90

ves666

преди 13 години

mai,neshto ne ste naiasno che s rysia pochvate da ia zagazvate, samo da vi sprat i gazta i ste ayt na sveshti za edin den v kamennata era ne che v momenta balgaria nee neshto podobno ,no e na pat i te sa bita karta idva red na kitai ne da si garmia kulite da imat prichina da grabiat ot drygi strani zashtoto niama veche otkade.

89

ринго

преди 13 години

все ми е кой ще строи ама забравяте че времето на козлодуйската изтича а след нея няма кой да ни пусне в атомния клуб отново.Ще минем на свещи уважаеми противници на атомната енергия.Друго важно - да сте чули някой друг да иска да прави нещо в България ...що не дойдат американчетата а?Никой не ни отразява толкова сме откъсани като държава .Бойко се върти като *** и не е еднозначно ясензатова хем няма да имаме централа хем ще плащаме за тъпотията на управниците ни

88

xxx

преди 13 години

Good riddance!

87

Анонимен

преди 13 години

Това, че в БГ няма руски стоки е продиктувано единствено от тесногръдието и тъпотата на овечето българи, за които руско - ***.------------------- Мухахаха! :)))) ВСИЧКО РУСКО Е ***! Много добре го знаеш, но не искаш да го признаеш. Я кажи какво руско нещо ползваш вкъщи? (Рускинята не се брои)

86

До 79

преди 13 години

Ти погледни първо в празната българска купичка, после погледни в руската. А кой какво произвежда, не си ти този, който ще дава оценки. Това, че в БГ няма руски стоки е продиктувано единствено от тесногръдието и тъпотата на овечето българи, за които руско - ***. Щях да се радвам ако България произвеждаше подобни "***"

85

Хаха

преди 13 години

Ако неустойките са наистина само 200 милиона направо сме патрони, България ще налее в строежа на тази централа милиарди, а няма желаещи да купуват тока, затова и самите руснаци бяха навити да кредитират, но само при условието на държавна гаранция за изкупуването. Ако е толкова изгодно, да си го построят те и да играят на свободния пазар и да си плащат данъците.

84

Наско

преди 13 години

Да бе, да! Да се махат руснаците, нека дойде Уестингхауз! Техните електрончета са по-лъскави. Ще видите колко ще ни струва. И газа им на руснаците не щем - ще си караме от Аляска! На пук! Нефта ще внасяме от саудитите - вазелинът май от нефт го правеха. Стягайте се, гьотферени! Забравих - ще имаме японски соларни панелки и вентилатори на едни високи стълбове. Еко! Кеф, евтиния, лайф!

83

Анонимен

преди 13 години

Гарабед ,защо си толкова неграмотен. Защото е руско, трябва да е омразно. Ако си арменец, време е да те мобилизират и да те изпратят да се биеш с Азърите. Знаеш ли как ги търсят там, такив като тебе. Изучи историята, не бръщолеви глупости. Защото с тази нова Панелна технология, с Вятърните елцентрали, цената на тока ще скочи два пъти. Коне с капаци сте, след като отричате АЕЦ - токът.

82

Гарабед

преди 13 години

Абе тези руснаци НЕ могат една средноевропейска кола да направят,нито компютър,даже *** Джиесем,а щели върхова АЕЦ технология да строят.То си и жива бомба.В Русия вече не се строят ни самолети,ни трактори,всички стоят на кладенците и чакат петродолари.А наскоро си признаха,че оставал петрорезерв само за още 20 год заради безпощадното източване и бързо разкешване.

81

Светла

преди 13 години

Руснаците искат да се измъкнат от батака не плащайки 1млрд евро неустойка,за това ,че са договорили да строят по технология,която 5 год е без лиценз за ЕС.Чрез измама те са ни източили 1млрд и сега по комунистическата класика контраатакуват.Но в Хага не са наивници.

80

Анонимен

преди 13 години

СБОГОМ и никога не се връщайте!

79

Бай Асен

преди 13 години

Нищо не ни трябва от една страна,която нищо не произвежда.Там са 100год назад.

78

Жичкаджия

преди 13 години

При АЕЦ Белене има две възможности :Даваме пари и имаме АЕЦ с евтина ел.енергияДаваме пари за неустойки, нямаме АЕЦ, но ще имаме вятърни и слънчеви "централи" с 10 (десетократно) по-скъпа ел. енергия.Питайте Трайчо за слънчевите панели строени от EVN и колко е цената цената (нали им е слугинаж).Питайте оня великия който беше при БУДА, за колко ще строят японците слънчевите панели и ... цената!Така на някои ще им "светне" какво ни чака!Разбира се ГЕРБ-ясалите никога не могат да го проумеят!

77

Анонимен

преди 13 години

Бойко е напълно прав. Това са наши пари. Ако ги дадем на руснаците на вятъра, няма да има за нас. Но червените санкюлоти не искат да чуват такива неща - те са се продали одавна.

76

Анонимен

преди 13 години

В договорите с Росатом са нарушени принципите на пазарната икономика. Една стока се продава за цена която се определя от търсенето и предлагането на пазара. Защо в цената на оборудването на централата се намесва индекса на инфлация в Русия? Все едно Българските строители в Алжир да искат в цената на жилищата които строят да се калкулира инфлацията в България. ПЪЛЕН АБСУРД!

75

Анонимен

преди 13 години

Ти почакай и ще ко караш с 200 лв/кг бензин, а ако искаш позлатена броня ще е 6 000 $/унция злато.Общо взето при инфлационен капиталистически модел - времето е пари :)

74

Анонимен

преди 13 години

Еми то руснаците хубаво са търпеливи, ако бяха някои от новите ни европейски 'приятели' вече да са ни осъдили и да са си взели 2 млд. за неустойки...Иначе глупав човек и вързано куче го хапе! (разбирай нация)

73

Анонимен

преди 13 години

Все едно да си поръчам москвич за 20 хиляди лева и да чакам пет години ред и когато дойде време да плащам да ми поискат 30 хил.лв - аре у леву.

72

Анонимен

преди 13 години

Цената на АЕЦ-ът:2006 - 4 000 000 000 евра2011 - 6 400 000 000 евраза 5 години печалба 60%а след още 5 години може и 10 000 000 000 евра да станетака се прави бизнес с балъци

71

Анонимен

преди 13 години

Това е натиск срещу правителството и тук в сянка е ГОЦЕ