304

Earnhardt

преди 13 години

I'm impressed! You've managed the almost ipmsosbile.

303

Яна

преди 13 години

не ми е ясно за каква синя коалиция говорите,че тя умря отдавна. Костов я уби заедно с нашите надежди.Бях по площадите,гласувах за тях,а те *** всичко.който можа избяга.чудя се как успяха да вкарат 14 човека в парламента сигурно си купиха местата.ако има предсрочни избори сигурно и 4-*** няма да имат.Хайде КОСТОВ ДА ИЗЛИЗА В ПЕНСИЯ,ЧЕ МИ УМРЪЗНА ДА ГО ГЛЕДАМ, И НЕ САМО АЗ.

302

Mutra

преди 13 години

A, NIE ISKAME GLAVATA NA KOSTOV...UBIECA NA NARODA...

301

Бай Танас

преди 13 години

Нема страшно,нема да е министър-Президент ше го праат

300

Иван

преди 13 години

Странно защо сините сега окончателно поискаха оставка на Цветано - доскоро се колебаеха.Цветанов обяви че започват разследване на всички показни убийства по време на прехода и някои хора се поизплашиха.Нямаше и отговор на въпроса колко хора фалирали банковата система с милиарди загуби за обикновенните хора и печалби за един определен кръг.Дългата ръка на Цветанов приближава Костов и той ревна.Смешника казва че правил реформи и нямал време за борба с престъпността.Продаваше имоти за по 1 долар !!

299

Анонимен

преди 13 години

Когато властта се е сраснала с мафията, отърване няма. В Италия от край време има убийства и взривявания на съдии, прокурори, та даже и министър-председателят Алдо Моро. И още не са се преборили. Цялата тая южна дъга на Европа като че ли сме лесни за манипулации ръководени от емоциите си.

298

До всички демократи

преди 13 години

Съдът реши барбекюто на Доган да се премахне Петчленен състав на ВАС е потвърдил заповедта за премахване на незаконен строеж на ул. "Стар Беловодски път" 46 в София.Това съобщиха от ДНСК, цитирани от БТА. Незаконният строеж стана известен като "барбекюто на Доган". Решението на съда е окончателно и по изпълнението на заповедта за премахването на строежа ще бъдат предприети действия, съобразно Административно-процесуалния кодекс.От строителния контрол уточняват, че според процедурата собственикът има срок, в който сам да премахне незаконната постройка. Имотът се води на фирма "Делта Епсилон" АД, а предназначението му е хотел. На практика обаче там от години живее лидерът на ДПС, отбелязва БГНЕС.Още през август 2009 г. ДНСК образува административно производство за премахване на незаконните постройки в рамките на имота. Проверка на строителните инспектори потвърди изводите на администрацията на софийския район "Витоша" от юни 2008 г., че барбекюто с навес в двора и контролно-пропускателният пункт на обекта са изградени без разрешение, а оградата е по-висока от разрешеното.P.S.С тази статия поздравявам най-върлият форумен фен на комунизма - "куку малоуното" :))) Той имаше два редовни въпроса, когато се спореше, че Бойко не изпълнява предизборните си обещания. Те бяха:"Абе, какво става с Мургина?" и "Да бе, видяхме как Бойко бутна на Доган барбекюто". Е, куку, както виждаш Бойко не е Съсел Гейов и си държи на думата, а ти гледай да не зададеш третият си въпрос "Абе, вие да не вземете да изберете БОЙКО И ВТОРИ МАНДАТ" :))))

297

симо

преди 13 години

Костов ,защо не се запишеш в БСП, така и така си техен човек?

296

Петров

преди 13 години

Аз съм си костовист, и не го крия. Обаче понеже имам семейство, деца и отговороности към тях, а и не съм пъм първа младост, гледам на нещата по- прагматично / някои казват цинично/. Когато човек е участвал в управлението на държавата през последните 20-25 години първо нека да отговори на въпроса, защо направихте така, че българите са на последно място в Европа по доходи, качество на живот, здравеопазване ...И имате ли морално право да се занимавате с политика, с управление и да дване на съвети.

295

АЗ

преди 13 години

ВАНЬО,ВАНЬО ДОСЕГА ТИ БЯХ АБСОЛЮТНО ВЕРЕН.НО МАРТИНЧО ЛИ ТЕ ПОДВЕДЕ ДА СЕ ПЛАШИШ ОТ ЦЕЦО КАТО ДРУГИТЕ МАФИОТИ.Имай в предвид че с този си ход срещу ЦЕЦО се *** и се присъедини към грубата мафия, а аз типрощавах като те мислех за умен.Ей, страха какво ли не прави.И ти ли се командваш вече от мафията? Последно чао.За мен си аут.

294

Анонимен

преди 13 години

Прави са Разлог,и това трябваше да стигне до ЕС. Бойко взе властта насила,той и затова ще си подаде оставката в най скоро време.Срещу народа не се тръгва

293

IZBORI !!!!!!

преди 13 години

predi meseci i pove4e predvidih 4e sini i 4erveni ste se syiusat po podobie na saiuzyt na levicata i desnite v czechia kato i dvete partii u4astwuwaha s opredelen broi ministri w upravlenieto pod to4no opredelenii pravila, zadyljenia i iskani rezultati. Togava CZ zalitnaha kym kriza i tozi "syiuz" gi spasi...dnes, towa e redno da stane w BG. Kostow i Co, kakto Pyrvanov & Co da sednat i da razasniat na Borisov & Ku (kumunuztute, be) 4e niam da go davat na prokurora ako sega razturi pravitelstvo

292

Анонимен

преди 13 години

А НА КОСТОВ КОЙ ЩЕ ПОИСКА ГЛАВАТА И КОГА МАЙ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ВЕЧЕ

291

гадю

преди 13 години

Как му отива да седне между Мазларовата и Станишев!!!

290

Анонимен

преди 13 години

Цвети,а тръгни си най-накрая бе!Вкопчил си се за властта като кърлеж.Заедно с тебе и оня шеф от ДОТИ- К.Кост. дето синът му е в ДАНС и изнася информация за всичко което му каже тати.

289

100 на 100

преди 13 години

Много долни станаха и тия.

288

баба Пена

преди 13 години

Никога не сам очаквала че Костов ще падне толкова ниско , на нивото на Яне Янев !!

287

Анонимен

преди 13 години

ози Куку Бамбуко още ли не е отчел че организираната престъпност, неорганизираната престъпност и престъпността заедно организираните българи, неорганизираните и само българите му искат оставката незащото се казва Цветан Цветанов и е изнасял папки за други, не нашите специялни служби, за да си купи ефективно онези 6 апартамента за нулева себестойност, на шеметно низки цени със силно занижени кредитни линии;на тоя Куко Бамбуко му се иска оставка защото е неграмотен, некадърен и най-вече защото него най-силно го тресе Гербалната Мозъчна Недостатъчност.ако този министър си беше изпял в Парламентът разработката на Ваньо Тандеролов тъй както издекламира разработката на лекарите от Г Оряховица, които даже нарече дирекно пред камерите че са убийци, днес никой нямаше да му иска оставката.Да не ми се праи интересен. Погледнете и Голямата Тиква никъде не го взе при пътуванията за мача Барцелона-Р мадрид; Бразилия, Япония, Европа.. Тиквата винаги остваше Пипона да слухти и збира СеРеСета.

286

КОСТОВИСТ

преди 13 години

Много лековерно Борисов и Цветанов не послушаха сините, още от началото да се освободят от кадрите в МВР и ДАНС, поставени от тройната коалиция, и сега им сърбат попарата. Борисов едва сега се осъзна, за съжаление малко късно.

285

Василев

преди 13 години

Аз като ви разправях че след битата карта Яне, на ред идва тежката артилерия на бившата ДС църният *** Иван Костов -гениален манипулатор, никой не ми вярваше!