327

ами

преди 13 години

нормално би било ако един премиер работи за благоденствието на народа си, а не за интереса на чуждите инвеститорислучая не звучи като такъв обаче

326

Анонимен

преди 13 години

Щом на инвеститор който строи МОЛ или супермаркет в София се дава клас А, какво да говориме...даже министър-прецедател реже лентички за отваряне на МОЛ-ове, сметнете в каква корумпирана и мизерна държава живеем.

325

Кирова

преди 13 години

Така ли облекчавате чуждия бизнес, като им правите инфраструктората с наши пари?! Обещано е, да се направи околовръстното на София между Младост и Симеоново в срок, защото там ше се прави нов гръцки МОЛ !!! По безсрамна работа не бях чувал!!! Разбирате ли,гръцки МОЛ?! Това ли е инвестиция, за потребление, за източване на пари извън България?! А на български фирми се дължат 1 милиард и не се разплащат...в колапс са...

324

Анонимен

преди 13 години

Тоя си мени мнението по 2 пъти на ден. Аз се чудя дали има чужди държавници (важи и за всички хора), които да му имат някакво доверие. Идва Путин - целувки , прегръдки, куче му подари, биха ръката за 6 милиарда и нещо, подписаха договор, а сега - нямало да го изпълнява. Просто нямам думи. Аз се срамувам и отвращавам от собствения си премиер! За да дойде чужд инвеститор в тая обстановка трябва да е ЛУД!!!

323

Коментарче

преди 13 години

Става ми много интересно, когато инвеститори искат данъчни облекчения!!!Ще инвестират ли в България или ще им намаляваме данъците?????????Идеята е те да имат РАЗУМНА печалба, а държавата да има гарантирани приходи.

322

Dedo Ivan

преди 13 години

"Правителството работи за облекчаване на чуждестранните инвеститори и насърчаване на инвестициите в България" Лошото е , че т.нар.чуждестранни инвеститори идват да се облекчават в буквалния и преносен смисъл не у нас , а ВЪРХУ нас! Който не го е разбрал за 20 години, няма шанс да го разбере и до края на живота си. Господ да ни е на помощ !

321

Анонимен

преди 13 години

Работиш за турците!Нали Ердоган те нарече "братски народ" и ти кимаше в съгласие.Е сега пак клекна и свали дрешките.

320

КОЙ ЗНАЕ

преди 13 години

Колко прибраха в джоба ,ДПС и кмета на Търговище..?????Земя без пари ,комуникации за 7 мил.10 години без данъци..В завода работят хора от цяла североизточна БЪЛГАРИЯ само "турци" .От Търговище и областта са под 10 %.сега пак искат и ще им дадат..!!!!!!!!Само европа да не разбере за държавната помощ на частна ЧУЖДА фирма срущу подкуп!Дремете докато ви ОБИРАТ НАШЕСТВЕНИЦИ И ПРОДАЖ

319

KOCTA MOCTA

преди 13 години

"На събитието присъстваха министрите на труда и социалната политика Тотю Младенов и на културата Вежди Рашидов."Вежди Рашидов?? :)) xaxaxax :))

318

Анонимен

преди 13 години

Браво Бойко кабинета работи много добре и това дразни ГОЦЕ и БСП и това е факт

317

Случаен

преди 13 години

Чуждите инвеститори? Браво! И в какво са инвестирали? В магазини, в които се работи по 14 часа? Евала. В Т Маркет, вчера сутринта на касата беше една женица в 8 сутринта. В 19:30 беше пак същата. Работното време е от 8 до 22 часа. Колко се събира на тази жена като работен ден? Но литовския инвеститор никой не го закача, нали? Той е стратегигески инвеститор, като МЕТРО, Кауфланд, ЛИДЛ и подобна ***. В БГ няма педприятия, няма селско стопанство. Там трябва да се инвестира, Бойко!

316

свидетел

преди 13 години

Така, така, облекчавайте аджалите па после - олии Шанген не ни щие! Европа облекчавайте, щото те дават кинтите, а не турция! Ама с Европа ни съ краде, нъли! Затрихте тая държава! АЛЧНОСТ, ПРОСТОТИЯ И НЕНАСИТНА ***! Не разбрахте ли, че и с милиони и без - се си е 2м2 на гробището. Но и по бързо ще стигнете там, щото да си упазиш краденото си е голем зор!!

315

......!

преди 13 години

Да го д.хат Бойко и всички мекерета,които ограбват Б-я !

314

"Борисов: Работим за облекчаване на чуждите инвеститориТурският холдинг "Шишеджам" поиска данъчни облекчения"Обещал съм на Доган бей - *** ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАМ, А АЗ НЕ СЪМ КАТО ПРЕЗИДЕНТА. АКО НЕ ВЯРВАТЕ - ПИТАЙТЕ МИШО БИРАТААЗ СЪМ СЪВРЕМЕННИЯ РОБИН ХУД (под формата на данъци, осигуровки и прочие) - ВЗЕМАМ ОТ НАРОДА И ДАВАМ НА:-Мишо Бирата-Шишеджам, дамаджана и прочие...-В.Златев-ТИМСИ БАНКЯ-И всички дето си плащат за протекция...(досущ като в мутренските времена преди)

313

BG

преди 13 години

най-ниските заплати ,а той се кефи ,станали сме *** и *** на ЕС,при еднакви цени вземат тридесет пъти по-големи заплати от нас ,ИНВЕСТИТОРИ=РОБОВЛАДЕЛЦИ С ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ!!!

312

Наивен

преди 13 години

Боко Тиквата пак обикаля раята и реже ленти.Този *** трябва да бъде прибран в лечебно заведение и спешно лекуван.Комплексарство, грандомания, нарцисизъм и обикновена олигофрения-НЕЗАБАВНО!

311

Спонги

преди 13 години

Аз не помня друг Премиер, освен Т. Живков, който да е рязал толкова ленти. Ама те и *** да построят , Той ще му пререже лентата.

310

Анонимен

преди 13 години

Явно БГ се е насочила към турска демокрация:)

309

do 299

преди 13 години

evalata bace

308

osman

преди 13 години

kakvı oblekchenıq ve horata tam rapbotqt za po 100 leva nıgie sram i az sam turchin ama nito minuta ne bih rabotil v shishe cam tam 90% sa ciganq koi normalen chovek shte raboti za 3500 ili 400 leva oblekcheniq iskat zashto v turciq ne iskat oblekcheniq da vidqt erdogan kvo gi pravi kasa im gaza ot danaci