166

Анонимен

преди 13 години

Vu4ka aaa Vu4ka, mnoo si izkufel nasia. de se videli Prof i Milicioner da razgowariatbe?i edinia i drugia da progovoriat otvetnia nema na4in da zeme otnoshenie. ako si prodyljil da govorish a Boko da gluhtari nemashe da se o4uda ako beshe izvadil edin pistolet i da ti tresne edno olovo mejdu dioptrite, kato gledame kakwi "UMNI" bombi pukat iz razni redakcii

165

Ахил

преди 13 години

Трябва да е било голям цирк---жалко ,че съм го изпуснал.

164

Ого

преди 13 години

Понеже много от Вас, забележете уважението, драги форумни писачи, се изказват и блестят с "остроумието" си, много ми се иска енергията, дето я хабите по форуми и коментарии, да я включите в действия. Имам предвид, че безподобото вихрене на Трактора и Гоце са за истинско гражданско неподчинение, но уви, нито сме Франция, нито дори Гърция. Всички си четат самодоволно постовете по форумите, а никой не излиза на улицата. Тази гадост с "компроматите" и гоцевщините спрете. Вучков е луд, всички знаем.

163

FANTOMAS

преди 13 години

ВУЧКОВ Е ТИТАН! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!

162

умерен

преди 13 години

Не съм почитател на проф.Вучков,но съм съгласен с казаното от него в предаването.Все някой трябваше да му го каже на Бойко в очите.

161

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Гледах предаването и за първи път откакто са на власт ГЕРБ се намери водещ в лицето на проф. Вучков да им каже цялата истина в очите - само това е достатъчно, пък всеки да си прави извода сам .

160

шут

преди 13 години

Бойко да го назначи на най-сериозния пост - ШУТ

159

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

До Шоп 161. Абе шопе ад също съм Шоп и ще ти го кажем по шопски. Е те такова животно като блестящ Бойко Борисов нема. Има само *** Тиква.

158

Шоп

преди 13 години

Бойко беше блестящ. Този няма да клекне пред никого. Браво!

157

Веселин

преди 13 години

Аре бе, поне Вучков си каза какво мисли, а не като другите "журналисти" слагачи.

156

Наивен

преди 13 години

Ей, много ни е *** премиера! Няма ли пиари, и други навлеци ,дето да му кажат да си седи в Банкя.От ден на ден простотията му расте!Ако не си седне на мястото, комунистите ще дойдат пак на власт.Вярно че и той е комунист, ама ще изпусне кокала от мерак да ни покаже колко е значим!

155

реалист

преди 13 години

Двама *** седнали да разпъват локуми.Единият изкуфял, другият изпростял по рождение.Кухи кратуни.Явно на Тиквата му е омръзнало да се пъчи в големите телевизии и е решил да пообиколи и второстепенните-***!

154

симо

преди 13 години

Професор Вучков е начетен и има големи познания в някой области на изкуството и политиката , но е невъзпитан. Първите 7 години му липсват и това определено му личи. Няма и грам дипломатичност в неговият изказ.В доста от своите изказвания и коментари не може да прикрие своето самодоволство и незачитане на чуждото мнение.Това е типично за хора от по- ниските съсловия на обществото.

153

Ю2

преди 13 години

ДПС не беше допусната до власта от правителствата на Ф. Димитров и Ив. Костов. Знае го целия свят, само Б. Борисов продължава да повтаря, че са първото правителство, което ги не е допуснало до власта. Срамота е такова дебелоглавие!

152

кучегон

преди 13 години

краставите *** се надушиха

151

V

преди 13 години

стига сте коментирали глупости бе, пу д........ е........... нихилистите скапани!!!!!!!

150

Vily

преди 13 години

Лелеееее, колко хора са изгубили времето си да гледат и слушат тия две тикви:-))))Ха-ха-ха!!!

149

Той е

преди 13 години

Вучков си е сбъркан поначало! Това интервю се обърна на монолог, където той на практика венцеславеше мутрата срещу себе си, като критикуваше всеки друг, но не и главния виновник срещу себе си! А и да се замислим - дали Мухобойко би отишъл на интервю при един Велизар Енчев,в тв СКАТ? Там би се получило истинско разобличаване, но едва ли Боко би рискувал, той е пъзлив по природа!

148

Ю2

преди 13 години

Доживяхме да гледаме лудите на телевизионния екран вместо на местата за лечение на такива хора.

147

hugo

преди 13 години

И това е вярно,Кактус.