51

Самсунг

преди 9 месеца

Може ли родителите ми да тръгнат за англия и да остана да живея с брат ми който е на 22 аз съм на 15. По закон легално ли е ?

50

Анонимен

преди 13 години

до 38, когато разправям на англичанките, че моят син ходеше сам на детска градина , те ме гледат със широко отворени очи, една с три деца двете момичета на 10 и 12 години , ми вика аз не смея да оставя моите сама , много страшо.такава им е психиката, но съм съгласна , малко повече отговорност добре ще им дойде

49

Анонимен

преди 13 години

нормално е да се напива, друса, да пуши.

48

Анонимен

преди 13 години

Биг Брадър из уочинг ю

47

Анонимен

преди 13 години

Британците и американците са най-тъпите!

46

Анонимен

преди 13 години

*** британци!!!

45

баба Гуца

преди 13 години

Много сме умни,самостоятелни,инициативни,а защо сме на този хал?Какво има да коментираме,че децата са сахвърлени по улиците и пред блокове.Само в башия блок колко деца израснаха оставени на по-големите си братя и сестри.Още в количките ги разкарваха с часове неприбрани и непотърсени.И сега нищо не се е променило.Мъде са англичаните,къде сме ние.?

44

БГ

преди 13 години

Тук в България в килийните училища още, учениците от горните отделения са учили учениците от долните и става дума за такива възрасти.

43

Анонимен

преди 13 години

По-добре да гледа малкия си брат, отколкото големия :-)

42

Стефка

преди 13 години

Много вярно е това за непулнолетните *** ,които изкарват оари от това,но не мисля,че е проблем 14 годишно дете да гледа братчето или сестричката си

41

devin

преди 13 години

до 40 - Защо да им се вземат децата и да се дават за осиновяване?!Ти би ли си взел ***? Те само ще ги раждат и ще ги дават на някого... И после - ново. Тя държавата ще се погрижи... Не правилно. Че и майката в дом - и за нея да се грижим.Щом са се научили да правят деца - да си ги гледат!!!

40

Да се озаптят!

преди 13 години

Това,че у нас ранното родителство е доходоносна професия за ***,е всъщност резултат от погрешна социална политика. В подобни случаи детето трябва да се отнема и дава за осиновяване.Малолетната майка да се настанява в изправителен дом,където под много строг надзор да получи поне начално образование и да се приучи на трудови навици."Бащата" - със строга присъда за педофилия,а ако и той е непълнолетен - също в изправителен дом.На родителите им - затвор и зверска глоба,защото са допуснали това!

39

Анонимен

преди 13 години

До 31.Много хора твърдят същото. Онова, което пречи на българина е насила създадената бедност у нас,натрапеното ни задължение да плащаме външен дълг,парите от който изобщо не са влезли в България, а са потънали в частни джобове.Преди 20-ина години също така много пречеше друго насила натрапено нещо- политически строй,какъвто никога не сме искали. Мисля,че рано или късно ще се оправим.Относно темата на статията: Непълнолетен не бива да носи отговорност за по-малко дете,дори когато му е родител.

38

ХаХа

преди 13 години

Явно техните 14 годишни са с дооооооста забавено интелектуално развитие, за да ги смятат, за неспосбни да гледат за 30 мин братчетата си... "Растенето в саксия" не е най-интелигентния начин за отглеждане на поколение.

37

махни се

преди 13 години

Ами махни се оттам като не ти харесва. След като всички са *** какво правиш там. Моето впечатление от английските деца е че са много по-възпитани и самостоятелни от българските. Не може да се казва на черното бяло.

36

Жалки ингилези

преди 13 години

От десет до 12 години съм гледал сестра си по цял ден. Вярно помагаше ми баба, но през по-голямата част от времето тя бе с мене. Това си бе нещо обикновенно за Българските деца, да помагат на родителите си, като гледат по-малките братче или сестриче. Недоумявам що за паешки разсъждения имат англичаните. Ако внушаваме любов към децата ни да обичат по-малките, обществото може да спечели, а не да създаваме мързели и нехранимайковци.

35

ас

преди 13 години

не не е нормално ! на 14 трябва да им дава човек пари да ходят да се друсат ,напиват и разбира се за цигарки пари да имат! после да се зомбират пред някоя компютърна игра .... как така ще ги караш нещо да правят !

34

Ana

преди 13 години

Британците наистина имат странни закони. Например, родителите нямат право да оставят дете под 12 годишна възраст без надзор дори и за минута - затова имат армии от Au-Pair-и и детегледачки. Миналата година четох как глобили 2 колежки-полицайки, които си деляли един щат и си гледали взаимно децата - т.е. когата едната е на работа, другата гледа двете деца (на около 1 година), и после се сменят. Според закона трябвало да са изкарали курс за детегледачки - нищо че никоя от тях не плащала на другаta

33

devin

преди 13 години

Абе какви братчета, какви сестри? Тука *** на 14 години си гледат собствените деца.А на 40 - като майката имат првнуци....Колко сме напред от англичаните, а....УЖАС!!!!!!!!!

32

Патриот

преди 13 години

англетата наистина са много изтрещели горките ,по-зле и от американците са даже в някои аспекти!