, да ви се връща зависливи деградирали типове.

14

До Мамата

преди 13 години

Мама, да ти плюя на славата... нито ще ми донесе пари, нито ще ми напълни хладилника.. Пък и какъв спортист е 1 селски побойник, да идеш да се правиш на обикновенните хора, защото си борец със злато.. БРАВО !! СИЛЕН СИ!! Той не е само той де, повечето хамалски бойни изкуства, като борба, бокс, мма и такива силови, дето си чупят костите от бой - не.Уважавам, само източните бойни изкуства, защото имат история, смисъл, мислене и трябва да вникнеш философски в него.

13

det

преди 13 години

май май работата отива, че не е толкоз света вода ненапита ...ама нали бойко го вози с вЪртолет, пък той по грЪП не пада

12

мотел божур

преди 13 години

крушата навремето помиташе по цели заведения със се персонала и клиентите,вие тука за обикновена пиянска свада говорите

11

мамата

преди 13 години

Част от коментарите,са отражение на начина на живот и мислене в БЪЛГАРИЯ.УСПЕХ за Ганев и БЪЛГАРИН-това звучи гордо,особено донесъл слава иуспехи.Не се влияй от глупави нереализирани злобари.

10

Фред Астор

преди 13 години

Голяма радост за българския народ,борцъта се върнала на тепиха.Осмърдяха държавата на тепих, пот и пръдня тези ***.Няма ли да му търсят отговорност за скандала който предизвика или потърпевшия ще бъде наказан.

9

Анонимен

преди 13 години

Napil se sbil se vinoven si e ama v na6ata durjava 6tom si sportist sus popularitet vinagi izliza6 nevinen...Kakto Staviiski ..... taka i Ganev,i dokato zakona ne bude raven za vsi4ki vse 6te e taka...

8

kotarak

преди 13 години

На Михаил Ганев да пожелаем отново злато.

7

r.a.

преди 13 години

Mom4eto e mnogo dobro.Poznavam go. Dano barzo da se opravi!!!

6

Ivan

преди 13 години

Напи се, сби се, почина си...айде готов е за нови подвизи...Дано поне на ринга ти натрушът каската *** такъв.

5

стг

преди 13 години

добре де няма ли да го съдят тоя

4

Ироник

преди 13 години

Според мен са го намушкали по погрешка.Такъв добър човечец а те - да вземат да го намушкат 5 пъти ...

3

pissed off

преди 13 години

Очаквайте безредици по чалготеките!

2

борец или касапин

преди 13 години

този защо не е в ареста за нападение и опит заубийство ? повтаря се случая с ъс ставийски !

1

Анонимен

преди 13 години

тоя не е спортист а кръчмарски побойник, не ща да го знам